* Improved: Better Unicode filename support for enc_*.dll audio encoders * Improved: [ml_transcode] Unicode filename support * Improved: [in_mp3] APEv2 tag support * Improved: [in_flac] Support for reading/writing BPM metadata * Improved: [nde] Optimized for faster mldb query results * Improved: [vis_milk2] Pixel shaders now work on onboard Intel graphics chips * Fixed: Comment field character limitation in Basic Info tab of File Editor * Fixed: Playback Thread Priority middle setting resets to Lowest * Fixed: [in_mp3] Ultravox streaming metadata stack overflow (Thanks: Secunia) * Fixed: [in_mp4] Crash when attempting to play non-existent files * Fixed: [in_vorbis] Crash when clearing existing metadata fields in File Info * Fixed: [in_wave] Transcoding of floating point WAV files * Fixed: [ml_transcode] Memory leaks * Misc: More miscellaneous general tweaks and improvements * Updated: Bento skin #118
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Mart 2008; 7:52:49 >
winamp 5 serisi cok yavas ben yillardir 2.91 surumunu kullaniyorum, 5 surumunde j ye basinca 4-5 sn de geliyor, yavas.. 2.91 butunisteklerime cevap veriyor..
bende uzun süre 2.91 kullandım hızından dolayı hani aralarındada dağlar kadar fark yok açıkçası ama yinede gelişmiş skin desteğinden dolayı 5 serisi kullanıyorum artık.. yeni sistemlerdede herhangi bi hız sorunu yaşatmıyo ama classic versiyonların kalbimizdeki yeri herzaman ayrıdır..
quote:
Orjinalden alıntı: visor
winamp 5 serisi cok yavas ben yillardir 2.91 surumunu kullaniyorum, 5 surumunde j ye basinca 4-5 sn de geliyor, yavas.. 2.91 butunisteklerime cevap veriyor..
Bi süresir güncellemiyordum Winamp'ı o yüzden önceki sürümlerinde varmıydı bilmiyorum, ama benim gözüme çarpan. Artık her kullanıcının ayarları ayrı olarak tutuluyor. Kardeşlerim yaptığım kişiselleştirmeleri bozamayacaklar. gerektiğinde internetten codec indirebiliyor ve ortam kütüphanesi de baya bi şenlenmiş. Dediğim gibi ben uzun süredir güncellemiyordum belki bunlar sadece benim için yenidir.