Şimdi Ara

13 yaşındaki bir çocuk testere 4 filmine götürülebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi yiğenim var ve ısrarla testere 4 filmine gitmek istiyor yanlız daha 13 yaşında götürmüycem diyorum ama çok ısrar ediyor onu kırmak istemiyorum...çocuğun özellikleri sakin, serseri değil, duygusal bi çocuk bundan 5 sene önce hayalet gemi gibib korku fimlerini gözünü kırpmadan izledi yanlız tv den bu sinema etkilenmesinden korkuyorum ne diyorsunuz sizce götürmelimiyim...

• Sadece bir film olduğunun bilincine sahipse götür.

Ama ben olsam asla götürmezdim.
  • 13 yaşında artık çocuk değildir ama midesi bulanır götürme hatta sende gitme
  • götürme çak ağzının ortasına iki tane hergeleye..

şaka şaka götürme arkadaşım bence..sakıncalı..hadi 3 olsa neyse ama 4 olmaz
  • kesinlikle hayır(bana sorarsan)

gerçi senle gitmezse arkadaşlarıyla gider

• çok korku filmi izlemişse problem yok.ben 14 yaşındayım 2 sene önce saw2yi izledim bisi olmadı.
  • Hevesini kırma yav kocaman çocuk olmuş zaten hiç bir şey olmaz.2 yaşında değilya.Gençlik artık çabuk olgunlaşıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TESTERE 1 FİLMİ ÇOK MU KORKUNÇ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Götürme bence sinemadaki ortam korkuta bilir ben bu gün gittim 9-10 yaşlarında çocuklarda giriyodu ama film bittiğinde yüzleri bembeyaz olmuştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Hevesini kırma yav kocaman çocuk olmuş zaten hiç bir şey olmaz.2 yaşında değilya.Gençlik artık çabuk olgunlaşıyor

abi o zaman bişi olursa senden bilirim adresini filan pm atsana bi
  • SöyLediğinize göre herşeyin farkında bir yapıya sahip Bence götürmelisiniz çünkü o eninde sonunda gidecektir sizle gitmesi en iyisi

Ha bu arada bende 13 yaşındayım ve bende gidicem... Etkileneceğimi de sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih` -- 27 Ekim 2007; 18:06:45 >
  • 13 yaşındayım her şeyin farkındayım diorsa gotur
  • 13 yaşında iken yapmadığım şey bi kaç şey hariç yoktu şu an 14 üm hala bir kaç sey kaldı yapmadıgım
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

13 yaşındayım her şeyin farkındayım diorsa gotur

Ama Bence Götürme Yazık Çocuğa Piskolojisi Bozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 27 Ekim 2007; 18:10:29 >
  • Bence götür abi ya ne varki film işte 13 yaş ve üstü diyorlar zaten.Ben 15 yaşındayım ve gidicem en kısa zamanda.
  • bence götür
  • ben gitceeem hiç bi sorun yok.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

13 yaşındayım her şeyin farkındayım diorsa gotur

herşeyin farkındamısın diye farkındayım dedi o zaman götürüyorum 19.20 seansına döndükten sonra size haber veririm....
  • ben 12 yaşımdayken tek başıma otobüse binip star wars: return of the jedi filmine gitmiştim.
  • Bırakın dehşeti arkadaşlar ben şahsen hiç sevmiyorum komedi filmlerine bayılıyorum.
  • ben 14 yasina yeni girmisken dabbe filmine gitmistim psikolojim bozuldu simdi15im hala hatirliyorum bazi sahneleri, goturceksen +13 filmlere gotu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.