Bildirim
1.4 TSI ACT Rekor Yakıt Tüketimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynı değerleri v12 biturboda yakaladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 km 16 dk kullanım rekor tüketim.
bir kaç aya tisiay benzin üretmeye başladı, başlıklı konular goruruz
Benim araba da 90 sabit giderken Yakit uretiyor hatta Garajda calismadan dururken yakit tuketimi 0
Tabi ki TSI
Maalesef çok rekor sayılablecek bir sürüş süresi ve hız ort yok... -
4.5 altı kabul edilebilir değil. Ne yaptın? Rampa aşağı mı indin?
Etmeyin Allah aşkına, biz de kullandık bu arabayı -
Alkış gifi atsın biri biriside patlamış mısır yiyen jacksonu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah bu hondacilar.
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz88
Ah bu hondacilar.
İnce dokunuşlar. Şaka maka bu benzin fiyatları ile tek yol Accord gibi duruyor. -
150 hp araba alıp az yaksın diye kasmak.Bu TSI sahiplerinin hali içler acısı be.
Depoyu fulle 100 km kullan sonra fulle biz ne kadar yaktığını söyleriz sana.yol bilgisayarindada hile yapmıştır vw grup.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 7 Ekim 2016; 0:59:03 >
Bende iniş aşağı giderken km yi sıfırlayıp yakıt harcamadan km yapıp paylaşacağım.
Bizde 140lık manuel olanı var ek olarak yazılım var yani 170 hp araç. Milleti kandırmaya gerek yok araba İstanbul içi normal kullanımda en kötü 6.5 litresi var oda 110 hp arabaymış gibi kullanıp 2bin devir civarında tutarsan. Yok ben altımdaki arabanın gücünü hissetmek istiyorum dersen 8-8.5 litreden aşağı düşmez.
150bg bir turbo benzinli araç istanbul şehir içi trafiğinde yerine görede keyfince basarak 8lt yakıyorsan bu tüketim resmen beleştir bunu dizelciler istedikleri kadar çekemesinler ama gerçek böyledir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 7 Ekim 2016; 1:53:34 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bazen uzun yolda görüyorum üzülüyorum cidden. 150 hp araban var 80 e sabitlemişsin sağdan sağdan gidiyosun..
VW sayesinde opel de az yakan benzinli araba üretmek zorunda kaldı. Adamların tsi motor konusundaki hakkını yememek lazım. -
Bu görüntü abartı olmakla birlikte piayasada en az yakan benzinli motorlar 1.4 tsi motorlardır... 500 km lik yolda şehir dışı ortalama 4,8 L yakaladım... -
quote:
Orijinalden alıntı: Code140
Bazen uzun yolda görüyorum üzülüyorum cidden. 150 hp araban var 80 e sabitlemişsin sağdan sağdan gidiyosun..
Solu kapatan BMW lere de görmemiş diyorsunuz
Karar verin hızlı mı gidelim yavaş mı ?
Rush filminde Niki Lauda'nın dediği gibi :
"I accept every time I get in my car there is a 20% chance I could die, and I can live with it, but not 1% more."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Ekim 2016; 12:10:00 > -
Solu kapatabiliyosan saygımız sonsuz bizden hızlıysan hemen sağa çeker yol verir hızını düşürmem. Ama unonun 110 la gittiği yerde 80 le kasıcam diye gidersen kusura bakma gülerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi jant markaları
- aldığım araç motoru arızalı çıktı ne yapmalıyım
- varta akü sorgulama
- en iyi motor koruyucu hangisi
- sanayide ne iş yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X