Şimdi Ara

1.5 DCİ 65 hp Clio Genel Bakım Fiyatı 830 tl Tutacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fotoğraftaki parça fiyatları ve alt kısımdaki 120+120 tl işçilik fiyatı ile toplam 830 tl bakım maliyetim olacak.

İşçilik sizce fazlamı? Şuan ustanın yanındayım, bana biraz fazla geldi ama yapacak bir şey yok bu saatten sonra.

Parçalara gelince:

Triger orijinal dendi,
    5lt motor yağı elf tam sentetik 5.40
    Disk değişiyor orijinal dendi
    Devir daim orijinal dendi
    Bilyalar orijinal dendi
    Geri kalan parçalar yan sanayi.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Konuyu açma amacın bilgilendirme ve böyle bir bakım yaptıracaklar için ön hazırlık.

İyi forumlar diliyorum.

1.5 DCİ 65 hp Clio Genel Bakım Fiyatı 830 tl Tutacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat biraz fazla gibi, adam sanki şişirmiş.
  • sight S kullanıcısına yanıt
    İşçilikten mi bahsediyorsunuz yoksa parçalardan mı?

Aynı işlem için servis 2500 küsür lira istedi bu arada. Hal böyle olunca ustaya sarıldım.

• Anladım, eğer bu parçaların değişimine gerçekten ihtiyaç varsa o zaman işçiliğede bişey demem doğru olmaz elbet ama yani dikkatimi çeken orada 2 adet 120 TL yazılmış olmasıydı.
  • Hepsine 200 tl işçilik ver yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sight S kullanıcısına yanıt
    Triger için 120 ve diğer işçilik için 120 şeklinde ayırdı.

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Dedim de kabul etmedi, el mahkum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 Dci 80.000 Genel Bakım Fatura
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huka Sampos H kullanıcısına yanıt
    Parçaların listesi elinizde var, gidin bi parçacıya iki dakikada alıp herhangi bi ustaya verin, ustalık fiyatı için pazarlık yapın, hemen hemen yarı yarıya ucuza halletmiş olursunuz. Yani en az 300 kağat cebinizde kalır.
  • hug kullanıcısına yanıt
    Şuan işlem yapılıyor hocam, artık çok geç. Hayırlısı olsun diyelim.

• Triger seti + yağ bakımı + disk/balata bir arada değişimi için 240tl işçilik dediyse çok çok iyi. Bin beterini istiyorlar burada.
  • Bencede parçaları kendin al bildiğin ustaya git trigel işçiliği ince ayar gerektiriyor

• Benim usta trigier sadece 250 tl 'ye değiştirilir demişti. Samimiyet vs. vasıtasıyla Trigier, V kayışı, Yağ, Buji, Filtreler, Takozlar vs. bakımları 200 TL'ye yaptırmıştım. Önemli birşey dedi, sanırım sente ayarı iyi yapılmamış dedi. Araç servisten çıktı yola düştüm direk farkettim çekiş değişmiş, yokuşlarda normalde bayılıyordu araç. Bunada dikkat edersen iyi olur :))

şaseden parça fiyatlarına bakabilirsin,http://www.parcafilosu.com/ ben malzemeleri alıp giderim, taksitte yapılıyor.

yağ biraz pahalı gibi;http://urun.n11.com/motor-yagi/elf-moligraf-f1-5w-40-4-1-5-litre-motor-yagi-2016-uretimli-P102798794?cid=604001&gclid=CMeeg7qnhs0CFUs6GwodwaoDvg&gclsrc=aw.ds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staidmcgun -- 1 Haziran 2016; 10:37:10 >

• Triger 130 işçilik 120 o nasıl iş anasını satayım. Bende adanadan bravıya bakım yaptırdım 80 lira işçilik aldı toplam triger hariç v kayışı filtreler 4 lastik sök-tak yıkamada beleş. Gel seni tanıştırayım yarı fiyatına yaptırırsın.

• Fiyat normal, triger işçiliği zordur.ustalarda para kaşansın taş mı yesinler

• Kaç bin km da araba ?

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Hocam devir daim da var, onun için artı yarım saat uğraşıyorlar.

• staidmcgun kullanıcısına yanıt
    Çekişe vs. bittikten sonra bakacağım. Güvencem şu oldu, usta selçuk ecza deposunun araba bakım ihalesini almış araçların hepsi 1.5 dci. Haliyle motora alışkın, tecrübeli.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Triger+ devir daim+ disk değişimi+ alt takım işin içine girince fiyat ister istemez çıkıyor.

Senin usta nerede?

• Fiyat uygun, araç bakımında bile mezarcılar türemiş forumda. Adam kaç saat trigerle, parçalarla uğraşacak, günlük bir kazanması gereken para var onun üzerinden işçilik yazar. Parça fiyatları zaten uygun arabanın.

Foruma sorsan baskı balata değişimine 100lira işçilik yeter derler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Triger+ devir daim+ disk değişimi+ alt takım işin içine girince fiyat ister istemez çıkıyor.

Senin usta nerede?

Sen neredesin hangi ilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.