Şimdi Ara

20 Haziran pazartesi kontak kapatma eylemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal medya üzerinden gördüğüm kadarıyla kontak kapatacakmış halkımız ben inanmıyorum ama sizin düşünceleriniz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

20 Haziran Kontak Kapatma Eylemi

20 Haziran Pazartesi günü, Türkiye'de "20 Haziran Kontak Kapatma" eylemi gerçekleştirilecektir. Bu eylem, yüksek akaryakıt fiyatlarına ve geçim sıkıntısına karşı bir protesto niteliğindedir.

Eylem kapsamında yurttaşlar, 20 Haziran Pazartesi günü saat 06:00 ile 23:59 arasında araçlarını kullanmayacaklardır. Toplu taşıma, elektrikli araçlar ve acil durum araçları eylemden muaf tutulacaktır.

Eylemin amacı, hükümete akaryakıt fiyatlarını düşürme ve geçim sıkıntısını hafifletme çağrısında bulunmaktır. Katılımcılar, akaryakıt fiyatlarının yüksekliğinin vatandaşların hayatını olumsuz etkilediğini ve birçok kişinin geçimini zorlaştırdığını vurgulamaktadır.

20 Haziran Kontak Kapatma eylemi, sosyal medyada ve çevrimiçi platformlarda yaygın bir şekilde destek görmektedir. Eylem, siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından da desteklenmektedir.

Eyleme katılmayı düşünen kişilerin, güncel bilgilere ulaşmak için sosyal medyayı ve yerel haber kaynaklarını takip etmeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • özel otoların kontak kapatması kimsenin umrunda olmaz...taksicileride sallamazlar

dolmuşlar çalışmazsa bir tık etkili olur....

harici ticariler kontak kapatmaz gibi ...mesela ben kontak kapatmayacagım malımı götürüp satmam gerek...

• ozellıkle tırların kontak kapaması lazım 1 hafta tamamen yerınden oynamıcak araclar tedarik zinciri durunca o zaman bişiyler olabılır

• Bu düşüncelerlede yakındır 50 TL lt si bence..

• Hiç umrumda değil benim.Millet eylemi boşa yapıyor sorunun Ülke yônetiminden kaynaklı olduğunu anlamayan çoğu insan eylem yapıcakmış bende sazan gibi destek veriyimnonlara parası olan için zaten sıkıntı yok.Ben hep 50₺ lık bezin alıyorum dien tipler dahada sürünsün banane çokta tın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulen zaten acamiyoz ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabası olmayanlarda yürüsün. Toplu taşıma falan kullanmasın.

• örnek 1 hafta boyunca,

kimse sigara içmesin.

kimse alkol tüketmesin

kimse arabasına binmesin.

bu fiyatlar 1 hafta sonra en az yarı yarıya inmezse bende neyim .

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Devletin sigaradan,alkolden ve benzinden aldığı inanılmaz bir vergi var.Ama kimse sokağa çıkmasın olmuyor.Hele bu günlerde,insanlar zaten zamlardan nefes alamazken,ben çalışmıyorum diyemiyor.Borç sarmalına dolanmışız ve sürekli faturaların ardı arkası kesilmiyor.

Mecbur insanlar işe gidecek,dükkanlar açılacak.

Edit:Bir ara düşündümde ABD'de 1 litre benzin 30 dolar olsa ne olurdu diye? Olacakları düşünemiyorum bile.Bizim milletimiz ya çok sabırlı ya da Aziz nesin'in tezi ve söyledikleri fazlasıyla doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 20 Haziran 2022; 1:11:38 >
  • 1 hafta boyunca,

kimse arabasına binmesin toplu taşıma diye bir şey var.

alkol kullanmasın ölmez insanlar.

sigara içmesin bişey olmaz. krize giren varsa tütün sarsın . sadece 1 hafta

bunlardan gelen ötv vb gelirlerin kesildiğini düşünürsen olayı anlamlandırabilirsin.

insanların vereceği 1 haftalık büyük bir tepki bir ışık bir işaret olabilir.

ama bunu bizim insanımız yapar mı tabi ki yapmaz :)

edit: yanlış anlaşılmasın, bizim insanın en kötü özelliği şükürcülük, Şükür edilmesin demiyorum ama, daha iyiyi daha güzeli bulmaktan da vazgeçilmesin. Örnek benzin neden 30 tl oldu diye çözüm çare bakacağına, neyse 50 lira olmadı diye düşünenler büyük problem.

Aynı şekilde Almanya çok iyi ama , çok şükür Afrika da insanlar aç biz aç mıyız değiliz diye düşünenler problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 20 Haziran 2022; 1:20:6 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 20 Haziran 2022; 1:19:35 >
  • Anca tırcılar kontak kapatırsa bir etkisi olur.

yoksa özel araç kontak kapamış kimse tınmaz.

• Daha fazla trafik var bugün

• CaNeRR kullanıcısına yanıt

Aynen bende sabah dikkat ettim.

Dünyanın en tepkisiz ve sadece kendini düşünen millet olarak birinci sıradayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solarisx -- 20 Haziran 2022; 8:56:1 >
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Kimsenin haberi yok ki hocam böyle bir eylemden. Hoş gerçi bilselerde yine trafik olurdu muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nerde eylem :)

Sabah yine aynı trafiği çektik işe gelirken :)

• eşek gibi geldik işe

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Sosyal medyada vardı kaynak bulamadım ama şöyle böyle diyorlardı ama değişen hiç bişey yok

• Bizim halkta o yürek yok. Biz yalamayı ve yalakalığı severiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.