Şimdi Ara

123 km/h ile ceza yedim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
19.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar,bugün ankaradan eskişehire E90 üzerinden giderken,123 km/h ile radara girdim,1 km ilerde ekipler çevirip ceza yazdı.ben 120 km ye hızımı sabitlediğimi ayrıca %10 tolerans ile hız sınırının 132 km/h olduğunu söyledim ama itiraz ettiler,memurun söylediği otoyolda hız sınırı 110 km/h %10 tolerans ile 121 km/h oluyor siz de 123 ile radara girmişsiniz diyor. sizce kim haklı burda,durup dururken 158 lira ceza yazdılar

123 km/h ile Ceza Yedim: e90 Ne Yolu Ceza Bilgileri

123 km/h hız sınırı aşımı yaptığınız için hız cezası almanız talihsiz bir durumdur. Bu konuda sana yardımcı olacak bazı önemli bilgiler:

• Ceza Miktarı: 123 km/h hız sınırı aşımı için ceza miktarı, hız sınırının %50'si üzerinde olduğu için 1.071 TL'dir.

• Ceza Puanı: Bu hız sınırı aşımı için 10 ceza puanı alırsın.

• Ehliyet İptali: 123 km/h hız sınırı aşımı, ehliyet iptaline neden olmaz. Ancak, kısa bir süre içinde birden fazla hız cezası alırsan ehliyetin iptal edilebilir.

• Ceza Ödeme Süreci: Hız cezanı 15 gün içinde ödemelisin. Ödeme süresi içinde cezayı ödemezsen, ceza miktarı iki katına çıkar.

• İtiraz Hakkı: Hız cezasına itiraz etme hakkın var. Ancak, itirazın geçerli nedenlere dayanmalıdır.

• e90 Ne Yolu: e90 Ne Yolu, Ankara-İstanbul otoyolunun bir kısmıdır ve bu yolda hız sınırı genellikle 120 km/h'dir. Bu nedenle, 123 km/h hızla gitmek hız sınırını aşmak anlamına gelir.

Hız sınırlarına uymak, hem senin hem de diğer sürücülerin güvenliği için çok önemlidir. Hız sınırlarını aşmanın ciddi sonuçları olabileceğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Trafik polisi haklı.Hız sınırı 110 dur.
  • hocam biraz önce neteen baktım hız limitleri 2012 diye,otomobil için 50-90-120 yazıyor.
    ayrıca sizce sadece 2km/h için 150 lira ceza yazmayabilirdi öyle değil mi

Orijinalden alıntı: doloresxxx

arkadaşlar iyi akşamlar,bugün ankaradan eskişehire E90 üzerinden giderken,123 km/h ile radara girdim,1 km ilerde ekipler çevirip ceza yazdı.ben 120 km ye hızımı sabitlediğimi ayrıca %10 tolerans ile hız sınırının 132 km/h olduğunu söyledim ama itiraz ettiler,memurun söylediği otoyolda hız sınırı 110 km/h %10 tolerans ile 121 km/h oluyor siz de 123 ile radara girmişsiniz diyor. sizce kim haklı burda,durup dururken 158 lira ceza yazdılar

Otoyoldan kastınız duble yol mudur? (Devlet karayolu ücretsiz olan) Yoksa ücretli olan otoban mıdır?

Otobanda hız sınırı 130 duble yolda 110du en son.
    Belki kadranda sapma vardır diyeceğim benim araçta kadran 123 gibiyken GPS 118 gösteriyordu hangisi doğruydu bilmiyorum. Ancak size 2 km için ceza yazmışlar ilginç.

★ Corsair Severler Derneği ★ Corsair Fan Club ★
    Intel Core i5 4670K@4.6 GHz || MSI Z87 G45 Gaming || Asus GTX 780 DirectCU II || GSkill RipjawsX 8GB 1600MHz CL9 || Samsung 840 EVO 250 GB SSD || Seagate Expansion Desk 2 TB HDD || Corsair Carbide 400R 750W || Corsair Hydro H100i || AOC E2461Fwh

• 121 hocam sınır.trajik olmuş geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun,bende 57 km/h ile 140 TL ceza yemiştim Edirne şehir içinde,yani 2 km/h fark falan bakmadan direkt yapıştırıyotlar cezayı.

bari bize yemek söyle

Orijinalden alıntı: ÇVK

E90 yolunun otoyol olduğuna emin misin?

hocam bilemiyorum,gittiğim yol E90 yoluydu.ankara eskişehir arasındaki yol
    pardon duble yol kullanımımda hata olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvo850r -- 17 Mart 2012; 22:49:54 >
  • Hız sınırı otomobiller için otoyollarda 120 km/h, duble yollarda 110 km/h. Sizin bahsettiğiniz yol otoyol olmadığı için 110 km/h. %10 payı koyarsanız. hız sınırı 121 km/h oluyor. Yasal olarak hız sınırını aşmış oluyorsunuz o zaman 123 km/h ile. Burada memur arkadaşın biraz da iyiniyetli inisiyatiine kalmış olmak gerekiyor sanırım. Ben bu yaz Ankaradan İzmire giderken sizin gibi 126 km/h hızla radar girdim (5 km/h fazla) Cezayı da yazdı memur arkadaş. Ama 1 dakika önce beni cayır cayır geçen araçların bir tanesini bile görmemiştim çevirme noktasında. Yasal olarak 121 km/h yi geçtiğinizi ispatlayabiliyorlarsa ceza yazabilirler.

Sizin dediğiniz 132 km/h otoyollar içindir. Yapabileceğiniz en iyi şey ceza tutarını belli bir süre içinde öderseniz indirimli tutarı ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 17 Mart 2012; 22:20:30 >

Orijinalden alıntı: doloresxxx

hocam sanırım evrakları istediklerinde arabadan inmeden camdan verdim evrakları ona bozuldular. sonra ekip amiri arabasının yanına çağırdı,hız limitini aşmışsınız diye.
    rica ettim bakın 10 yıldır 0 ceza puanım var,ayrıca hızımı 120 ye sabitlemiştim geçmiş olmamam lazım diye,yok kusura bakma yazdık artık buyur dediler.

Aracınız nedir? 120 ye sabitlediyseniz ya yokuş aşağı gidiyordunuz ya da araçta bir sıkıntı var.
  • 5 km için şehir içinde 140 lira ceza yedim sınır 70 ten 77 ben girdim 82 ile yer izmir göztepe sahil yolu

Edit 81 miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 17 Mart 2012; 22:25:23 >
    1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno (chip+filtre+turbo+katalizör iptali...)

• araç volvo s60,ben de zaten memura radar aracının rampa aşağı olduğunu söyledim,2 km fark ile 150 lira ceza :(
  • hocam geçmiş olsun. duble yollarda hız sınırı 110dur. 2kmh ile yemeniz normal plis amcalar acımazlar çünkü kota doldurmaları lazım bazı arkadaşlarda çok kom,ik yorum yapmışlar ankara-eskişehir yolu tabikide otoban değil normal duble yoldur bunu bilmek içinde MAPStan bakmaya gerek yoktur.

Chery kimo 1.3 lusso
  • arkadaşlar hepinize teşekkürler,özellikle kıl payı ceza yiyen arkadaşlara tecrübelerini paylaştıkları için ayrıca teşekkürler,sinirden içim içimi yiyordu,şimdi rahatladım. 150 TL devletimize feda olsun,ama önümdeki passatın içinden inenler polisle "vay gardaşım" muhabbetine girdiler,bana da buyur cezanı kardeşim dediler. ona sinir oldum
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.