Şimdi Ara

200 BİN 2. el için bile artık PARA etmiyor... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
4
Favori
27.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TITAN

Geçen sene 125 bin tl'ye aldığım c sınıf sedan şuan 250 bin tl

puhahahaha

İşte böyle şahlanan ehonomilerde böyle %100 fiyat artışları görülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl aralıkta aldığım bmw 318i 185 bin, şu an 380 bin tl.açıkçası alırken biraz sıktım kendimi, ama iyi ki sıkmışım.şimdi millet sat bu fiyata gelmişken diyor.alabileceğim en son lüx arabamı almışım.herkese inat binip keyfini çıkaracağım.bu ülkede kullandığım son lüx araç olacak

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

geçen yıl aralıkta aldığım bmw 318i 185 bin, şu an 380 bin tl.açıkçası alırken biraz sıktım kendimi, ama iyi ki sıkmışım.şimdi millet sat bu fiyata gelmişken diyor.alabileceğim en son lüx arabamı almışım.herkese inat binip keyfini çıkaracağım.bu ülkede kullandığım son lüx araç olacak

kaç litre yakıyor

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • TL pul oldu arkadaşlar. Çoğu şeyin fiyatı bilinçaltında da olsa dolara göre şekilleniyor. Reform mu yapıyorlar, demokrasi mi getiriyorlar, mültecileri mi gönderiyorlar ne yapacaklarsa yapmaları lazım. Gidişat çok fena. G20'den de 1-2 sene içinde düşeceğiz.

Kesinlikle size katılıyorum. Üretmiyoruz ve maalesef cahil ve gösteriş meraklısı bir toplumuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilterede yaşayan abime vw toureg modelinin 200 bin sterline(2milyonTL) ülkemizde satışta olduğunu söyledim inanmadı. Doğuş otoyu vw grubuna şikayet edin dedi :D durumu ancak 5dk da izah edebildim. En sonunda "Burda o paraya rolls royce alırız be" dedi xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 21 Ekim 2020; 0:1:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir söz vardı eskiden, araba durduğu yerde değer kaybeder ucuzlaşır. Şimdi tam tersi, durduğu yerde değerleniyor. Ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyWalsh

Askıda araba  

200 BİN 2. el için bile artık PARA etmiyor...

• Dokuz yıldır forumdayım. Eskiden forumda açılan konular ile bugünü kıyaslıyorum da iş nerden nereye geldi. Altı haneli rakamlar ile a ve b sınıf araçları konuşur olduk. Bu araçlara bu paralar veriliyor da hiç mi kronik arıza yok, hiç mi işçilik hatası, boya vs yok. Eskiden 35 k verdiğin araçta bu sorunlar kısmen sineye çekiliyordu veya fiyat/kalite olarak bakılıyordu. Şimdi 250k yazılan b sınıf bir araç için bu sorunların hiçbiri olmaması gerekiyor gibi bir hisse kapılmıyor değilim zira bu sorunlar hiç değişmiyor.

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Alıntıları Göster

Bayilerin önüne iki üç tane assalar böyle, alırımmm. 200 BİN 2. el için bile artık PARA etmiyor... 

• Emir kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi cidden abi. Yurt dışındaki fiyatları gördükçe insan üzülüyor. Resmen soyuluyoruz ama elimizden birşey gelmiyor. Şuan satsan arabanı üzerine koymadan alamazsın. Şuan uygun ikici elde araba kalmadı artık. 100 bin lira olacak en az belki bisiler denk gelir.

• fazladan araba vardı elden çıkardım, iki ay beklesem 20 lira fazlaya verirdim

• Siz bakmayi bilmiyosunuzozaman ben 40 bin tl en kral araci 60 bin tlye sahbenden de yarış araci ayarinda otomobil buldum valahi ben almanyada yasiyorum burda pahali hersey 1 kg et 20 euro 160 tl ediyor maas veriyorlar ben 4320 aliyorim elimizie bisiey kalmayor ulkeniz degeri bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sempatikromantik -- 21 Ekim 2020; 2:0:3 >
  • bmw mercedes ve passatçı tayfalar egea al o zaman falan yazmış ikiyüzlüsünüz hepiniz

Araba fiyatlarının ederlerinin kat kat üstünde olduğunda hemfikiriz zaten. Ben 200bin altında araç yol demenize takıldım. Özel istek ve ilgi olunca iş hakketten de öyle. Capturu 130 civarına satsam acaba ne alorom diye ben de bakıyorum sürekli. Benim isteğim otomatik olsun, arıza çıkarmasın. 110 civarına buluyorum anca.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.