Şimdi Ara

2005 Marea Exclusive mi 2005 fiesta tdci mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar amcaoğlu için bu 2 araçtan birini tercih edeceğiz hangisini almalıyız. Marea 60 küsur binde fiyatı 13.000 ytl 3-4 parçasın da boya var ama büyük kazası yok. Fiesta 80.000 de kazasız boyasız fiyatı 15.000 tl. Aracı en az 2-3 yıl kullanacak. Hadi acil bi yardım..



    _____________________________
  • Eğer konfor arıyorsa kesinlikle marea exlusive derim ben. İki aracın da piyasasının iyi olduğunu düşünüyorum satarken ikisinin pek farkı olmaz satılma kolaylığından dolayı ama yedek parçada durum nedir bilemiyorum.Ben kendime alıyor olsam mareayı alırdım...
    _____________________________
  • exclusive...
    Adı üzerinde? Tercih noktasında 6 okka ağır basar.(kişisel görüşüm-tercihim)
    He Ford boşmudur? Asla, asla. 10 no. makinadır, ayrı.
    _____________________________
  • bence de marea. ama arabanın temizliği de önemli tabiki.
    temizse marea diyelim en iyisi
    _____________________________
  • 1997 marea elx kullanıyorum. zamanının donanımına göre 200ten sonraki exclusive lere tekabül ediyor.

    diyorumki eğer 1997 modeli bu kadar rahat geniş konforlu atak ve yakıtta bahsedilen kadar savurgan değilse(ki 2001de motorlar yenilendi-sonrakiler daha az yakıyor) bence marea

    ama bunların dışında, sürekli ş.içi kullanıcam kapalı otoparklara girecem benzili araca lpg taktırırım diye düşünüyorsanız, konfor önemli değilse, birşey olmaz ben sığarım diyorsanız fiesta tercih edin özellikle istanbula daha uygun bir araç.
    _____________________________
    "11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red
  • Fiestanın dizel olmasından başka bir avantajı yok en büyük tercihiniz ekonomi değilse kesinlikle marea....
    _____________________________
  • marea bakın derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 5 Temmuz 2009; 14:16:17 >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de farklı sınıflardaki araçlar bunlar. Akrabanın aradığı kriterler nelerdir?
    _____________________________
  • Temiz bir Marea sizin için doğru tercih
    _____________________________
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Marea
    _____________________________
    Sanırım bu forum bana aşık.
    Ben giriyorum, böyle bir kasılmalar, bir eli ayağına dolaşmalar, yavaşlamalar falan haydi hayırlısı.
  • marea'ya lpg sart, 2 binde lpg masrafi ekleyin oyle dusunun. fiestalar kutuk gibidir konfor beklemeyin. 2 yil ford fusion kullandim cok iyi tanidigim bir arac.
    _____________________________
  • GRONHOLM bana pm at kardeşim sana ulaşamıyorum
    _____________________________
  • Arabayı alınca 4-5 sene binecekseniz marea alın. Yok ben 2 sene sonra değiştireyim derseniz fiestayı alın. Mareaların nedense piyasası yok. Exclusive gibi bir donanıma sahip 2005 model araba 13.000 lira ise piyasası yoktur. Bu kadar basit. Satarken zaten çok indirmeniz gerekir fiyatı, hem de epey beklersiniz satarken. Ama iyi arabadır orası ayrı.
    _____________________________
  • Mareanın Fiestadan iç mekan olarak bariz farkı bagajdır. Bu kadar büyütmeyin fiesta da dar basık bir araba değil. Yol tutuşu sınıfında lider sebebi de sert süspansiyondur. Bundan dolayı marea biraz daha konforlu olabilir ama çok da büyütelecek bi fark yok. Ancak 96 tasarımı bi araba mı almak istersiniz, 2003 tasarımı bir araba mı? Fiestanın içi çok daha şık, bana göre daha kaliteli ve ergonomik. Neticede daha yeni bir tasarım. E ekonomiye değinmeye kalkarsak zaten tdci motor şehiriçi sakin kullanımla 100 km'de 5lt, agresifte en fazla 6, 6,5 lt, şehirlerarası 4, 4,5 lt yakar. Marea şehirçi sakin kullanımda 9 lt, agresifte 11 lt, uzun yolda 7lt yakar. Bunun üzerine benzinin 2,96 eurodizelin 2,53 olmasını da eklediğinizde fiesta sizi oldukça mutlu eder. Marea ise lpg ister, lpg de bile az yakmaz, rolanti ayar sorunları yaşarsınız. Otopark, muayene vs. uğraşır durursunuz. Donanımı da büyütmeyin marea da aman aman donanımlı bir araba değil. Fiesta da 2 airbag varsa mareada liberty de 2, exclusive de 4 vardır. Fiesta da abs varsa zaten güvenlik donanımında sorun olmaz. Mareada otomatik klima var ama dijital değil. Fiestada ki de manuel. Netice olarak bagaj sorun değilse fiesta her yönden mutlu eder. Şanzıman yapısı, direksiyon sistemi olarak da mareadan çok daha öndedir. İkinci eli konuşmaya zaten gerek yok. Mareanın durumu belli fiestanın belli. Bozuk yolda marea daha konforludur muhtemelen ama abartılacak fark olmaz. Fiesta da asfaltta ve virajlarda çok stabil bir araç. Bence fiesta.
    _____________________________
    2018 Corolla touch mds + prins




  • Görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ederim. Fiesta sahibi fiyat arttırdı nedense. Ben marea konusunda ısrar ediyordum zaten. Ama çevresinden marea alma satamazsın demişler sanırım. Bu yüzden biryere kadar karışabiliyorum. Kendisi karar verecek artık. Ben kendi ve sizin fikirlerinizi iletiyorum.
    _____________________________
  • Marea C sınıfı sedan ve üst donanım paketinde 500 ltlik bagajı da cabası,Fiesta ise B sınıfı bir hatchback. bence de Marea. milletin alma satamazsın lafına bakma sen. her şeyin bir alıcısı ve bir satıcısı olacaktır. vaktinde sahibi olduğum Rover'ı satmam sadece 2 haftamı almıştı. hemde gayet iyi fiyata gitmişti.
    _____________________________
    DH 308 CLUB


    2009 PEUGEOT 308 Comfort 1.6 VTI 120 Hp Babylone Kırmızı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.