Şimdi Ara

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: topaz42

Neyse. Tamam. Haklısınız. Küfür ettiğini bilmiyordum. Her şey söylenir ama küfür edilmez. Ama bazı insanlar kolay gaza gelir. Bunu da gözardı etmeyin.

Kesinlikle yanlış anlamayın. tartışma başlatmak için yazmıyorum. Mesela ben de VW arabalardan pek hoşlanmam. Şirkette araçları çoğunlukla ben kullanırım. Patronda bora vardı. Ön tarafı dardı. Sattı diye sevindim. Gitti. Octavia aldı. Haydaaa dedim. Ama Octavia hakikaten güzelmiş. Rahat arabaydı Bora'nın üstüne. Onu sattı. SüperB aldı. Şimdi yine hayda diyorum. Kullanıyorum ama, beğenmiyorum. Sebebini de açıklayamıyorum bunun. Ama VW'leri sevemedim bir türlü. Bu forumda yazmaya başladıktan sonra olmadı bu. taaa eskilerden beri böyle hissediyorum.

Amaaa şunu da gözardı etmiyorum. VW'ler Renault'tan da, Fiat'tan da daha kaliteli araba olduğu muhakkak. Bunu da biliyorum. Ben bunu kaç kere dile getirdim. Ama hala biri çıkıyor. Sen Dacia fanatiğisin. Renault fanatiğisin diyor. İşte böyle tipler insanı gerer. Fakat tabiat olarak sakin ve gerektiğinde alttan alan biri olduğum için gerginliklere girmiyorum.

Tabi ki herkes aynı markayı beğenmez. Yoksa diğer markalar olmazdı. Şimdi siz beğenmiyorum demişsiniz. Ben size bir şey diyebilir miyim, hayır. Zevk meselesidir. Efendi gibi yorumunuzu yaptınız, olay bitti. O ne yapıyor, almayanlara laf sokuyor. Cevap verirseniz gittikçe ağzını bozuyor ve küfür ediyor. Elinizi vicdanınıza koyun, bu adamın yaptığına düşünce özgürlüğü mü diyeceğiz şimdi?

Neyse, 7 gün buralar sakin olur.

• quote:

Adamın huyunu biliyorsunuz. Üzerine gitmeseniz olmaz mı. Adam Renault fanatiği işte. Mercedesten sonra en iyi araba Renault diyor adam. o derece işte. Renault'un Mercedese motor vermeyi düşündüğünden bile bahsetti. Artık bu adamın üzerine gidilir mi. Adam Renault'u ailesiyle bir tutuyor. Bam teline basmayın şu adamın artık.

Ben bunu söylüyorum.

Arabam Dacia ama bana ne renault'tan. Bana ne VW den. Toyota'dan, citroenden filan. Beni bile Renault fanatiği diye lanse etmeye çalışanlar var ya. Artık ne diyim....

Adam küfür edecek biz tamam diyeceğiz yani ?

Adamın her dediğine tamam diyeceğiz yani ?

Yok öyle dünya, o istediğini söyleyecek, konuyu dağıtacak, kafasını eseni yazacak tamam, biz bişey dedik mi, öyle böyle..

Dediğim gibi yok öyle dünya, herkes bakacak işine.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

allahım nedir bu renoyu araba sınıfına koyup onun hakkıda yorum yapıp sonra vw kıyaslamak gerçekten renocukların bu formda yaptıkları yazılardan sonra renodan para aldıklarını düşünüyorum başka türlü bir açıklama yok

dacia gelince ben onun için şu benzetmeyi yaptım

adamlar okadar yüzsüzki devir göstergesini emniyet kemenirini donanım diye yazmışlar birde abs çok üst bir paketmiş gibi ikinci airbagle birlikte parayla satmaya çalışyorlar ve hala dacia şöyle böyle yazıları var dacia binen yürüyen tabuta biniyor ama farkında değil

Renault araba değil zaten. Seni kızdıracak kadar araba.

Ayrıca evet. Arabam Dacia. Yürüyen tabuta biniyorum. Zaten sadece Dacia kullananlar kazalarda ölüyor. Başka arabalardakiler hiç ölmüyor. Şimdi de bana dacia araba kazasında ölenlerle başka marka arabaların kazalarında ölenlerin oranını çıkarırsın.

• quote:

Neyse. Tamam. Haklısınız. Küfür ettiğini bilmiyordum. Her şey söylenir ama küfür edilmez. Ama bazı insanlar kolay gaza gelir. Bunu da gözardı etmeyin.

Kesinlikle yanlış anlamayın. tartışma başlatmak için yazmıyorum. Mesela ben de VW arabalardan pek hoşlanmam. Şirkette araçları çoğunlukla ben kullanırım. Patronda bora vardı. Ön tarafı dardı. Sattı diye sevindim. Gitti. Octavia aldı. Haydaaa dedim. Ama Octavia hakikaten güzelmiş. Rahat arabaydı Bora'nın üstüne. Onu sattı. SüperB aldı. Şimdi yine hayda diyorum. Kullanıyorum ama, beğenmiyorum. Sebebini de açıklayamıyorum bunun. Ama VW'leri sevemedim bir türlü. Bu forumda yazmaya başladıktan sonra olmadı bu. taaa eskilerden beri böyle hissediyorum.

Amaaa şunu da gözardı etmiyorum. VW'ler Renault'tan da, Fiat'tan da daha kaliteli araba olduğu muhakkak. Bunu da biliyorum. Ben bunu kaç kere dile getirdim. Ama hala biri çıkıyor. Sen Dacia fanatiğisin. Renault fanatiğisin diyor. İşte böyle tipler insanı gerer. Fakat tabiat olarak sakin ve gerektiğinde alttan alan biri olduğum için gerginliklere girmiyorum.

Zaten küfür etmese, her zamanki gibi he deyip geçiştirilirdi.

Ama bu bir değil, iki değil..

VW'yi sevmiyor olabilirsin. Ona lafımız yok. Ama insanı çileden çıkarırcasına bir markayı yüceltip diğerlerini yerin dibine sokunca insan çıldırıyor.

Neyse, konu çok uzadı, umarım yakın bir sürede kilit yer, bu muhabbet de biter.

Konuyu açan arkadaştan da özür dilemek istiyorum, konusunu çok farklı yöne getirdiğimiz için.

Gerçi konuyu dağıtan da belli de neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bergspyder -- 19 Mayıs 2011; 13:21:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Tabi ki herkes aynı markayı beğenmez. Yoksa diğer markalar olmazdı. Şimdi siz beğenmiyorum demişsiniz. Ben size bir şey diyebilir miyim, hayır. Zevk meselesidir. Efendi gibi yorumunuzu yaptınız, olay bitti. O ne yapıyor, almayanlara laf sokuyor. Cevap verirseniz gittikçe ağzını bozuyor ve küfür ediyor. Elinizi vicdanınıza koyun, bu adamın yaptığına düşünce özgürlüğü mü diyeceğiz şimdi?Neyse, 7 gün buralar sakin olur.

seninki düşünce özgürlüğü oluyorsa onunkide oluyor.denizkubi olması gerektiği gibi cezasını çekiyor fakat sen hala buralarda ahkam kesebiliyorsun.ne adaletli forum değilmi?
    küfür,hakaret yasaksa herkese yasak olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Tabi ki herkes aynı markayı beğenmez. Yoksa diğer markalar olmazdı. Şimdi siz beğenmiyorum demişsiniz. Ben size bir şey diyebilir miyim, hayır. Zevk meselesidir. Efendi gibi yorumunuzu yaptınız, olay bitti. O ne yapıyor, almayanlara laf sokuyor. Cevap verirseniz gittikçe ağzını bozuyor ve küfür ediyor. Elinizi vicdanınıza koyun, bu adamın yaptığına düşünce özgürlüğü mü diyeceğiz şimdi?Neyse, 7 gün buralar sakin olur.

seninki düşünce özgürlüğü oluyorsa onunkide oluyor.denizkubi olması gerektiği gibi cezasını çekiyor fakat sen hala buralarda ahkam kesebiliyorsun.ne adaletli forum değilmi?
    küfür,hakaret yasaksa herkese yasak olmalı.

Burada şovu bırak da özel mesaja cevap ver. Gösteriş peşindesiniz. Adam küfür etti diyoruz hâlâ konuşuyorsunuz. Bu konuda istediğini elde edemedin, ayrı bir konu aç benim uzaklaştırılmamla ilgili. Nerelere mesaj atman gerektiğini söyledim; ama anlamıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.