Şimdi Ara

1.0 TSI Manuel Araç Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
13.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2018 Model 1.0 TSI manuel Polo veya Ibıza almayı düşünüyorum.

Öneri ve yorumlarınızı iletebilirseniz sevinirim.

İyi forumlar.

Ayrıca; Garanti süresi içerisinde turboda oluşabilecek arızaları garanti kapsar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foray -- 28 Haziran 2019; 19:5:59 >

• Geçenlerde arkadaşım 2017 golf 1.0 tsi si için zırıltı sesi geliyor deyip duruyordu. 1-2 hafta sonrasında turboyu eline aldı. Garantinin son günü kurtuldu masraftan. Servis 7-8bin'lik fatura çıkarmış. Masrafından ziyade böyle güven vermemesi nedeniyle ben almazdım. Turbo dizel araç aldım o da hiç güven vermiyor, pişman oldum. Onu da satacağım.
    Test sürüşünü mutlaka yapmalısın, milletin yorumundan önce senin arabayı beğenmen önemli. Yakıt olarak dizelden 1 litre fazla yakacaksın, biraz daha düşük tork sahibi olacaksın. Bende daha önce 1.2tsi manuel vardı, şimdi 1.0tsi yarı-otomatik var. Herhangi sorun yaşamadım çok şükür.

Turbo arıza verir muhabbetini geçiniz, toyota corolla turbosu arıza verince kimsenin gıkı çıkmıyor 1.0tsi verince ouuuv. Dizel araba yelliyor mu motoru onda turbo yok mu? Bu kafayla 1.6 orta çağ motorlu manuel araba hariç bir şey almamak lazım, ona da çıkıp ağlarız en son 12 litre yakıyor ocağıma incir ağacı dikti diye. DSG konusu komple ayrı bir muhabbet zaten, birisi otomatik Golf mü alayım otomatik HB Megane mı alayım diyor. Adama DSG Golf saatli bomba kardeş EDC HB Megane al diyorlar. EDC çift kavrama değil mi, okunmuş çift kavrama mı yoksa?
    220 yapiyor himm 1.0tsi otm highline vardi kalkislarda bu kadar berbat bu kadar igrenc bir araba gormedim. Bazen ani tepki verip one atmasi ayri bir sacmalikti. Az yakiyor diyenler kulliyen yalan sehir icinde 8.5-9 dan asagi yakmiyordu.Birbirimize 1.5 ay dayandik bu konular disinda cok memnumdum yalan yok onun disinda kalkis fena berbat ben almam aldirtmamda. Aracta 220 falan yapmiyor tas catlasin yarilsin rampa asagi 195 gordum. Simdi dersiniz senin arac sorunlu arkadasimda ayni sorundan dolayi 3.aydan sonra satti. Birde en ful paket al hiz sabitleyici yok aldiktan sonra anladim. Tek kelimeyle sacmalik alanlar alsin dediklerimi bizzat yasayacaklar. Onun disinda guzel yalitim kalite vs
    Şimdi yine kavga çıkacak , geçen biri beni baya tehdit etti 1.0 arabası var diye

Hocam güzel motor, performansı kötü değil ben hem şehir içi hem uzun yol kullandım tatmin ediyor. Çok sıkıştırmazsan da tasarruflu. Birazdan gelecek olan fanboylar gibi tapılacak bir motor değil ama, hacimsiz ve sabıkalı küçük hacimli TSI motor , risk her zaman var. Performans, atmosferiklere göre tabi ki iyi ama altı üstü 115 beygirlik 0.990 cc hacimli motor tapmaya ve abartmaya gerek yok.

Özetle alınır tabi neden alınmasın, standart kullanıcıya yeter
  • Otomatik olsa tadından yenmez. Bütçe yoksa manuel de olabilir
  • Ben 1.5 sene golf kullandım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama 1.0 bazen kalkışlarda sağır olabiliyor. Bu durumu otomatikler de göremiyorsun. Şimdiki araç 1.4 manuel Passat. Yani değerlendirince genel anlamda pek fark yoktur benim için. Ha bütçem yetse otomatik almak isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuelse alınır.

• Tam 1 sene bahsi geçen İbizayı kullandım.

Araç hem seri hemde gerçekten az yakıyor, ben kesinlikle tavsiye ederim.

Bebeğimiz olmayacak olsaydı satmazdım ama bebek geleceği için arabayı değişmek zorunda kaldım.
  • manuel ise güzel tercih alınır.
    tabi şu tarz sorular ile karşılaşabilirsiniz;
    1 motor mu 1.6 1.4 felan değil bildiğin 1 ha ?
    1.0 motor gitmez ya yokuşta bayılır felan
    1000cc motor mu olur motosikletmi bu :)
    1 motorla uzun yola gidilmez yorar arabayı
    vs...
  • Alınmaz diyemem ama performans beklentisi yoksa seçilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 Tsi Araç Alınır Mı
    12 yıl önce açıldı
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi yine kavga çıkacak , geçen biri beni baya tehdit etti 1.0 arabası var diye

Hocam güzel motor, performansı kötü değil ben hem şehir içi hem uzun yol kullandım tatmin ediyor. Çok sıkıştırmazsan da tasarruflu. Birazdan gelecek olan fanboylar gibi tapılacak bir motor değil ama, hacimsiz ve sabıkalı küçük hacimli TSI motor , risk her zaman var. Performans, atmosferiklere göre tabi ki iyi ama altı üstü 115 beygirlik 0.990 cc hacimli motor tapmaya ve abartmaya gerek yok.

Özetle alınır tabi neden alınmasın, standart kullanıcıya yeter

• 1.0 tsi polo araca sahibim :) 1.0 olmasından yana bi endişen olmasın 4.vitesde 200 5.vitesde 220 görüyor .

0-100 - ü 10 saniye ,sadece araç yüklü olduğunda rampada durarsan kalkışta patinaşa düşüyor.geri kaydırma önleyici olduğundan bir sorun yaşamıyorsun.

Ek olarak genişlik ve bagaj açısından yeni polo en iyisi diyebilrim.Pişman olmazsın

1.0 TSI Manuel Araç Alınır mı?

• Geçenlerde arkadaşım 2017 golf 1.0 tsi si için zırıltı sesi geliyor deyip duruyordu. 1-2 hafta sonrasında turboyu eline aldı. Garantinin son günü kurtuldu masraftan. Servis 7-8bin'lik fatura çıkarmış. Masrafından ziyade böyle güven vermemesi nedeniyle ben almazdım. Turbo dizel araç aldım o da hiç güven vermiyor, pişman oldum. Onu da satacağım.
  • Alınır her türlü de memnun eder. İbiza tsi+dsg hacmine göre oldukça seri bu arada.

• Test sürüşünü mutlaka yapmalısın, milletin yorumundan önce senin arabayı beğenmen önemli. Yakıt olarak dizelden 1 litre fazla yakacaksın, biraz daha düşük tork sahibi olacaksın. Bende daha önce 1.2tsi manuel vardı, şimdi 1.0tsi yarı-otomatik var. Herhangi sorun yaşamadım çok şükür.

Turbo arıza verir muhabbetini geçiniz, toyota corolla turbosu arıza verince kimsenin gıkı çıkmıyor 1.0tsi verince ouuuv. Dizel araba yelliyor mu motoru onda turbo yok mu? Bu kafayla 1.6 orta çağ motorlu manuel araba hariç bir şey almamak lazım, ona da çıkıp ağlarız en son 12 litre yakıyor ocağıma incir ağacı dikti diye. DSG konusu komple ayrı bir muhabbet zaten, birisi otomatik Golf mü alayım otomatik HB Megane mı alayım diyor. Adama DSG Golf saatli bomba kardeş EDC HB Megane al diyorlar. EDC çift kavrama değil mi, okunmuş çift kavrama mı yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzerschiffe -- 27 Haziran 2019; 13:15:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arabayı alalı 2 sene oldu tam. 1.0 tsi golf .

Performans ve yakıt tüketimi açısından alabileceğin en iyi F/P motor diyebilirim. Sadece eğer bagajla işin varsa golfun bagajıda yetmıyor octavia falan al derim. onun dışında motor hepsinde zaten aynı.
  • Güzel bir motor tabi ki alınır ama ben olsam otomatik tercih ederim.
  • Istanbul dısında tsı manuel yormaz. Istanbulda 2 sene manuel kullandım, ılk guzel fırsatta otomatıge gectım. Temız oldu

• Panzerschiffe P kullanıcısına yanıt
    Megane hb deki edc yağlı tip, golf te vs kullanılan dsg ye göre daha dayanıklı olması lazım. O yüzden tavsiye ediliyor olabilir.

Turbo olayındaki yorumunuz ise talihsizlik. Birçok tsi motor yağ yakması, arıza çıkarması ile meşhur oldu. Ben de güven vermiyor dedim. Küçük hacim turbo motor olayı opel, vw, Peugeot, ford hepsinde aynı. Sağlam motor deyince akla ilk gelen marka olan Honda bile turbo motorda süper başarılı değil. Yine de 1.5tsi, 1.6 vs turbo motorlar 1.0 tsi vs gibi küçük hacimlere göre dayanıklı olacaktır. Dizel marka bağımsız zaten sıkıntılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölü Gömücü Mezarcı

Bu mesaj silindi.
    Manuel hiçbir zaman bitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

manuel ise güzel tercih alınır.
    tabi şu tarz sorular ile karşılaşabilirsiniz;
    1 motor mu 1.6 1.4 felan değil bildiğin 1 ha ?
    1.0 motor gitmez ya yokuşta bayılır felan
    1000cc motor mu olur motosikletmi bu :)
    1 motorla uzun yola gidilmez yorar arabayı
    vs...
    1000cc motosikletle kıyaslamak için, 40 tane polo 1.0 tsi bir araya gelmesi lazım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.