Şimdi Ara

Registry Mechanic 6.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
10.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pc Tools firmasının bir yazılımı olan Registry Mechanic kendi alanındaki en iyi yazılımlardan birisidir.
    Genel bir kayıt defteri düzenleme aracı olan bu yazılımın özellikleri şu şekildedir.

*Kayıt defterinde oluşan hataları bularak bu hataların düzeltilmesini ve bu sayede daha sağlam ve stabil bir sisteme kavuşmanızı sağlar.

*Sistemdeki mevcut yazılımlar ile kayıt defteri girdilerini karşılaştırarak gereksiz girdilerin silinmesini bu sayede temiz bir kayıt defterine sahip olmanızı sağlar.

*"Program Ekle-Kaldır"da sistemde kaldırıldığı halde adı yazan programların buradaki kalıntılarını siler.

*Sisteminizdeki "dll" dosyalarını tarayarak gereksiz olanların silinmesini sağlar.

*Sisteminizi açtığında otomatik olarak çalışmaya başlayan (başlangıç öğesi olarak tabir ettiğimiz) bir programı sistemden kaldırıdığınızda halen başlangıç öğesi olarak duranları siler.

*Masaüstünde ya da çeşitli bölümlerde gereksizce yer işgal eden kısayolları temizler.

*Ayrıca gereksiz windows fontu,temp dosyası,dosya uzantısı girdilerini de temizler.

*Tüm bu işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirir.

Genel olarak bu yazılımı kullandığınızda şişmiş olan kayıt defteriniz gereksiz verilerden arınacak, varsa hatalar düzeltilecektir. Bu sayede sistem performansında anlaşılır bir artış olacaktır.

Registry Mechanic 6.0 Yazılımını Tıkla İndir

Registry Mechanic yazılımı için hazırlamış olan Türkçe yamaya buradan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Bu çalışma bilgilendirme amacı taşır lütfen serial,crack,key isteminde bulunmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 20 Haziran 2007; 22:18:11 >

• Allah allah ne o ya bana karşı toplu eylem mi var hiç kimse bir şey yazmamış.
    Hayret doğrusu.
  • Sağolasın ben de tam MSN'de söylicektim sana yeni sürümü çıkmış diye
  • ellerine sağlık dostum sağolasın.
  • Sağolasın ama bir şey sormak istiyorum. Bende System Mechanic Pro var. Sence bunu da yüklemeli miyim yoksa zaten S.M.Pro bu işleri de yapıyor mu?
  • Yüklemelisin, Registry Mechanic bu alanda bir numaradır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Comet

Sağolasın ama bir şey sormak istiyorum. Bende System Mechanic Pro var. Sence bunu da yüklemeli miyim yoksa zaten S.M.Pro bu işleri de yapıyor mu?
  • Ben neden kullanamıyorum bu programı yaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    recover my files 4.0.2 serial
    16 yıl önce açıldı
    Reg Organizer 7.11 Final
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @beytepe
    Faydalı paylaşımlar yapmana o kadar alıştık ki yorum yapmayı unutuyoruz herhalde!
  • Paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık
  • Sorunun ne olduğunu açıkça yazarsan yardımcı olayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: cicicik

Ben neden kullanamıyorum bu programı yaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Sorunun ne olduğunu açıkça yazarsan yardımcı olayım.
    quote:

deneme sürümü değilmiş de ondan :( hiç kullanılmıyooo
  • Teşekkürler...
    Benim kafam karıştı... Bilgisayarımda TuneUp Utilites, CrapCleenar ve YourUnistaller kullanıyorum.
    SystemMechanic6, Ashampoo ve RegistryMechanic programlarını da kullanmayı düşünüyorum...

Bunların hepsini mi kullanmak lazım.... Yoksa 2-3 tanesi yeterli olur mu?
  • dostum bence o kadarına gerek yok. bilgisayarını ölü program çöplüğüne çevirme. bir veya olmadı en fazla iki tanesini kur ama bana kalırsa hiç kurma. çok ciddi bir sorun oluşursa bu programlar işe yaramaz tek çıkar yol format olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: murat204

Teşekkürler...
    Benim kafam karıştı... Bilgisayarımda TuneUp Utilites, CrapCleenar ve YourUnistaller kullanıyorum.
    SystemMechanic6, Ashampoo ve RegistryMechanic programlarını da kullanmayı düşünüyorum...

• @cicicik evet maalesef program demo.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Sorunun ne olduğunu açıkça yazarsan yardımcı olayım.
    quote:

deneme sürümü değilmiş de ondan :( hiç kullanılmıyooo
  • Bahsettiğin programların hepsi de gerçekten kaliteli ve kullanılmaya değer ama içlerinden seçim yapmak durumdasın.

Benim tavsiyem ya sadece System Mechanic Pro6 kullan ya da Ashampoo Winoptimizer + Crap Cleaner.

quote:

Orjinalden alıntı: murat204

Teşekkürler...

• Beytepe eline sağlık
    Devamını bekliyoruz
  • Zamanım olduğu sürece elimden gelenleri yapacağım.
    Bu arada programı inndir.coma da ekledim.
    Bakmak isteyenler buradan buyursun.
    http://www.inndir.com/program.php?id=17718

quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

Beytepe eline sağlık
    Devamını bekliyoruz
  • Arkadaşlar bir konuya değinmek istiyorum.
    Ben Registry Mechanic programının Türkçe çevirsini bundan önceki srümünde yapmıştım.
    Daha sonra inndir.com a eklerken bir takım eksiklikler olduğu farkedildi.
    Yani program tümüyle Türkçe'ye çevrilmemişti.
    bosluk'un katkılarıyla çeviriyi yeniledik.
    Şu anda tümüyle Türkçe hale geldi.
    Üstte verdiğim rapid linkini siliyorum bu nedenle.
    Yeni yamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
  • beytepe
    eline saglık
  • Ellerine sağlık dostum teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.