Şimdi Ara

10 yaşında SsangYong Kyron için 200.000 TL İstemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, birkaç aydır bu aracı takip ediyorum. Ben takip etmeye başladığımda 50 bin civarındaydı. Günler geçtikçe kademeli olarak artmaya başladı. 90 bin falan normal gelmeye başlamıştı ama iş çığırından çıktı artık. En son başlıkta belirttiğim ilanı görünce artık aracı takip etmekten falan da vazgeçtim. Araç fiyatları yükseldi bunu takip ediyorum ama şu araç için de 200.000 TL istemek gerçekten çok saçma. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz? Bu gidişle araç almak lüks olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ona özenip 180, 175, 160 yazanlar da var.  

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22.000 TL'ye Dizel Araç Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder10

Ona özenip 180, 175, 160 yazanlar da var.  

siz yine de aklınızdaki fiyatı verin hocam. Yok derlerse de daha makul araç bakın mal gibi kalsın ipneler 🤣

Bu arabayı alacaksın Candan mühendislik gibi bir sağlam yerde LPG sini gösterip LPG ile bineceksin 70bin TL cebinde kapacak üstüne arabaya bineceksin , aliexpressden LED stoplarını alırsın önlere köşeli LED far yaptırır içini dışını sifirlasan yine 200bin TL tutmaz

Al sana sasnyong çöp

https://www.youtube.com/watch?v=B6xF0Di9Qa4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 10 Aralık 2020; 23:48:43 >

• Herkes oltayı atmış, bekliyor. Ya tutarsam hesabı.

• Ben 2005 model Grand vitara 4x4 otomatik 60 bin tl ye aldım offroad amaçlı. Aynı hafta arkadaşa da karavan çekmesi için 54 bin tl ye 150 binde Kyron 4x4 en dolusundan aldık. ARacın tek kusuru 5 kez bagaj kapağı değişmesi :) Mart-nisan gibi aldık araçları. Şimdi fiyatlar 2x en az artmış durumda. Kyron güzel araç ama 200 verilmez. Güzel pickuplar var 4 çeker o fiyatlara daha genç daha piyasa aracı.

Orijinalden alıntı: dangerousman

Ben 2005 model Grand vitara 4x4 otomatik 60 bin tl ye aldım offroad amaçlı. Aynı hafta arkadaşa da karavan çekmesi için 54 bin tl ye 150 binde Kyron 4x4 en dolusundan aldık. ARacın tek kusuru 5 kez bagaj kapağı değişmesi :) Mart-nisan gibi aldık araçları. Şimdi fiyatlar 2x en az artmış durumda. Kyron güzel araç ama 200 verilmez. Güzel pickuplar var 4 çeker o fiyatlara daha genç daha piyasa aracı.

Evet hocam kesinlikle öyle, bu arada hayırlı olsun aracınız. :)

• 2013 de kyronu 45 bin tl ye satmıştık. 2010 da yanlış hatırlamıyorsam 70 bin tl civarına sıfırını almıştık. Bence güzel işini gören bir araçtı zamanına göre güçlü ve 4x4 du. O zamanlar sayılı bu segmentte suv vardı. X5 Mercedes suvlar 2 katı fiyattı. Neyse hak eder mi bence de hak etmez de piyasa böyleyken bence normal sonuçta 4x4(kar kışta çok kullandık- belediyenin pek uğramadığı yerdeydik o zamanlar çok kar yağardı ) kaliteli derili cüssesi olan bir araç. Pek yol tutmaz (her anda ESP devreye girer), mazotu içer ama yine de güzeldi bence.
    Mesela daha yeni modelli rextonu o kadar çok sevemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 11 Aralık 2020; 16:28:38 >

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

düzgün tofaşa 40-45 bin tl istiyorlar hiç şaşırmadım.

zaten mesele de o. bu mantıkla herkes arabasına olmadık fiyat biçiyor, o okadarsa benimki bu kadar eder diye.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.