Q

Teğmen
03 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,
Yetkili bayii haricinde satılan sıfır km araç ilanları görüyorum sarı sitede. Mesela Renault Clio'da çok var. Genelde yetkili bayii fiyatında da daha uyguna veriyolar. Birini aradım, bi filo alımında iptal olan siparişler kaldı, plakası 1 ay önce çıktı falan dedi.

Bu araçların yetkili bayiden alınanla arasında bir fark var mıdır? Kredi şartları, plakanın çıkış tarihi (dolayısıyla garanti başlangıcı) dışında bir fark olur mu?
Arkadaşlar merhaba, Kia Rio (2012) aracımı 45 bin bakımına bıraktıktan sonra telefonla arayıp, fren balatalarının bittiğini ve değişmesi gerektiğini söylediler. Zaten bakımdan önce ses geldiği için çok şaşırmadım ama daha 45 bin km'de bitmesi de bana çok normal gelmedi. Servise sordum, ESP'li araçlarda erken bitebilir dediler. Balataları sanayide kontrol ettireceğim deyip aldım ama ettirmedim. Sizce mantıklı bir açıklama mı?
Merhaba. Başlıkta yazdığım motoru, düşük km'li 2. el almayı düşünüyorum. Normalde sıfırı 10.300 TL civarında iken, bir iki yaşında motorlar 7-8 bin liraya satılıyor internette. Ama yakın özellikleri olan Suzuki Inazuma'nın sıfırı 10.900 Tl civarında, ikinci eli de aynı fiyata (tabi plaka ruhsat masrafı düşünülüyor). Bu iki motor arasında bu kadar kalite farkı var mı? 3 bin TL fiyat farkı var.

SYM WOLF, 1 hp daha güçlü ve seramik tek pistonlu (daha uzun ömürlü olacağı iddia edilebilir).
(Inazuma çift silindir.)
Herkes merhaba. 250cc naked motosiklet almayı düşünüyorum. Tip ve özellik bakımından KTM Duke, Suzuki Inazuma, SYM Wolf ve Hyosung GT Naked, sırasıyla en hoşuma giden motorlar ve ilk tercihim 0 almak.
İnternette fiyatları 5k € ile 10k TL civarında hepsinin. Zaten takip edenler vardır. Bayilerinden fiyat alan, liste fiyatlarının üzerine indirim konuşup yer ve fiyat söyleyebilecek olan varsa sevinirim. Teşekkürler.
mükerrer konu...
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 217
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.307 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 160 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.