* Improved: Better Unicode filename support for enc_*.dll audio encoders * Improved: [ml_transcode] Unicode filename support * Improved: [in_mp3] APEv2 tag support * Improved: [in_flac] Support for reading/writing BPM metadata * Improved: [nde] Optimized for faster mldb query results * Improved: [vis_milk2] Pixel shaders now work on onboard Intel graphics chips * Fixed: Comment field character limitation in Basic Info tab of File Editor * Fixed: Playback Thread Priority middle setting resets to Lowest * Fixed: [in_mp3] Ultravox streaming metadata stack overflow (Thanks: Secunia) * Fixed: [in_mp4] Crash when attempting to play non-existent files * Fixed: [in_vorbis] Crash when clearing existing metadata fields in File Info * Fixed: [in_wave] Transcoding of floating point WAV files * Fixed: [ml_transcode] Memory leaks * Misc: More miscellaneous general tweaks and improvements * Updated: Bento skin #118
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Mart 2008; 7:52:49 >
winamp 5 serisi cok yavas ben yillardir 2.91 surumunu kullaniyorum, 5 surumunde j ye basinca 4-5 sn de geliyor, yavas.. 2.91 butunisteklerime cevap veriyor..
bende uzun süre 2.91 kullandım hızından dolayı hani aralarındada dağlar kadar fark yok açıkçası ama yinede gelişmiş skin desteğinden dolayı 5 serisi kullanıyorum artık.. yeni sistemlerdede herhangi bi hız sorunu yaşatmıyo ama classic versiyonların kalbimizdeki yeri herzaman ayrıdır..
quote:
Orjinalden alıntı: visor
winamp 5 serisi cok yavas ben yillardir 2.91 surumunu kullaniyorum, 5 surumunde j ye basinca 4-5 sn de geliyor, yavas.. 2.91 butunisteklerime cevap veriyor..
Bi süresir güncellemiyordum Winamp'ı o yüzden önceki sürümlerinde varmıydı bilmiyorum, ama benim gözüme çarpan. Artık her kullanıcının ayarları ayrı olarak tutuluyor. Kardeşlerim yaptığım kişiselleştirmeleri bozamayacaklar. gerektiğinde internetten codec indirebiliyor ve ortam kütüphanesi de baya bi şenlenmiş. Dediğim gibi ben uzun süredir güncellemiyordum belki bunlar sadece benim için yenidir.
en büyük fark güzüme çarpan media library de sol taraftaki kategoriler iconler falan yapmışlar. biraz itunes e benzemiş. ben çok beğendim. 5.13 e göre çok daha hızlı çalışıyor (kullandığım modern skin biraz ramdan yiiyor 5.13 te 15-20 mb arası ram yiiyordu. şimdi aynı skin 8-9 mb yiiyor. oldukça ii )
beyler sorum saçma olacak ama olsun ben winamp kullanmadığım için bir türlü bulamadım real player kullanıyorum winamp ta bir dosyayı nasıl taratıp içindeki şarkıları buluyoruz? cevaplarınızı bekliyorum
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage, no mere veneer of vanity is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance, a vendetta ... held as a votive not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose. So let me simply add that it's my very good honor to meet you and You may call me V.
klasör olarak play liste atıyorsun şarkıları. sonra winamp aktif iken j tuşuna basında karşına jump to file ekranı geliyor. yukardeki yere yazdıkların hangi şarkı isminde geçiyorsa o şarkıyı kolayca bulabiliyorsun. kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: albus
beyler sorum saçma olacak ama olsun ben winamp kullanmadığım için bir türlü bulamadım real player kullanıyorum winamp ta bir dosyayı nasıl taratıp içindeki şarkıları buluyoruz? cevaplarınızı bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodolomax -- 25 Şubat 2006; 14:39:13 >
klasör olarak play liste atıyorsun şarkıları. sonra winamp aktif iken j tuşuna basında karşına jump to file ekranı geliyor. yukardeki yere yazdıkların hangi şarkı isminde geçiyorsa o şarkıyı kolayca bulabiliyorsun. kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: albus
tamam sağolun ama ben aradığımı buldum file add folder diyince oluyor saolda bu arada yeni sürüp indirip deneyelim
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage, no mere veneer of vanity is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance, a vendetta ... held as a votive not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose. So let me simply add that it's my very good honor to meet you and You may call me V.
bende skin tavsiyesi yapayım bari. media plyer 10 skini.gayet hoş.en sevdiğim özelliği winampın pencereleri sağa sola dağılmıyor.aynı media player gibi.
wiampın ses kalitesini yükseltmek için DFX programını deneyebilirsiniz gerçekten pırıl pırıl bir ses veriyor ama bana winamp'ın seside yetiyor açıkcası
DFX mutlaka kullanılmalı ama Avast bu dfx'i trojan sanıyor. Bizim sitede başım ağrıdı bu iş yüzünden, indiren bu trojan dedi halbuki alakası yok Avast yanlış uyarı veriyor. Yani diyeceğim Avast'a inanmayın eğer kullanacaksanız bu eklentiyi, tertemiz hiç bir şey yok. Ben bir sürü yerde tarattım dosyayı.
banner iyi hatırlar
En önemli gördüüm değişiklik başta; SHOUTCast Internet Radyo ve TVler kategorilerine göre gruplandırılmış... Ve yeni radyo + TV istasyonları gelmiş... Şu an yeni gördüüm bi gothic metal radyosu dinliorm Media Library de gelişmiş...
Ayarlarda bikaç yeni şey gördüm, CD Ripperda filan....
enchancer'ı yükledim denemek için winamp sapıttı sesi gitti önce sonra takılarak sürekli parça değiştirdi her geçiş yaptığı parçanında bir kopyasını C sürücüsünün kopyalamış enchancer'ı sildim ama düzelmedi bende wiamp'a format attım düzeldi
Orjinalden alıntı: EL NINO
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
enchancer şuana kadar benim winampte kullandığım en iyi ses eklentisi .. deneyin.. kulaklarınıza inanamayacaksınız..
enchancer'ı yükledim denemek için winamp sapıttı sesi gitti önce sonra takılarak sürekli parça değiştirdi her geçiş yaptığı parçanında bir kopyasını C sürücüsünün kopyalamış enchancer'ı sildim ama düzelmedi bende wiamp'a format attım düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Şubat 2006; 23:53:49 >