Şimdi Ara

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42
    İmzam zoruna mı gitti.

Bu tarz insanlarla diyaloğa geçmemek en iyisi hocam. Sinirinizi bozmaya değmez.

20 bin liralık arabadan ABS'yi standart bekleyip, 50.000 liralık arabada esp'nin standart olmamasına takılmayan insanlardan ne bekleyebilirsiniz ki?

Sağlıklı düşünemeyen insanlar bunlar.

ben olduğunca sağlıklı düşünüyorum
    adamlar motor devir göstergesini donanım diye liste yapıyorlar
    abs üst donanım diye ekstra parayla satıyorlar bunları yapan DACİA ayıp etmiyorda benmi yazınca sağlıklı düşünemiyorum

adamlar resmen yürüyen tabut satıyorlar ama siz hala farkında değilsiniz

1 yaşında araba çürürmü ya
    1999 model passat var kayınpederimde 300,000 kmde gel bak arabada bir tane pas yok bırak çürümeyi ön takım hariç kuruş masraf açmadı araba kendisine
    yazınca kötü oluyoruz
    içinizden birileri çıkıp adama bak ya DACİA ile vw kyaslıyor yazar elbet cavabım hazır

ben dacia ile sadece el arabasını kıyaslarım o bile bir yılda çürümez eminim buna

Siz kıyaslıyorsunuz Dacia ile Passat'ı. Şu mesajınızda bile kıyaslama var. Anlaşıldı. Ben sizin niyetinizi anladım. Sadece gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Hocam sizin aracınızda da çürüme belirtileri olduğuna göre dacialarda genel bir sorun sanırım
    quote:

2006 model arabanın kaportasına garantiye giriyor dediklerine göre sanırım Dacia'lar kaportada 5 yıl garantili.

Ayrıca geçmişten bir bilgi. Renaultlar bu ülkede yapılan arabalar içinde uzun ömürlü kaportaya sahip araçlar olarak bilinir.

İyi de benim araç 5 yaşında. İstanbul nemli bir şehir. Bence normal.

Ayrıca yukarda yazdığım Renault'un kaportasının sağlamlığı olayı Tofaş arabalrala kıyaslama sonucu ortaya çıkan bir durum. yabancı bir otomobille kıyaslama değildir. Bunu da söyliyim.

Nereye normal hocam. 2000 model Uno sattım ben. İzmir'deyim, arabada pas yoktu.

İzmir' in havası ile İstanbul aynı değil. İstanbul' da sürekli şehrin üzerinde duran kirli bir hava var. Ne demek istediğimi Açık bir günde İstanbul' a uçakla gelenler iniş sırasında şehrin üzerinde ki sarı dumanı gördüklerinde farkederler. İşte bu kirli hava asit yağmuru olarak iniyor arabaların üzerine.
    Bende 1998 model Polo sportline var. Kapı fitillerinin içinde ilk defa 2 yıl önce pas farkedebildim. Zaten 10 yıl paslanmazlık garantisi vardı. Bunun haricinde görünür yerlerinde pas yok. Çabuk paslanmamasının nedenlerinden biri de arabanın 2 yıl öncesine kadar sürekli garajda yatması. Çünkü kapalı mekanda asit yağmuru etkisi azalır.
    Şu an 88.00Km de.

• Donanım konusunda katılıyorum arkadaşa ve hala ABS'yi, 2.yolcu hava yastığını parayla satan, en azından ESP'yi opsiyon bile sunmayan; Renault-Dacia-Ford-Fiat vs. vs. hangi marka olursa olsun fark etmez hepsine gelsin. Kimsenin parası olmayana "kazadan canlı kurtulmak istiyorsan şimdiden para ver" demeye hakkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 14 Mayıs 2011; 23:07:33 >
  • quote:

ben olduğunca sağlıklı düşünüyorum
    adamlar motor devir göstergesini donanım diye liste yapıyorlar
    abs üst donanım diye ekstra parayla satıyorlar bunları yapan DACİA ayıp etmiyorda benmi yazınca sağlıklı düşünemiyorum

adamlar resmen yürüyen tabut satıyorlar ama siz hala farkında değilsiniz

1 yaşında araba çürürmü ya
    1999 model passat var kayınpederimde 300,000 kmde gel bak arabada bir tane pas yok bırak çürümeyi ön takım hariç kuruş masraf açmadı araba kendisine
    yazınca kötü oluyoruz
    içinizden birileri çıkıp adama bak ya DACİA ile vw kyaslıyor yazar elbet cavabım hazır

ben dacia ile sadece el arabasını kıyaslarım o bile bir yılda çürümez eminim buna

Bu arabanın 20.000 lira olduğunu idrak et, sonra gel burada konuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Donanım konusunda katılıyorum arkadaşa ve hala ABS'yi, 2.yolcu hava yastığını parayla satan, en azından ESP'yi opsiyon bile sunmayan; Renault-Dacia-Ford-Fiat vs. vs. hangi marka olursa olsun fark etmez hepsine gelsin. Kimsenin parası olmayana "kazadan canlı kurtulmak istiyorsan şimdiden para ver" demeye hakkı yok.

espyi parayla bile satmıyorlar ya bazı modelelrde böyle bir saçmalık olurmu resmen DACİ RENO FİAT V:S alırsan ölmeyide göze al diyorlar paran varsa kazadan sağ çıkarsın yoksa öl diyolar resmen ve hala bunları savunan var
    en saçma mantık ve yorum ise
    DACİA dan ne bekliyorsun ki varmı böyle düz mantık ya

• Şimdi burada topaz42 arkadaşımızın haklı olduğu yerler var. Kendisi "Çok sakin kullanan biriyim. E-5 te 60, Duble yolda 90, Otobanda 110 km'yi geçmeyen biriyim" diyor. Bu tarz bir sürücü için Dacia herhangi bir tehlike oluşturmayacaktır. Bu tarz bir kullanımda Tofaşlar bile tehlike oluşturmaz ki Dacia Tofaşlardan daha kalitelidir. Ama sadece o kadar kalkıp da VW herhangi bir aracıyla kalite yönünden kıyaslamak mantık dışıdır. Lakin ekonomi yönünden kıyaslayabilirisiniz oldukça ekonomiktir 1.5 DCi motor. Ayrıca bunları Renault 12 nin 2011 versiyonu gibi görmeliyiz. Ekonomik, yerden yüksek, köy yollarına uygun ama 120 km üstünde kullanmak, virajlara hızlı girmek için uygun değildir. Ayrıca iç mekanı geniş, bagajıda devhasadır piknik ve deniz için de uygun.
    Sonuçta aracın sıfır fiyatı ne kadar ki ne bekliyorsunuz. Bu piyasada hala Broadwayler peynir ekmek gibi satılırken Daciaya haksızlık etmeyelim.

• Ayda 2-3 bin Lira kazanan adam kalkıp 50-60 bin TL lik araçlar alıp, gelip burada Renault(Clio) ve dacia gibi fiyatı ve parçası ucuz arabaların kalitesi ile dalga geçiyorsa bu tek bir söz ile açıklanabilir;

"Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir."

Bizim ülkemizin durumu bundan ibaret işte.

Bilinçli tüketici olan Avrupalı ve Amerikalı bir vatandaş maaşının 25-30 katı değerinde bir araç almaz.

Bizimkiler burada 30-40 ay kredi ile alır sonrada holiganı oluverirler markanın...

Nede olsa artık en az 3-4 sene o araba için kölelik yapacaktır.
  • donanıma bak ya
    Güvenlik Paketi (Ön yolcu hava yastığı + Elektronik fren dağıtıcılı ABS ve acil fren yardımı)
    buda KONFOR PAKET NE KONFOR AMA
    Konfor Paketi (Klima + Uzaktan kumandalı merkezi kilit + Kodlu Radyo CD 2x15W)

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM
  • bunları yapan insanları sömüren kandıran dacia suçlu değil yazınca ben suçluyum vay anasını yaaa

şimdi başka bir komiklik örneği vercem

sözde daciadan üst paketlerde 4 cam otomatik ama ne hikmetse duster denen araçta cam açma kapama düğmeleri fazla elektirik kablosu gitmesin kar edelim diye teybin altında ordan açıp kapatıyorsun
    gene ben suçluyum ama eminim
  • emniyet kemeri donanım diye yazmışlar hemde 3 tane
    Sürücü hava yastığı S
    Manuel olarak devreden çıkarılabilen ön yolcu hava yastığı OP
    3 nokta bağlantılı ön emniyet kemerleri / yükseklik ayarlı S / S
    3 adet yükseklik ayarlı arka kafalık S
    3 adet 3 nokta bağlantılı arka emniyet kemerleri S

vay be daha neler görcez ya
  • quote:

bunları yapan insanları sömüren kandıran dacia suçlu değil yazınca ben suçluyum vay anasını yaaa

sözde daciadan üst paketlerde 4 cam otomatik ama ne hikmetse duster denen araçta cam açma kapama düğmeleri fazla elektirik kablosu gitmesin kar edelim diye teybin altında ordan açıp kapatıyorsun

Aynı fiyatlarda daha kaliteli ve dediğin donanımların olduğu bir araç öneremezsen sen suçlusun tabikide.

Dacia dediğimiz aracın fiyatı 18.000 Liradan başlıyor.

Araç önerilerini bekliyorum.

• selam
    her araba da olabilir arkadaşlar
    kullanım şartları da önemli tabi
    neler duyup görüyoruz
    dacia reno nun en az maliyetle en çok fayda sağlayan araçlarındandır
    isteyen alır isteyen almaz
    herhalde parası çok olan insanlar, dacia , sembol albea ya da benim gibi era almazlar
    biz de biliyoruz arabanın ii sini her şey ekonomi,ihtiyaç ve beğeni meselesidir
    şimdi wv araçları emsallerinden daha pahalı ve donanım fakiri araçlar
    accent blue da bile esp standart olmuşken boşline cetta dizel 50 küsür bin donanım olarak rakipler o fiyata neler veriyo ama şimdi kalkıp wv yi mi eleştirecez isteyen alır istemeyen almaz
  • gidip chery alıcam.ne de olsa donanım fakiri değil misss
  • denizkubiye ben ceza aldirmisim, sacmalamanin doruklarindasin....
    disaridayim giremiyorum, ama beklersen her lafina cevabim var...
    carcurta pabuc birakmam merak etme, ana okulu kresi gibi milleti azarlayamazsin burda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

bunları yapan insanları sömüren kandıran dacia suçlu değil yazınca ben suçluyum vay anasını yaaa

Aynı fiyatlarda daha kaliteli ve dediğin donanımların olduğu bir araç öneremezsen sen suçlusun tabikide.

Dacia dediğimiz aracın fiyatı 18.000 Liradan başlıyor.

Araç önerilerini bekliyorum.

Evet cihanair. Önerilerini bekliyoruz. Araştırmaya mı başladın.

quote:

disaridayim giremiyorum, ama beklersen her lafina cevabim var...
    carcurta pabuc birakmam merak etme, ana okulu kresi gibi milleti azarlayamazsin burda...

Sen benim kullandığım araba üzerinden kullananları aşağılarsan azarlarım. Hatta senin kullandığın araba için de ağzıma geleni sayarım. Forum çerçevesi içinde edepli olmaya çalışıyorum. Kubi gibi gitmem ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

gidip chery alıcam.ne de olsa donanım fakiri değil misss

Arkadaşım ile Cherry'nin otomobilini inceleme fırsatı bulduk. Bakırköy'de Carousel'in içinde inceledik. Köşe birleşimleri tam boyanmamış. Pas gibi bırakılmış. Köşe birleşim noktaları açık bırakılmış. Tam presleme yapılmamış. Sadece dışını inceledik. Bunları gördük.
  • bi dacyadan ne beklenirki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

gidip chery alıcam.ne de olsa donanım fakiri değil misss

Arkadaşım ile Cherry'nin otomobilini inceleme fırsatı bulduk. Bakırköy'de Carousel'in içinde inceledik. Köşe birleşimleri tam boyanmamış. Pas gibi bırakılmış. Köşe birleşim noktaları açık bırakılmış. Tam presleme yapılmamış. Sadece dışını inceledik. Bunları gördük.

gerçekten chery alacağımımı sandın,ilahi

• Ben bu hayvanları çok severim.

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM
  • quote:

Sen benim kullandığım araba üzerinden kullananları aşağılarsan azarlarım. Hatta senin kullandığın araba için de ağzıma geleni sayarım. Forum çerçevesi içinde edepli olmaya çalışıyorum. Kubi gibi gitmem ben.

bir kere ben dacia kullananlarla alakalı aşağılayıcı bir cümle etmedim, varsa koy koyamazsan iftiracının tekisin, ayrıca kullandığın araba yüzünden kendi kendini aşağılık psikolojisine sokmuşsun zaten, imzana arabadan üstün loganım var yazmışsın, önceleri espri olarak değerlendirmiş gülmüştüm ama sen gerçekten dacianın arabadan üstün olduğunu zannediyorsun yazık, yalnız imzanın doğru olduğu bir kısım var o da başı, evet araban yok kardeşim dacian var...
    gelelim benim arabamı aşağılayacakmışsın, istediğini yaz umurumda değil, bir aracım bora 8 yıllık, yeni olan tiguan 2 yıllık, geçenlerde konusu oldu timekeeper tiguan'a araban diyerek, çok çirkin beş para etmez manasına şeyler söyledi, kendisi buralarda, cevaplasın en ufak bir ters söz söyledim mi? hatta 'bende çok beğenerek binmiyorum piyasada daha güzel araçlar var, ayrıca mazda rx8den sonra aldığım için ne kadar güzel gelebilirdi ki zaten' gibi bir cevap vermiştim...
    bana burada yönelttiğin başkalarını aşağılıyorsun cümlesini senin kompleksli olmana veriyorum, ayrıca genelde renoyu savunan ve sık sık takıştığımız beni sıkı takip eden timekeepera da soruyorum,bu kadar karşılıklı atıştık birisine veya kendisine hakaret ettiğimi görmüş mü, bana inanmayan ona sorsun bari, ha aracına kötü dememi hakaret olarak algılayan varsa onun sorununu ben çözemem burda, ama tedavisi belli...

burada her vw kullanıcısına görmemiş, başkalarını hor gören muamelesi yapılmasının sebebi de işte daciasına laf söyletmeyen, sonra biraz paralanınca gidip passat alıp triplere giren elemanlar malesef...
    allah herkese bol para ve onu hazmedecek zaman versin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 14 Mayıs 2011; 19:31:24 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.