|
Maddi sorunlardan dolayı 2009 1.2 full paket symbolü sattıktan sonra 70 bin lira bütçeyle 1 ay içinde araba kovaladım. Bu süre zarfında edindiğim tecrübeler ; - Bitik ve yağ yakan motorlar - Mekanik sorunlar debriyaj ve şanzıman - Yürüyen macun yığınları ve ağır kazalı araçlar - Altı sağı solu çürük çarık dolu araçlar - Söylenen yalanlar ve eğitimsiz tayfalarla uğraşmalar - Oynanmış km ler - Al-satçılar Sağa sola git, plaka sorgula cart curt... derken 1000 tl ye yakın param gitti. Parayı geçtim verdiğin emek, yorgunluk ve giden zaman bayağı koydu Buradan bu bütçeyle araç alacaklara tavsiyem muhakkak whatsapptan motor, kokpit, kapı menteşeleri ve arkadan tamponun oradan çekilmiş araç tabanı resimlerini isteyin boşuna yorulmayın iyi kötü fikir verir. Tofaş olsun başka bir model olsun işin gücün arasında kendinize eziyet etmeyin ve mümkün mertebe uzaklara şehir dışına araç almaya gitmeyin. Çünkü çok el değiştirmiş, eski ve yorgun araçlar. Sonunda nasip kısmet işi Ankara'da bir tane 3.sahibinden honda accord 1988 12Valf 90Hp araç aldım. 315.000 km de ve trameri tertemiz. Motor revizyon görmüş, iç aksam ve kaporta mükemmel temizlikte. Serseri maganda ve genç tayfanın falan eline düşmemiş, yaşını başını almış bir adamdan alınmış. Uçmuyor kaçmıyor lakin çok hoşuma gitti ve içime sindi. Aracı 66 bin liraya aldım, resimlerini paylaşmıyorum nazar değer maşallah https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-accord-1015224719/detay/ Örnek ilan yukarıda paylaştım. Bu aracıda aradım anladığım kadarıyla km oynanmış ve sahibi güven vermedi. 26.000 km gösteriyormuş. Eski araba km önemli değil diyor, km önemli olmaz olur mu arabanın her şeyidir km Neyse yakın zamanda bakalım bir inceleme yapmayı düşünüyorum haydi kalın sağlıcakla. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt