Şimdi Ara

Vozol aroma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (11 Mobil) - 4 Masaüstü11 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
35.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar selam bu meretten kullanan varsa tavsiye edeceği aroma var mıdır? blue razz denedim ve hoştu,bugün aldığım portakallı ise tam bir çöptü 2 kere içtikten sonra öksürük komasına girip çöpe attım ve muhtemelen ürün çakmaydı 400 liram çöpe gitti..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vozol: En İyi Aromalar ve Öneriler

Vozol aromaları, çok çeşitli nargile içme deneyimleri sunan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. İster klasik tütün aromalarını ister meyveli ve ferahlatıcı karışımları tercih edin, Vozol'da sizin için bir şeyler mutlaka vardır.

En iyi Vozol aromalarını seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç faktör vardır: kişisel tercihleriniz, deneyim seviyeniz ve istediğiniz tütün yoğunluğu.

Vozol'un en sevilen aromaları arasında şunlar yer almaktadır:

• Classic: Geleneksel tütün aroması sevenler için ideal, zengin ve topraklı bir karışım.
    • Double Apple: Tatlı ve ekşi elma notalarıyla ferahlatıcı bir seçim.
    • Mint: Serinletici ve aromatik bir nane aroması, sıcak yaz günleri için mükemmel.
    • Grape: Olgun üzümlerin tatlı ve lezzetli tadını sunan meyveli bir seçenek.

Yeni başlayanlar için, Classic veya Double Apple gibi daha hafif aromalar önerilir. Daha deneyimli nargile kullanıcıları, daha yoğun ve kompleks aromaları, örneğin Darkside veya Black Burn gibi aromaları tercih edebilir.

Vozol'un aromalarını seçerken, farklı lezzetleri denemekten çekinmeyin. En iyi Vozol aroması, kişisel tercihlerinize ve o anki ruh halinize göre değişecektir.

Özetle:

• En iyi Vozol aromalarının kişisel tercihlerinize, deneyim seviyenize ve tütün yoğunluğu tercihlerinize bağlı olduğunu unutmayın.
    • Popüler Vozol aromaları arasında Classic, Double Apple, Mint ve Grape bulunur.
    • Yeni başlayanlar için Classic veya Double Apple gibi daha hafif aromalar önerilir.
    • Farklı lezzetleri denemekten ve sizin için en iyi Vozol aromasını bulmaktan çekinmeyin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Askerde ananaslısını denemiştik herkes beğenmişti.

• 3 tane vozol alacağına adam gibi bir pod alsan çok daha keyif alacaksın
  • aqnbaba kullanıcısına yanıt

hocam pod mod anlamam ben ve uğraşmak da istemiyorum,o cihazlar büyük oluyor ve cepte taşıyıp büyük bi makine taşıyıp likitlerle uğraşmak istemiyorum.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Paran varsa ne rahat
  • cream tobacco ve  forest berry storm denedim beğenmedim, cedar berries aroması bir tek hoşuma gitti

• spacetimereality kullanıcısına yanıt

listeye eklendi sağ olun

• red mojito öneririm ben sevdim.

• ekşi elma mentol

• fatih/007 kullanıcısına yanıt

Nane çok baskın mı?

• Çoğunu denemiş biri olarak bence hepsi aşırı şekerli ilk başta hepsi güzel geliyor 2 gün sonra bayıyor. Çikolatalı, dragon fruit fena değil diğerleri aroma ve Şeker manyağı.
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Red mıjito tatlı bir karışım
    4 çeşidini denedim hala en iyi o

Blue Razz Lemon güzel

green chocolate cream ise en berbatı
  • Arkadaş bağımlı,
    Geçen sevişirken hönk hönk öskürüyordu, neden olarak bu mereti söyledi.
    Bir de beni “Aman yanımda puro tüttürme krize giriyorum” diyerek uyardı…

Hocam POD önerin var mi? birde o poda uygun likit öneresi alabilirsem süper olur.

• adel1147 kullanıcısına yanıt
    Vaporesso sky solo kullanıyorum likiti telegram üzerinden bir arkadaştan temin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqnbaba -- 3 Ağustos 2023; 20:9:8 >
  • fatih/007 kullanıcısına yanıt

red mojito kadar berbatını görmedim, yada bana öyle geldi. Çok ağır içimi var.

• Cream tobacco öneririm kremalı tatlı bir tadı var

hocam bendede vaporesso luxe s var sizce kaliteli mi? birşey almama gerek var mı? birde coilleri hep yaktım düzgün kullanamadım acı tat geldi. sarımlı coil mi önerirsin basit mi kullanması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.