Şimdi Ara

4 Yaşındaki Bir Çocuğa Nasıl Kaka Yaptırılır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
18.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Yaşındaki Bir Çocuğa Nasıl Kaka Yaptırılır!

Hastaneden istediler 2 gündür yapmıo Korktu!

• Hmm..Çocuk olunca konu farklı..

Muz severse yedir üstad 1 tane..Kabızlıkta yapabilir ama..

Hoş 2 gündür yapmıyorsa kabızlıkta olabilir..

Doktora sordunuz mu bunu?

Danışma hatları falan varsa oralara sorun isterseniz gecenin bu saati..

Edit:İki gündür bir şey yemedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 21 Ocak 2009; 22:33:04 >
  • İhtiyaç varsa hemen gelebilirim hastahaneye
  • Ekmek arası köfte+ketçap+mayonez 1 bardak da kola. 2 saate elinde hazır taptaze dışkı garanti. Bana böyle yaptırırlardı.
  • Ya ben anlamadım.Tuvalet eğitiminden mi bahsediyorsunuz?
    Yoksa çocuk uzun bir süredir tuvaletini yapmıyor mu?
  • Kakası gelince tuvalete değilde lazımlığa yaptır. Ordan al götür doktora yedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

Ekmek arası köfte+ketçap+mayonez 1 bardak da kola. 2 saate elinde hazır taptaze dışkı garanti. Bana böyle yaptırırlardı.

canım çekti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tahlil Mevzusu!

çocuğu hastanede zorladık

korktu mu ne yaptı böle bol bol kakasını getirecek şeyler lazım !
  • Montla deneyin kesin çözüm
  • Geçenlerde bizim ufaklığında başına geldi,3 yaşında,korkudan yapmıyordu,sürekli içine çekiyordu.Sonuç:Doktora gittik,büyük çe bir ilaçlı su hazırladı,çocuğa verdi...Çocuk iice yaptı,ama daha kötü korktu...Bu aralar daha iyi,en azından 2 günde bir yapıyor...Doktora gitmeden önce 3 günde bir çok az yapıyordu...Direk çocuk cerrahisine gitmenizi öneririm...Boşuna ufaklık eziyet çekmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzz

Kakası gelince tuvalete değilde lazımlığa yaptır. Ordan al götür doktora yedir.

Konunun sağlık olduğunu ve bahsi geçenin bir çocuk olduğunu unutma..Git geyiğini başka konularda yap çocuk..Her naneye haha hihi..Nedir bu ya!?
  • 1 kaşık zeytinyağı içirecekmişin. Evdekiler ööle söylüyo.
  • Küçükken biz pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş pişş diyince bırakırdık.
  • merak etme mecburen yapacak elbet!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

quote:

Konunun sağlık olduğunu ve bahsi geçenin bir çocuk olduğunu unutma..Git geyiğini başka konularda yap çocuk..Her naneye haha hihi..Nedir bu ya!?

Arkadaşım "Kakası gelince tuvalete değilde lazımlığa yaptır." burda ciddiyim sadece sonunda bir şaka yapayım dedim. Kusura bakma. Ayrıca lavman yapabilirsin.
  • Ya şu çoluk çocuklar cevap vermesin adam gibi cevaplar yazın
    ne bu komiklik çabaları batırdınız forumu

espiri yerinde yapılırsa güzeldir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

quote:

Arkadaşım "Kakası gelince tuvalete değilde lazımlığa yaptır." burda ciddiyim sadece sonunda bir şaka yapayım dedim. Kusura bakma. Ayrıca lavman yapabilirsin.

Lazımlık fikri güzel zaten oraya değilde sonuna takıldım ben..Neyse..Farkında olmana sevindim..

1- Lazımlık
    2- Zeytinyapı dedi birisi evet kesinlikle haklı..

• Şalgam suyu içir dostum kesin çözüm
  • arkadaşım sen doktora git en iyisi herkezin yorumunda dediklerini yedirirsen köfte ekmek zeytin yağı falan bırak kakasını yapmayı her tarafa kusar çocukcağız
  • zoeken felan yaptırt çocuğa ya da durup dururken YUUUĞAAAAAAAAAAAAAAA diye bağır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.