Şimdi Ara

TETRADOX kullanan birisi acil baksın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
58.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cildiyeye ve nörolojiye gitmiştim. nörolojiden uzun zamandır bıraktığım dideral hapını aldım. cildiye de sivilce için 2 krem ve bir hap verdi. Nalet olası hap ı(tetradox) yuartken ne dikkat edilecekleri söyledi ne başka birşeyi. dün gece ilk defa aldım ilacı.uyudum yarım saat-1 saat içinde. gece kaç defa wc'ye kalktım kusamıyorum bile. ama böyle acı olamaz. karnımda taş var. yediklerim ağzıma geliyor ama kusamıyorum.uyuyamadım bile. gündüz de yemekler resmen boğazıma diziliyor, kusasım geliyor kusamıyorum. şuan boğazım tamamen tahriş ollmuş durumda.(çok rahat hissedebiliyorum) su bile içerken acı çekiyorum. tüm gün 2 lokma yemek yemek için ne acılar çektim.

    Sizden ricam bu ilacı kullanmış birisinin çıkıp bu acıyı nasıl hafifletebilir sorusuna yanıt olması. Şuan elimden birşey gelmediği için belki de açıyorum bu konuyu.
    Ben şimdi yatacağım. Uyuyabileceğimden bile emin değilim. İlacı da kullanmam bir daha. Sabah da ilk işim doktora gitmek olacak zaten.

    Kusasım geliyor, kusamıyorum. Reflü oldum sanki..
    su içerken bile boğazım dahil bütün yemek borum acıyor.
    dideral'i de sabah aldım en son. onu da almayacağım şimdilik. offff...

    Sakın sivilce için bu ilacı kullanmayın kullandırtmayın. Metabolizmanız hızlıysa hele sakın... aman diyim. (m.yavaş ise ne olur bilmiyorum benimki hızlı sadece onu biliyorum)







  • tetradox mutlaka 2 büyük bardak bol su ile içmelisin içtikten sonra en az 1 saat yatmamalısın bütün bunlara rağmen belirttiğin mide yanma reflü şikayetlerin oluyorsa ilacı derhal kesip en geç 1 gün içinde aynı doktora gidip tetradoxun yaptığı yan etkileri söylemelisin. iyileşecem diye mideden olmaya değmez. aynı etkileri bende de yaptı doktor onun yerine başka ilaçlar verebiliyor. geçmiş olsun.
  • acıları ağrıları geçirmek için
    aktardan baharatçıdan papatya al
    evde demliğe bir avuca yakın at (daha fazla atma)
    kettle da su kaynat kaynamış suyu demliğin üzerine dök kapağını kapat
    10-15 dk sonra büyük bir kupaya çay süzgecini koy ağzına kadar bu çayla doldur
    çayın içine limon veya şeker koyma ılınsın içilebilecek sıcaklıkta olsun
    arka arkaya 2 kupa iç ağrının azaldığını göreceksin
    aradan 4 saat sonra yukarıdakileri tekrarla demlikteki çay bittiyse eskilerini dök yeniden taze demle.


    not: markettten poşet papatya çayı alma etki etmez.
  • Üniversitenin sağlık merkezine gittim. (pratisyen doktor) Anlattım durumu. Kusmaya çalıştığın için y.borun tahriş olmuş dedi. Sanki keyfimizden kusmaya çalıştık!!!
    Göstermelik mideme steteskopla baktı. tansiyon(!) ölçtürdü. ilaç yazacaktı. istemiyorum dedim. yağsız beslen dedi. su içerken bile acıyor dedim. Yapabileceğimiz birşey yok dedi... Şikayetiniz devam ederse d.hastanesine gidin dedi.

    Papatya çayını temin etmeye çalışacağım.


    Başka öneriniz varsa çok iyi olur. Su içerken acımaya devam ediyor. DÜnkü kadar kötü olmasa da... Süt içiyorum. Ekmek içine bal sürücem. pekmez içicem.
  • Yemekten sonra mi iciliyordu hatirlamiyorum, ama cok kullandim bir sorun yapmadi .

    Tahminim bos mideye, az su ile icmissin.
    Brent dogru soylemis

    Hap mideye gidemeden yemek borusunda kalmis olabilir. Orda cozunduyse madde yogunlugindan dolayi tahris etmistir.
    Gecmis olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende içtim ..hiçbirşey yaşamadım hatta doktor dikkatli kullan diye uyarılar veriyodu bende neden bu kadar uyarıyo diyordum demek böyle etkileri varmış ben baya kullandım hiç sorun yaşamadım okuyunca şok oldum valla :)
  • arkadaşlara dedim. getiridler saolsunlar papatyayı. yalnız sallama gibi pakette almışlar. 3 tane birden koydum. anca 1 avuç ediyor zaten. iki yudum aldım. ılıyınca içerim artık. hacı sağlığınızın kıymetini bilin.


    elini kesersin üzerine su deyince acır ya öyle yemek borumu hissediyorum işte. Aga ben yarama tuz basan adamım. OLmamalıydı bu bana. olmamalıydı...
  • Aç karna antibiyotik alacak kadar cahil olduğunu tahmin etmemiştir doktor. Aç karna alma bir daha ufak tefek birşey ye ve su iç.

    Ayrıyetten tetradox o kadar etkili birşey değil çok müzdaripsen sivilcelerden yetmiyor. Ben tetradoxtan sonra zitromax'a geçmiştim, iltihap falan bırakmıyor vücutta. Acayip etkili bir antibiyotik zaten 3 tane var kutusunda. İşe yaramazsa verir doktorun.
  • Banada vermişlerdi internetten yorumlarına baktıktan sonra hiç kullanmadım, hala dolapta olduğu gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.