Şimdi Ara

1 ay sonunda 1988 Model Honda Accord aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kliması aktif çalışıyor mu? 90 öncesi arabalarda r12 soğutma gazı kullanıldığı için, temin etmesi epey zor. Bir renault-21 Concorde' um vardı. Epey çekmiştim klimasından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sıfır alabilse adam zaten bakmaz 2.el arabaya bakar mı ? Km si doğru aracın iç kondisyonundan belli oluyor. Ben 3. sahibinden aldım bagajda stepne,kriko... vesaire duruyor. 30 lira verirsin tramer ve km sorgularsın ona göre hareket edersin pert kayıtlı arabayı kimse almak istemez. Araç yüzeysel boyanmış güneş yanığından ama komple boyalı olsaydı daha iyi olurdu. Eski sattığımız symbole 10 yıl bindik buna da bir o kadar bineriz.

@C.McRae C.McRae

Kliması çalışıyor buz gibi yapıyormuş. Fakat motor revizyon gördüğünden klima gazı kaçmış. Haftaya cumartesi aldığım kişiyle ustasına gideceğiz. Subap ayarı, karbüratör ayarı, fren limitörü ve klima gazı işini çözeceğiz. Satıcı düzgün biri ilk arabasıymış bayağı para harcamış ve uğraşmış pimpirikli biri. Pionerr teyp, havuzlu paspas... almış. Motoru yağ yakmamasına rağmen açtırmış yaptırmış performansı daha iyi olsun diye. 57 bine almış düzgün ve dürüst birisi harcadıklarımı üzerine koyup zararım olmadan satıyorum dedi. İlk arabasıymış ondan bayağı üzerine düşmüş.

@commandx commandx

Teşekkür ederim. Eski araba almak çok zor haklısın.

'' Eski araba alırken çok el değiştirmemiş, türkçesi düzgün, konuşması düzgün insanlardan almak lazım. Ucuza kaçmamak lazım.''

Evet 3-5 fazla vereceksin ve temizinden alacaksın. Bir araba döküldü mü orjinal haline yakın toplaması çok zor. Sanayide madara ediyorlar ve işçilik, çıkma parçaları bayağı pahalı oluyor. Şu zamanda arz ve talepten dolayı marka model farketmeksizin satılıyor. Daewoo nexia vardı 2 günde satıldı hiç duymadığım bilmediğim araba. Umduğunu değil bulduğunu alıyorsun. 70 bin bütçeye alınacak en iyi arabayı aldım ve 2 defa Ankara dışına gittim elim boş döndüm  

• commandx C kullanıcısına yanıt
    şuan askerdeyim ağlayarak okudum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Öldürmeyen şey güçlendirirmiş  hayirli tezkereler şimdiden.

Bunu kime satarız, parçası pahalıdır, falan filan.. geriye dönüp baktığımda en güzel araç alımlarım hep piyasası sınırlı ama yüksek model, makul fiyatlı araçlar oldu. Hatta bu araçların piyasası sonradan hep daha iyiye gitmiştir. Sirion da gerçekten güzel seçim olmuş bu anlamda ama karşılık görmemiş.

Konu sahibi de iyi iş çıkarmış görünüyor. Bu fiyat bandına ben de bubara bakıyorum, temiz araç ayıklamak gerçekten zor iş.

abin de olsa kimseye bu kadar iyilik yapmıyacaksın

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.