Yarbay
19 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
49 üye
Görüntülenme
Toplam: 300 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir eve taşındım ve şöyle bir sıkıntım var.
Binada merkezi uydu sistemi var; salona taktığım zaman herhangi bir sinyal almıyorken diğer odalardan birinde cayır cayır sinyal geliyor.

Yukarıdan gelen kablolar ve ev içine dağılanların bağlantılarında mı bir sıkıntı var diye ev girişindeki kutuyu açtım yaptığım işlemler şöyle;

3 adet yukarıdan kablo geliyor, 4 adet ev içine dağılıyor. Evin içine girenlerin 2 tanesini jaklarla bağlamışlar. Bunları söktüm ve uydudan gelen kabloları evin içine dağılanlara farklı kombinasyonlar ile değdirdim; ancak yine de sinyal alamadım.
Bu değdirme işlemimi yanlış? Yeni jak alıp bağlamak mı gereklidir?
Farklı odalarda farklı referans olması gibi bir durum olabilir mi?

En son bugün usta çağıracağım gibi duruyor.

Teşekkürler yardım için
İyi forumlar,
Arkadaşlar selam,

Aracıma çelik jant taktırmak istiyorum. Bir süredir arayıştayım, netten mi alıp taktırsam bir bayiye mi gidip alsam diye?

İzmit tarafında olup böyle bir alışverişte bulunan varsa önerilerini bekliyorum.

İyi forumlar,
Merhaba arkadaşlar,

Forumdaki yorumlardan ve konulardan aşağıdaki gibi bir sistem çıkardım.
Sizce uygun mudur? Fiyatı biraz daha nasıl düşürebilirim?

Bir diğer soruda sinerji güvenilir midir?

Intel Core i5-6500 Skylake 6M 3.20Ghz 1151
MSI B150M Gaming Pro D4 2133Mhz mATX 1151
Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB/8)
MSI RX470 Gaming X 4GB GDDR5 256Bit (RADEON RX 470 GAMING X 4G)
Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX)
Hi-Level Ultra 120 GB SATA 3.0 (550 MB O. / 530 MB Y.)
Deep Cool Tesseract BF Usb 3.0 MidT ATX Siyah (Tek Fanlı)
Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı

İyi forumlar,
Arkadaşlar merhaba,

2008 Model Grande Punto 1.3 mj aracim var. Hem 10bin bakımına sokacagim hem de baski balatayi gostermem lazim sanırım bitmek üzere.

Kocaeli de Gebze/izmit Onerebileceginiz bir servis varsa cok memnun olurum.

Iyi forumlar,
Arkadaşlar merhaba, öncelikle yeri burasi mi bilemedim açıkçası, başlıktaki konu ile ilgili tavsiyeye ihtiyacım var.

Google da arastirdim; fakat hic bilgim yok konu hakkında. Bildiginiz, şuraya git dediğiniz ekspertiz varsa memnun olurum.

İyi forumlar,
Arkadaslar merhaba,

Kasım ayında ispanyaya gitmeyi düşünüyorum, temmuz ayinda italyaya gitmistim ve biraz sicaklamistim. Guzel sonbahar gunlerini kacirdim mi?
Arkadaşlar selam,

Uzun zamandır E-kitap okuyuculara sıcak bakmıyordum; fakat son zamanlarda hafifliği olsun, ışık desteği olsun gözüme girmeye başladı. Tabii Calibro kampyanlarını görüyorum ve baya da uyguna gelince insanın aklı kayıyor az.
Öneriyor musunuz? Tecrübe edenler ne der bu konuda?

İyi okumalar,
Arkadaşlar merhaba,

Klasik olacak; fakat önümdeki 10 günlük İtalya seyahati için sırt çantası -50 litre- hazırlamaya başladım ve bir kaç tereddütüm var.
İşin özü çantamdan ayırmak istemiyorum; fakat sıvı kısıtlamasından ötürü yanımda götürmek istediğim -duş jeli, şampuan ve diş macunu- gibi sıvıları da 100 ml paketlerle uğraşmakta yoruyor değer mi emin değilim.

Tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi almak istedim, yanıma mı almalıyım yoksa bagaja versem daha mı rahat ederim ? - Pegasus ile Roma'ya uçacağım -
Bagaj konusunda da çanta hasar görür mü diye bir içim gitmiyor değil. Gidip orada bagaj beklemesi de var - Cumartesi uçacağım kalabalık olur görüşündeyim -

İyi forumlar,
Arkadaşlar merhaba,

Bir fotoğraf makinesi almaya niyetlendim. Aynasız modelleri gözüme kestirdim. Aşağıdaki makinelerden hangisini tavsiye edersiniz?

- Samsung NX3000 16-50mm PZ Kit Lens Aynasız DSLR Fotoğraf Makinesi

http://www.hepsiburada.com/samsung-nx3000-16-50mm-pz-kit-lens-aynasiz-dslr-fotograf-makinesi-nx-canta-flas-hediyeli-p-FTAYNSNX30001650-B

- Samsung NX210 18-55mm Lens + Harici Flaş Aynasız Dijital Fotoğraf Makinesi

http://www.hepsiburada.com/samsung-nx210-18-55mm-lens-harici-flas-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi-p-FTANYSSAMNX210-S

- Samsung NX2000+18-55 Lens + Harici Flaş 20,3 MP 3.7" Dokunmatik LCD Ekran Aynasız

http://www.hepsiburada.com/samsung-nx2000-18-55-lens-harici-flas-20-3-mp-3-7-dokunmatik-lcd-ekran-aynasiz-profesyonel-dijital-fotograf-makinesi-wifi-ozelligi-p-FTKOMSAMNX2000-S

- Olympus PEN Mini E-PM2 + 14-42 Kit + FL-LM1 Flaş + 16 GB Kart + Mini Tripod Hediyel

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=9148

- Sony Alpha A5000K 16-50 Kit + 16 GB Kart + Çanta + Mini Tripod Hediyeli

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=12341

İşin özü 1000 lira civarında fiyat/performans olarak beni mahcup etmeyecek bir fotoğraf makinesi arıyorum.
Çok bir bilgim yok o nedenle yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi forumlar,
Arkadaslar salonuma yeni 4lu bir avize aldim ampul ihtiyacı doğdu. Led ampul alayim diyorum. Alisveris sitelerine baktigim zaman,

Hepsiburada da Osaka 8Watt icin 12.90 gordum. Uygun mudur? Piyasaya uzağım. takip edenler bilgi verirse sevinirim
Hakkında
Forum İmzası:
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22.467
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.779 (Bu ay: 480)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 199 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.