Bildirim
2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kaporta garantisi felan yokmu bunun.. -
fitillerin ordan derken kapı kenar filtrelerın oralarımı resimlerini ekleyebilir misin? -
Fotoğraf ekleyebilir misin? -
aksam resim eklicem arkdasım şuan iş yerinde arac. bagaj fitillerinin çekince hemen gözüküyor hala şoktayız ya resmen çürümüş şaka gibi bir olay -
2006 model Dacia arabamın kaput altındaydı sanırım, çürüme varmış. Genel bakımda yetkili servis farketti. Ben hiç görmemiştim. Kaportada çürüme var. Garanti kapsamına giriyor. Ücretsiz halledeceğiz çürüğü dediler. Hallettiler.
Servis: Bağdatlılar Otomotiv. -
reno kalitesi -
nerde su atesli reno savunucusu takıntılılar gelsin hemen baslıgı yalanlasınlar iftira desinler -
Ne kadar ekmek o kadar köfteee -
Çok ilginç 2010 model bir arabanın çürümeye başlaması üretim hatası olabilir mi acaba -
2006 model arabanın kaportasına garantiye giriyor dediklerine göre sanırım Dacia'lar kaportada 5 yıl garantili.
Ayrıca geçmişten bir bilgi. Renaultlar bu ülkede yapılan arabalar içinde uzun ömürlü kaportaya sahip araçlar olarak bilinir. -
Hocam sizin aracınızda da çürüme belirtileri olduğuna göre dacialarda genel bir sorun sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
2006 model arabanın kaportasına garantiye giriyor dediklerine göre sanırım Dacia'lar kaportada 5 yıl garantili.
Ayrıca geçmişten bir bilgi. Renaultlar bu ülkede yapılan arabalar içinde uzun ömürlü kaportaya sahip araçlar olarak bilinir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iakbay06
Hocam sizin aracınızda da çürüme belirtileri olduğuna göre dacialarda genel bir sorun sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Ayrıca geçmişten bir bilgi. Renaultlar bu ülkede yapılan arabalar içinde uzun ömürlü kaportaya sahip araçlar olarak bilinir.
İyi de benim araç 5 yaşında. İstanbul nemli bir şehir. Bence normal.
Ayrıca yukarda yazdığım Renault'un kaportasının sağlamlığı olayı Tofaş arabalrala kıyaslama sonucu ortaya çıkan bir durum. yabancı bir otomobille kıyaslama değildir. Bunu da söyliyim.
-
Fiat aracım 19 yaşında ve sadece bir iki yerde çürük var sebebi de önceki kazadan dolayı temiz işçilik yapılmamış olmasından doğan bir çürük.Arka teker iç saç davlumbazında birleşim bölgesinde.Galvonizli saç bu konuda çok önemli sanırım. -
'dacia by reno'
yazıyorsa arkasında o çürük renoya aittir...
izmirde deniz kenarında (güzelbahçe siteler) evim var yaz kış eve giderken rüzgardan deniz suyu arabayı yıkar ve silecekleri çalıştırarak eve giderim, arabamı 2 ayda bir içi kirlenince yıkatırım(sürtünmeden yanından geçsinler diye,prensiplerim var) 8 yıllık ikinci aracım olan VeWe borada daha nokta yok..
bilmem anlatabildim mi... -
Where is denizkubi? -
paslanmazlık garantisi yok mu???-Mitsubishi'de 12 yıl.
Not: Almanlar Fransızlar'dan bir şey mi öğrenecek denmişti bu forumda??? Ha tamam.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 13 Mayıs 2011; 16:04:02 > -
zaten vw araçların karoser garantisi 12 yıldır...
ki diğer markalarda böyledir herhalde... -
Fransız arabalarına laf yok. Fransızlar otomobil teknolojisini Almanlardan çalıyorlarmış. Hatta bu işte Çin, Fransa'nın eline su dökemezmiş. Bunu gazetede okumuştum.
@Dacia By renault'tur ama Dacia Fransız malı değildir. Renault'un Romanya'da ki tesislerinde üretilmektedir ve ismini geçmişte Romanya'da yaşamış olan Dacialılar isimli bir topluluktan almaktadır. -
Dacia ise normal.
Benzer içerikler
- fiat egea nasıl bir araba
- araba ayna tamirini kim yapar
- qashqai 1.6 dci
- adalet bakanlığı sticker
- en iyi jant boyası hangisi
- kia k3
- reeder araba
- rezvani araba
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- yamaha elektrikli bisiklet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X