Şimdi Ara

1.2 motor 2013 kasa punto nasıldır 40 50 bin aralığında araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 motorlarda benzinli tüpsüz yakıt çekiş gücü nasıl bu zaman kadar hep dizel kullandım malum dizellerin yakıtı düşük torku yüksek. 1.2 punto bakım masrafları yakıtı yokuşta yada yüklüyken çekişi nasıldır? Alınır mı 45 bin e 2013 model 100 binde buldum bu fiyat normalmidir. Bir arkadaşım 43 e 2014 dizel aldı ama 2 parça boya ve direksiynun city modunda sorun vardı. Yada 45 50 bandında başka ne araç alına bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 kullanmadım fakat geçmişte 1.4 Fire Grande Punto'yu uzun uzun kullandım. Tecrübem olmadığından motor hakkında değil de araç hakkında bahsedeyim. Yol tutuşu, konforu fena değildir, bakım maliyetleri uygundur, kronik arızası yok(kapı menteşeleri ve tutamaçları hariç) şu piyasada alınabilir. Ben aracı aldığımda arkadaşım Evo kasasını sıfır almıştı. 7 yıldır sorunsuz biniyor, gayet memnun.

• 2010 evo 1.4 multiair 105hp 6 ileri versiyonunu aldım yaklaşık 36 saat oldu 150 km uzun yol, 100 km kadar da şehir içinde kullandım. Şiddetle tavsiye ederim 🖐🏻

(değişen yok 5 parçada temizlik boyası var. 90 binde lpgli 42bin tlye aldım. Aynı arabaya 48 49 yazanlar var ama o paralar etmez. 40 44 arası verilir anca.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 5 Ekim 2019; 1:26:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

1.2 kullanmadım fakat geçmişte 1.4 Fire Grande Punto'yu uzun uzun kullandım. Tecrübem olmadığından motor hakkında değil de araç hakkında bahsedeyim. Yol tutuşu, konforu fena değildir, bakım maliyetleri uygundur, kronik arızası yok(kapı menteşeleri ve tutamaçları hariç) şu piyasada alınabilir. Ben aracı aldığımda arkadaşım Evo kasasını sıfır almıştı. 7 yıldır sorunsuz biniyor, gayet memnun.
    Eyw hocam. İşte zaten araç değişmeyi düşünüyorum özellikle klimasız aracım şuan yazın külfet oluyor resmen dizelde bakımlarından yoruldum 150 bine yanaştımı dizel başlıyor ağır bakımlar en ucuzunun bakımı enjetör zincir falan 3000 4000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

2010 evo 1.4 multiair 105hp 6 ileri versiyonunu aldım yaklaşık 36 saat oldu 150 km uzun yol, 100 km kadar da şehir içinde kullandım. Şiddetle tavsiye ederim 🖐🏻

(değişen yok 5 parçada temizlik boyası var. 90 binde lpgli 42bin tlye aldım. Aynı arabaya 48 49 yazanlar var ama o paralar etmez. 40 44 arası verilir anca.)
    Fiyat nedir hocam?

• GMD. kullanıcısına yanıt
    42.000 hocam.

• quote:

42.000 hocam.
    müşteri çıktı size

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    Siz yine benden 1 adım öndesiniz :) benim kaç aydır aracım yok. Malum kış geldi, yağışlar başlayacak; sonra eş dost birşeyler yapmak isteseniz vasıta yok falan. Bence düşünmeden alın, yoksa benim konumuma düşüp araçsız kalırsınız. 3 daha koysam şu gelir, 5 daha koysam bu gelir diye diye bekledim, şu an üzerine 10 koyduğum halde 5 ay önce baktığım ilk araca param yetmiyor.

Ya arkadaş beni yanlış anladııı ya ben onu😂😂😂 ben aldığım fiyatı yazdım😳 sanırım o kaça satıyorsun diye sordu😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 5 Ekim 2019; 1:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Siz yine benden 1 adım öndesiniz :) benim kaç aydır aracım yok. Malum kış geldi, yağışlar başlayacak; sonra eş dost birşeyler yapmak isteseniz vasıta yok falan. Bence düşünmeden alın, yoksa benim konumuma düşüp araçsız kalırsınız. 3 daha koysam şu gelir, 5 daha koysam bu gelir diye diye bekledim, şu an üzerine 10 koyduğum halde 5 ay önce baktığım ilk araca param yetmiyor.
    Aynen bak daha dün egea fiyatları yenilendi. 68 e alabileceğin araç şuan 76 78 bin oldu. Buda piyasayı arttırıcak 2019 egeaları olanlar 1 aya kalmaz arttırıcak bide 2019 hurda teşviki bitiyor. Hepten ikinci elciye gün doğacak

• quote:

Ya arkadaş beni yanlış anladııı ya ben onu😂😂😂 ben aldığım fiyatı yazdım😳 sanırım o kaça satıyorsun diye sordu😂😂

İkinci el satıcılarından gına geldi zaten. Zaten konusunu da açmıştım, bir arkadaşın yardımıyla sigortadan araç alıp, yaptırıp kısmetse uzun süre binmeyi düşünüyorum zaten

• quote:

Öncelikle hayırlı olsun hocam.

Sonrasında ise talip değilim anneme araç arıyorum bilgim olsun dedim

• bunlarda elektronik arıza var derler ama çok güvenemedim
  • City mode ve airbag alAyında var hele ki city mode arıza verirse direksiyon kitler sonu kötü kronik

• 1.4 lounge paket otomatik 38 bin km hatasız. Buyur gel 57 ye bırakayım

• city mod ve airbag olayı her modelde yok arkadaşlar evolardan sonraki modellerde bu sorunlar giderildi haberiniz olsun. arka kapıdaki gıcırtı olayınıda 6 ayda bir kere würth sıvı gres sıkarak sıfıra indirebilirsiniz. 2012 ve üstü alabilirseniz sorunsuz ve çok keyifli araçtır.
  • 1.2 alma hiç tutulmayan motoru puntonun. 1.4 77-105-120 olanlardan birine bak

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    hep size denk geliyorum siz punto aldınız benim tekrar multiair alasım geldi ah eski puntom :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsipik

1.4 lounge paket otomatik 38 bin km hatasız. Buyur gel 57 ye bırakayım
    Kaç model

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.