Şimdi Ara

Ankarada Kardan Sonra Trafik 28.02

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bilkentten kendimi eve zor atabildim başıma gelmeyen kalmadı bu nedir ya insanlar kar lastiği olmadan zincir takmadan giriyorlar trafiğe sonra olay üstüne olay yollar felç.
    Şuan Ankara/Esat tarafında trafiğe çıkıcak olan varsa Kenedy caddesinin tunusla kesiştiği noktadan kızılaya çıkmayı denemesin zincirleme kaza var.bir bayan kaza yapmış aynası gitmiş araba yolun ortasında öyle bekliyor el frenini çekmiş tahmin ediceğiniz gibi arkadan gelen araç bindirince aşağıya kayıyor araçlar 3 aracı daha dahil ediyorlar (bu arada aracın helali var astra classic hb c4 e kayarak vurdu c4 ün kapı göçtü ama astra hala sağlam)

Eskişehir yolu zaten felaket Ankara felç trafiğe çıkmamak yapılacak en akıllı şey olur.

Herkese hayırlı akşamlar

• Önce GATA - Bilkent sonra da Bilkent - Anadolu Bulvarı - İstanbul Yolu - Batıkent istikametinde evime geldim saat 4 te GATA dan çıkıp 7 de anca Batıkentte olabildim yollarda kalan araçlar olmasa trafik gayet güzel ilerleyecek ama kabak lastikle trafiğe çıkan halkımız yüzünden yollar felç.
  • Bir şehirin metrosu adam gibi olmazsa olacağı budur.
  • Karda olan kazaları izlemeyi çok seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Karda olan kazaları izlemeyi çok seviyorum.

Bende az sonra aşağıya inip kayan arabaları seyredeceğim
  • Yemeğe Bilkent dışına gidecektim ama kar lastiği takmayan dallamalar yolların içine eder korkusuyla çıkamadım. Haklıymışım galiba.
  • Lastiği olanda olmayanda, sürmeyi bilende bilmeyende herkess çıkmış yine Ankara trafiğine..

Eve kendimi atana kadar canım çıktı!

Yerlerdede sıkıntı yok buarada, kar tabiki olucak bu sıkışık trafikde küreme araçları nekadar ilerleyipde açabilir? ama gerekli yerlere tuz atılmış bariz belli..

Hiçbir rampada dahi kalmadım.. Gel gelelim, yarım saatlik yolu, 2 satte geldim.. Neden, kar lastikleri olmadan çıkanların yüzünden..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Insanin kendisinin başına gelmeyince zevkli oluyor demek ki. Dilerim birileri de senin yaptığın kazaya bakıp keyif yapmazlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batikent civarida kotu yazlik lastigi olanlar hafif rampada bile kaliyor. kislik lastiginiz varsa ani manevralardan kacinirsaniz guvenli.bir yolculuk saglarsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

quote:

Insanin kendisinin başına gelmeyince zevkli oluyor demek ki. Dilerim birileri de senin yaptığın kazaya bakıp keyif yapmazlar...

Ben karda araba kullanmıyorum, o kadar iyi bir şöför değilim.

Ayrıca keyif alsınlar, ben alıyorsam onlarda alsın Kayan araçları izlemek keyifli oluyor

• metro yıllardır aynı istikamette, şu metroyu keçiören, eryaman be eskişehir olu civarına bir getirmediler gitti ya, kör müsünüzü kardeşim işte yapın artık şu metroyu bakın nasıl para basacaksınız
  • baksanıza ankara valiliğine göre hayatı aksatacak bir durum yokmuş...ben de kış lastiği yok .. yaz lastiği var..böyle durumlarda aracımı dışarı çıkarmam...hem bana hem de başkalarına zararım olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtıl -- 28 Şubat 2012; 19:50:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

quote:

Ben karda araba kullanmıyorum, o kadar iyi bir şöför değilim.

Ayrıca keyif alsınlar, ben alıyorsam onlarda alsın Kayan araçları izlemek keyifli oluyor

İçine şeytan kaçmış senin

• İncek çok kötüydü aracımda kar lastiği olmasına rağmen çıkamadım mecburen okulda bıraktım aracı yoldaki kazaları görünce iyi yapmışım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Yemeğe Bilkent dışına gidecektim ama kar lastiği takmayan dallamalar yolların içine eder korkusuyla çıkamadım. Haklıymışım galiba.

Kanka o dallamalar arasında bende varım. Ama zincirim vardı bagajımda ben okuldan çıkarken çok bişey yoktu 40 dk ya eve geldim. Şimdi falan tahminen berbat durumdadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Yemeğe Bilkent dışına gidecektim ama kar lastiği takmayan dallamalar yolların içine eder korkusuyla çıkamadım. Haklıymışım galiba.

Kanka o dallamalar arasında bende varım. Ama zincirim vardı bagajımda ben okuldan çıkarken çok bişey yoktu 40 dk ya eve geldim. Şimdi falan tahminen berbat durumdadır.

Hadi ya

Valla Bilkent şu an bitik. Doğu merkez arasındaki yolda bile kalanlar var. Hatta şu an bizim yurdun önünde taksinin teki kaldı. Patinaj sesleri odama kadar geliyor :D

• Büyükşehir çalışıyor, saat 18:30 ve Ankaranın en işlek ve merkezi caddelerinden cevizlidere caddesinin hali bu, dikmen caddesi de buradan farklı değil sadece kıvamı daha sulu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Hadi ya

Valla Bilkent şu an bitik. Doğu merkez arasındaki yolda bile kalanlar var. Hatta şu an bizim yurdun önünde taksinin teki kaldı. Patinaj sesleri odama kadar geliyor :D

Ben giderken pek kaymadım açıkcası rahat gittim geldim ama benim yazlık lastik ve durumlarıda pek iyi olmamasına rağmen benden çok daha beter durumda olanlar vardı. ARtık lastikleri ne haldeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Büyükşehir çalışıyor, saat 18:30 ve Ankaranın en işlek ve merkezi caddelerinden cevizlidere caddesinin hali bu, dikmen caddesi de buradan farklı değil sadece kıvamı daha sulu.

çiğdem mahallesi mi? (sadece bi tahmin)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.