Bildirim
^-^DONANIM HABER PAYLAŞIM EKİBİ(YENİLENDİ)^-^
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İhtiyacı olana bu linki veririz artık. -
Güzel paylaşımlar hocam,eline sağlık.Bende NOD32'yi merak ediyorum,bir bakayım. -
Türkçe olmaları işime yaradı bi kaçtane programın ellerine sağlıkk !! güzel bir çalışma -
hocam ellerine sağlık şifa niyetine
-
Beytepe süpersin
Ya aslında benim imzamdaki konuları da eklesen nasıl olur? Üst konu da olursa çok yararlı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 19 Nisan 2006; 22:23:37 > -
BEytepe bu dökümanları kendınmı hazirladın yoksa başka bi yerdenmı aldın? -
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben artık bu tip sorulara kızmaya başladım.
Tabii ki kendim hazırladım biraz forumu gezin. Geçen de birisi intihal mi diye sordu. Üzülüyorum bakın o kadar emek veriyoruz paylaşımda bulunuyoruz yapmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: utku191
BEytepe bu dökümanları kendınmı hazirladın yoksa başka bi yerdenmı aldın?
-
@beytepe ve @:::Banner::: çok Teşekkürler arkadaşlar... -
Paylaşımlara devam. Elinize sağlık teşekkürler -
Bilgilerini bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Emeğinize sağlık. -
teşekkürler arkadaşlar hepside güzel paylaşımlardı
-
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 21 Nisan 2006; 14:43:32 > -
mütevazi arkadaşım , seninde ellerine sağlık..
quote:
Orjinalden alıntı: M@XWeLL
bunlar da benimkiler
-
quote:
Orjinalden alıntı: beytepe
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben artık bu tip sorulara kızmaya başladım.
Tabii ki kendim hazırladım biraz forumu gezin. Geçen de birisi intihal mi diye sordu. Üzülüyorum bakın o kadar emek veriyoruz paylaşımda bulunuyoruz yapmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: utku191
BEytepe bu dökümanları kendınmı hazirladın yoksa başka bi yerdenmı aldın?
Dostum yannış anlama ortamda o kdr cok emek hırsızı varkı sorma gereksinimi duydum.Ellerine saglık o zmn.Kusra bakma -
Çok teşekkürler arkadaşlar, süpersiniz..
@Technics
Hocam sen de koysan paylaşımlarını da üst konu olsa bu topik -
sevgili @Freedom123 ince düşüncen için teşekkür ederim. Daha önceden bu şekilde içinde tüm paylaşımlarımın yeraldığı bir başlık açıp imzama linkini yerleştirdim zaten, paylaşımlarım yazısına tıklayarak istediğiniz an yaptığım ve yapacağım paylaşımlara ulaşabilirsiniz. Buyüzdende tekrar dostlarımın başlığını kirletmeye gerek yok sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: Freedom123
@Technics
Hocam sen de koysan paylaşımlarını da üst konu olsa bu topik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Nisan 2006; 19:22:38 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
sevgili @Freedom123 ince düşüncen için teşekkür ederim. Daha önceden bu şekilde içinde tüm paylaşımlarımın yeraldığı bir başlık açıp imzama linkini yerleştirdim zaten, paylaşımlarım yazısına tıklayarak istediğiniz an yaptığım ve yapacağım paylaşımlara ulaşabilirsiniz. Buyüzdende tekrar dostlarımın başlığını kirletmeye gerek yok sanırım
Ne kirliliği be saçmalama! Beytepe gelsin ekler.
-
Neden kirlilik olsun ki fakat sen eğer katılmak istemiyorsan ona bir şey diyemem.
Netice de senin kararın.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
Orjinalden alıntı: Freedom123
@Technics
Hocam sen de koysan paylaşımlarını da üst konu olsa bu topik
-
http://forum.donanimhaber.com/m_6723052/tm.htm beytepe ekleyiver
Benzer içerikler
- en çok kullanılan otel programları
- dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor
- youtube multi downloader
- outlook mail gelmiyor
- stok takip programı full+crack
- internet çekmiyor
- en iyi vpn hangisi
- internetim çok yavaş
- opera air
- steam hesap değeri öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X