|
Arkadaşlar malumunuz ŞOK marketlerinde 6 yıl 6 ay gibi uzun zamandır kasiyer olarak çalışmaktayım, bu uzun süre içerisinde 4 mağazada çalıştım ve son çalıştığım yerde sabit kaldım ve 6 yıldırda aynı müdürle çalışmaktayım ve süre zarfında tam 10 müdür yardımcısıyla çalıştım ve bu sürde sayısını hatırlayamadığım bir çok elaman çalıştı ve ayrıldı, özellikle bekarlar iş beğenmediği için hemen çıkıyorlar bu sebeble son 1.5 aydır 18 yaşında bir kızla vardiya dönüyordum ve ne güzel haftalık iznimide kullanabiliyordum ama ne yazik ki oda başka mağazaya müdür yardımcısı olarak gitti ve böylece yeni elaman gelene kadar mecburen bugünden itibaren 3'lü kombo sistemine geçtik müdür ve müdür yardımcısı haftada 1 gün izin kullanıyorlar ve diğer 6 gün ise dönüşümlü olarak mağazayı tek başına açıyor ve sevkiyat yoksa öğlen saat 12:00'ye kadar ama sevkiyat varsa 11:00'e kadar yalnız çalışıyor diğer yönetici ise 14:30'da geliyor ben ise haftanın 4 günü 12:00'de 3 günde sevkiyat geldiği için öğlen 11:00'de işbaşı yapıyodum ta ki 1 Eylül tarihine kadar, Aybaşında 18 yaşında bir erkek elamanın gelmesiyle çok şükür bugün 2 haftalık bir uzun aradan sonra haftalık iznimi kullanacağım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muamma 77 -- 3 Eylül 2026; 2:29:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt