< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foray -- 28 Haziran 2019; 19:5:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foray -- 28 Haziran 2019; 19:5:59 > |
Manuelse alınır.
|
Geçenlerde arkadaşım 2017 golf 1.0 tsi si için zırıltı sesi geliyor deyip duruyordu. 1-2 hafta sonrasında turboyu eline aldı. Garantinin son günü kurtuldu masraftan. Servis 7-8bin'lik fatura çıkarmış. Masrafından ziyade böyle güven vermemesi nedeniyle ben almazdım. Turbo dizel araç aldım o da hiç güven vermiyor, pişman oldum. Onu da satacağım.
|
Test sürüşünü mutlaka yapmalısın, milletin yorumundan önce senin arabayı beğenmen önemli. Yakıt olarak dizelden 1 litre fazla yakacaksın, biraz daha düşük tork sahibi olacaksın. Bende daha önce 1.2tsi manuel vardı, şimdi 1.0tsi yarı-otomatik var. Herhangi sorun yaşamadım çok şükür.
Turbo arıza verir muhabbetini geçiniz, toyota corolla turbosu arıza verince kimsenin gıkı çıkmıyor 1.0tsi verince ouuuv. Dizel araba yelliyor mu motoru onda turbo yok mu? Bu kafayla 1.6 orta çağ motorlu manuel araba hariç bir şey almamak lazım, ona da çıkıp ağlarız en son 12 litre yakıyor ocağıma incir ağacı dikti diye. DSG konusu komple ayrı bir muhabbet zaten, birisi otomatik Golf mü alayım otomatik HB Megane mı alayım diyor. Adama DSG Golf saatli bomba kardeş EDC HB Megane al diyorlar. EDC çift kavrama değil mi, okunmuş çift kavrama mı yoksa? |
Tam 1 sene bahsi geçen İbizayı kullandım.
Araç hem seri hemde gerçekten az yakıyor, ben kesinlikle tavsiye ederim. Bebeğimiz olmayacak olsaydı satmazdım ama bebek geleceği için arabayı değişmek zorunda kaldım. |
220 yapiyor himm 1.0tsi otm highline vardi kalkislarda bu kadar berbat bu kadar igrenc bir araba gormedim. Bazen ani tepki verip one atmasi ayri bir sacmalikti. Az yakiyor diyenler kulliyen yalan sehir icinde 8.5-9 dan asagi yakmiyordu.Birbirimize 1.5 ay dayandik bu konular disinda cok memnumdum yalan yok onun disinda kalkis fena berbat ben almam aldirtmamda. Aracta 220 falan yapmiyor tas catlasin yarilsin rampa asagi 195 gordum. Simdi dersiniz senin arac sorunlu arkadasimda ayni sorundan dolayi 3.aydan sonra satti. Birde en ful paket al hiz sabitleyici yok aldiktan sonra anladim. Tek kelimeyle sacmalik alanlar alsin dediklerimi bizzat yasayacaklar. Onun disinda guzel yalitim kalite vs
|
Şimdi yine kavga çıkacak , geçen biri beni baya tehdit etti 1.0 arabası var diye
![]() Hocam güzel motor, performansı kötü değil ben hem şehir içi hem uzun yol kullandım tatmin ediyor. Çok sıkıştırmazsan da tasarruflu. Birazdan gelecek olan fanboylar gibi tapılacak bir motor değil ama, hacimsiz ve sabıkalı küçük hacimli TSI motor , risk her zaman var. Performans, atmosferiklere göre tabi ki iyi ama altı üstü 115 beygirlik 0.990 cc hacimli motor tapmaya ve abartmaya gerek yok. Özetle alınır tabi neden alınmasın, standart kullanıcıya yeter |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzerschiffe -- 27 Haziran 2019; 13:15:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|