Şimdi Ara

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayrıca bu mantıkla
    'jetta from mexico'
    reno dci motoru mersoya vericek dedikodularını hemen böbürlene böbürlene yazıyorsunuz, ondan sonra renonun kendisinin ' by reno' diye imzasını bastığı araç paslanınca işinize gelmiyor,yok dacialılar yapmışmış da fransızlar yapmamışmış, nerde bu dacialılıar, nerde bu devlet...
  • Aldığınız yere götürün,fabrika hatası falan vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Aldığınız yere götürün,fabrika hatası falan vardır.

Katılıyorum 1 yaşında araba çürürmü ya.
    el arabası alsanız 1 sene inşaatta harç,kum,tuğla taşısanız yine çürümez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

'Dacia BYE reno' o zaman

ayrıca bu mantıkla
    'jetta from mexico'
    reno dci motoru mersoya vericek dedikodularını hemen böbürlene böbürlene yazıyorsunuz, ondan sonra renonun kendisinin ' by reno' diye imzasını bastığı araç paslanınca işinize gelmiyor,yok dacialılar yapmışmış da fransızlar yapmamışmış, nerde bu dacialılıar, nerde bu devlet...

Benim canımı sıkma. Ben sadece Fransız malı olmadığını söyledim. Renault yapmıyor demedim. Renault'un Romanya da imal ettiği arabalarda Fransızların kalite kontrol standardı yok. Romanya hükümetinin kalite kontrol standardı var. Ben ayrıca biraz genel kültür karıştırıp arabanın isminin nereden esinlenildiğini yazdım. 25 bin TL'lik Dacia ile 70 bin TL lik vosvosu sidik yarışına sokmadım. Tamam mı. Merak etme.

Renault düşmanlığından ne yapacağını şaşırıyorsun. Ama ben kubi değilim. Boşuna uğraşma. Son iki senedir en büyük darbeyi Renault marka bir arabadan yedim ben. Hayatımda hiç harcamadığım kadar parayı son iki senede Renault için harcadım boş yere. Ama yine de senin gibi Renault düşmanlığı yapmıyorum. Makul olmaya çalışıyorum.

• dacianın fiyatı uygun 16-17 bin tl ye sıfırı satılan bir marka (dizel diye 22-25 bine fırladığına bakmayın) , kaputun altında dayanıklı renault motoru var , çürük bu yaşta kabul edilmez bir olay ama ne kadar et o kadar köfte . garantisi var zaten yapılır olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

reno kalitesi

+2011
  • herhangi bir kimyasal çözücü madde dökülmediğinden eminseniz servise sorunu bildirin can sıkıcı bir durum ama herhalde sizi mağdur etmeyeceklerdir geçmiş olsun kolay gelsin
  • biz de espri yaptık, canın sıkılıyorsa da sıkılsın, sen kubi değilsin anladık, kubinin en azından espri anlayışı var..
    reno düşmanı da değilim , ne yapacağımı da şaşırmadım,
    bu kadar komplekse gerek yok, sen kızcaksın diye dandik araca da, değilmiş gibi methiyeler düzecek halimiz de yok...

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Benim canımı sıkma. Ben sadece Fransız malı olmadığını söyledim. Renault yapmıyor demedim. Renault'un Romanya da imal ettiği arabalarda Fransızların kalite kontrol standardı yok. Romanya hükümetinin kalite kontrol standardı var. Ben ayrıca biraz genel kültür karıştırıp arabanın isminin nereden esinlenildiğini yazdım. 25 bin TL'lik Dacia ile 70 bin TL lik vosvosu sidik yarışına sokmadım. Tamam mı. Merak etme.

Renault düşmanlığından ne yapacağını şaşırıyorsun. Ama ben kubi değilim. Boşuna uğraşma. Son iki senedir en büyük darbeyi Renault marka bir arabadan yedim ben. Hayatımda hiç harcamadığım kadar parayı son iki senede Renault için harcadım boş yere. Ama yine de senin gibi Renault düşmanlığı yapmıyorum. Makul olmaya çalışıyorum.

• en büyük RENAULT
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Hocam sizin aracınızda da çürüme belirtileri olduğuna göre dacialarda genel bir sorun sanırım
    quote:

2006 model arabanın kaportasına garantiye giriyor dediklerine göre sanırım Dacia'lar kaportada 5 yıl garantili.

Ayrıca geçmişten bir bilgi. Renaultlar bu ülkede yapılan arabalar içinde uzun ömürlü kaportaya sahip araçlar olarak bilinir.

İyi de benim araç 5 yaşında. İstanbul nemli bir şehir. Bence normal.

5 yaşında arabanın paslanmasını normal karşılamanız, olay aynı zamanda kendi başınıza da geldiği halde hala markayı uzun ömürlü diye savunmanız. Gerçekten ilginç.

Konuya gelince. Ucuz etin yahnisi diyorum

Fesubhanallah. Buyrun işte. Ben Dacia nın sacı için dayanıklı demedim. Geçmişte Renaultların sacı tofaşlara göre uzun ömürlü ve dayanıklı idi dedim. Aynı sacı Dacia da kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Çünkü arabaları Bursa'da veya Fransa'da yapmıyor. Romanya'da yapıyor.

Ayrıca ben kullandığım arabanın geçmişini bilmiyorum. 9 aydır bende sadece. İstanbul'un havası rutubetli. Benden önceki sahibi ne şartlarda sakladı arabayı. Onu da bilmiyorum. Arabanın kalitesini de düşününce bence 5 sene normal. En üst modeli 26.500 TL'ye satılan bir araba. Sadece ekonomi düşüneler yapılmış bir araba. ve yakıt yönünden gerçekten ekonomik. Başka markalar daha uzun saç garantisi veriyormuş. Peh... Peki fiyatını da söyleyin o arabanın. Bakım giderlerini de söyleyin.

Az önce fluence'yi bakıma gönderdik. 10.000 bakımı. 330 TL tutmuş. Vosvoslar daha pahalıdır eminim. Benim arabanın 10.000 bakımı 120 TL.

Bir arabayı tahlil ederken tümüyle tahlil edin. Yok vosvosun sacı böyleymiş. Renaultun motoru şöyleymiş.

Boş laflar bunlar.

• quote:

biz de espri yaptık, canın sıkılıyorsa da sıkılsın, sen kubi değilsin anladık, kubinin en azından espri anlayışı var..
    reno düşmanı da değilim , ne yapacağımı da şaşırmadım,
    bu kadar komplekse gerek yok, sen kızcaksın diye dandik araca da, değilmiş gibi methiyeler düzecek halimiz de yok...

quote:

Kubi espriden anladığı için mi banlanmasına sebep oldunuz evolvo beyefendi. O zaman benim bu mantıkla ömür boyu forumdan atılmam lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

paslanmazlık garantisi yok mu???-Mitsubishi'de 12 yıl.

Not: Almanlar Fransızlar'dan bir şey mi öğrenecek denmişti bu forumda??? Ha tamam.....

sene 1998.tv de yayınlanan VW golf reklamında aynen şu söyleniyordu:yeni golf.12 yıl paslanmazlık garantisi!
  • quote:

Az önce fluence'yi bakıma gönderdik. 10.000 bakımı. 330 TL tutmuş. Vosvoslar daha pahalıdır eminim. Benim arabanın 10.000 bakımı 120 TL.

emin ol 330 dan pahalı değildir.
    (tartışmaya taraf olmak içinl yazmadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 14 Mayıs 2011; 17:11:28 >
  • Çürüme ayrı pas atması ayrı bir şey.Gerçekten çürüme varsa Dacia da olsa kabul edilebilir bir durum değil bence.Hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • Konuyu açan arkadaşım. yetkili servise git. Mutlaka garanti kapsamında yapılacaktır. Sorun etmeyin. Bu sadece Dacia'nın başına gelen bir şey değil. Daha geçen gün burda bir konu vardı. Adamın yeni Toyotası paslanmıştı. Ne yapacam diye soruyordu.
  • Fabrikasyon bir hata vardır. Ne çürükler düzeltiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Aldığınız yere götürün,fabrika hatası falan vardır.

Katılıyorum 1 yaşında araba çürürmü ya.
    el arabası alsanız 1 sene inşaatta harç,kum,tuğla taşısanız yine çürümez.

• çarpma ezilme sonucu olan bir şeydir büyük ihtimal
    genel bir sorun olacağını sanmıyorum
  • Demek ki Dacia'larin izulasyonu yetersiz. Daciayi aldık mı hemen izulasyon yaptırmak lazım. (Zift, pütür, çekomastik, çinko spreyi, galvanizleme v.s)
  • quote:

'Dacia BYE reno' o zaman

ayrıca bu mantıkla
    'jetta from mexico'

Dacia'lılar aslen Türkmüş diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.