< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman765 -- 14 Aralık 2017; 17:16:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman765 -- 14 Aralık 2017; 17:16:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BAY AVUKAT
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BAY AVUKAT
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman765 -- 14 Aralık 2017; 23:52:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BAY AVUKAT
|
BAY AVUKAT
|
BAY AVUKAT
|
|
|
merhaba 13 temmuz günü stajyer sürücüyken arabaya bindikten 2 dk sonra normal bir polis çevirmesinde 2.39 alkolden 6 aylığına ehliyetimi kaptırdım ehliyetim iptal oldu 1-ehliyet iptalinden sonra tamamlamam gereken süreci anlatabilecek başına gelen varsa bilgi verebilir mi 13 ocakta tekrar kursa yazılabilir miyim? 2-olay başka bir ilde meydana geldi ehliyeti orada teslim edip orada karakol ifadesi verdim mahkeme ile ilgili söylenen haricinde bir gelişme olmadı 3-promil yüksekliğinden kamu davası açılacakmış adli sicilim temiz nasıl bir karara mahkum edilirim seri muhakeme usulü ile düzenlenecekmiş ortalama olarak mahkeme açılma süreleri ne kadar sürüyor,hapis cezası,hagb veya para cezasına çevrilecek ama ortalama olarak ne kadar hapis cezası veriyorlar süre olarak 1 yıldan az mıdır ? 4-başına gelen süreç ile ilgili deneyimlerini paylaşabilecek olan var mı zor bir süreç olabildiğince bilgiye açığım |