Şimdi Ara

< OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.573
Cevap
10
Favori
201.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19



    GÜNCEL-------> OPERA 19 ÇIKTI!!!<-------


    quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist

    Opera 19.0 Build 1326.56 Final

    Windowshttp://get.geo.opera.co..._19.0.1326.56_Setup.exe

    Machttp://get.geo.opera.co..._19.0.1326.56_Setup.dmg






    ------->http://my.opera.com/operayikesfet/blog/Opera Blog by Zahek & Sanalmakina (Opera ile ilgili en güncel kaynaklardan birisi)<-------


    Opera Firefoxtan Daha İyi

    İmza CHIP


     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19


    CHIP sizlere yeni Opera internet tarayıcısının sunduğu yenilikleri gösteriyor ve rakipleri Internet Explorer ve Firefox ile karşılaştırıyor..................

    devamı aşağıdaki adreste inceleyin!
    https://www.chip.com.tr/haber/opera-firefoxtan-daha-iyi_1649.html


    Operanın Phi ın keşfettiği artısı
    http://forum.donanimhaber.com/m_26868197/tm.htm







     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19




    OPERA 10 Series
    https://www.opera.com/computer/thanks?partner=&par=id=32264%26location=415&gaprod=opera (kararlı sürüm)

    OPERA 9 Series

    Opera 9.6.4 Kararlı Sürüm (by visualize)
    http://my.opera.com/desktopteam/blog/2009/03/03/9-64

    Opera 9.27 (Kararlı Sürüm)
    http://www.opera.com/download/





     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    pera-TR

    >>Opera Menu Yapılandırması<<
    >>Opera için Java <<



    En Hızlı Browser Seninki.. Biliyorsun Değilmi?



    >>Javascript Hız Testi<<


    Windows Browsers - Speed Charts




     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19


     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19


     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19


     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19


     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19


     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19


     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19


    kaynakhttp://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html



     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA Nedir?


    Opera, bir web tarayıcısı uygulamasıdır. Buna ek olarak E-posta alışverişi ve IRC sohbet gibi özellikleri desteklemektedir.



    Neden
     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA?


    Opera’yı seçmeniz için bir çok neden bulunmakta

    Dahili e-posta ve IRC istemci, açılır pencere(pop-up) engelleyici ve daha bir çok güzel özelliği tek pakette sunar

    “Dünyanın En Hızlı” tarayıcı unvanını hakedecek kadar hızlıdır. Bu hızı denemeden görmeniz zordur.

    Klavye ve fare hareketleriyle zamandan kazanarak çok daha eğlenceli bir gezinti yaşayabilirsiniz

    Birden fazla işletim sistemi ve işlemci mimarisinde çalışabilir

    Güvenlidir

    Web standartları ile uyumludur

    Bütün sayfalar aynı pencere içinde açılır ve görev çubuğunuz işgal olmaz

    İnternernetteki formları kolayca doldurursunuz. E-mail, adres, telefon vb. bilgilerinizi her seferinde yeniden yazmanız gerekmez

    Opera ya da kullandığınız işletim sistemi kilitlense bile, Opera’yı tekrar açtığınızda kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz
    Opera, Norveç’li Opera Software[1] firmasının ürünüdür. Microsoft Windows, GNU/Linux, Mac OS X, Solaris SPARC, FreeBSD i386 gibi işletim sistemleri ve intel (i386), SPARC ve PowerPC işlemci mimarilerinde çalışabilmektedir. Opera asıl ününü cep telefonu ve bu tip mobil pazara sunuduğu web tarayıcı ile kazanmıştır. Masaütü bilgisayarlar için olan sürümü ücretsizdir.


     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da sekmeli gezinti


    >FLASH ANLATIM İÇİN TIKLA<



     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Açılır Pencere Önleyicisi


    Web sayfalarında gezinirken, genelde isteğimiz dışında birden bire açılan ve rahatsızlık veren pencereleri engelleme özelliğidir. Bu özellik sayesinde tüm açılır pencereleri önleyebilir, sadece istediklerinizin, tıkladıklarınızın açılmasını sağlayabilir veya tümünün de açılmasına izin verebilirsiniz.
    Bir açılır pencere engellediğinde ekranın sağ üst köşesinde size bir uyarı vererek bu önlenen pencereyi açmak isteyip istemediğinizi sorar.




     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da E-Posta


    Opera, içerdiği tümleşik e-posta istemcisi sayesinde başka bir yazılıma ihtiyaç duymadan e-postalarınızı okuma ve cevaplama kolaylığını sağlar.




     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da IRC


    IRC (Internet Relay Chat), en çok kullanılan anlık sohbet protokollerinden birisidir. Asıl kuruluş amacı teknik ağırlıklı bilgi alışverişi olsa da, günümüzde her türlü sohbet için kullanılmaktadır. Windows ortamında en yaygın kullanılan IRC istemcisi mIRC’dir. Opera uzun süredir dahili bir IRC istemcisi ile gelmekte.

    Kullanım

    IRC hesabınızı kullanabilmek için Araçlar → E-posta ve Sohbet Hesapları → Yeni → Sohbet (IRC) yolunu takip ettikten sonra, Gerçek Adınızı, e-posta adresinizi ve sohbet sırasında kullanacağınız Takma ad’ı belirledikten sonra bağlanmak istediğiniz IRC sunucuyu seçebilirsiniz. Opera’nın da kendi IRC sunucuları bulunmaktadır. Bunlardan birisini seçerek (örn : Opera Avrupa) sunucuya bağlandıktan sonra, soldaki panelde (F4) Sohbet sekmesi oluşacaktır. Buradan “Yeni Oda” veya “Odaları Listele” seçeneklerini kullanarak sunucu üzerindeki sohbet odalarına girebilirsiniz. Örneğin “Yeni Oda” dan “#turkey” kanalına girebilir, buradaki kullanıcılarla sohbet edebilirsiniz.

    Veya irc.opera.com/turkey adresine tıklayıp - eğer ilk kullanımınız ise gerekli bilgileri girip - direkt olarak odaya giriş yapabilirsiniz.

    Türkçe Karakterler

    Eğer yazılan Türkçe karakterleri okuyamıyor veya karşıya Türkçe karakter gönderemiyorsanız, karşıdaki kullanıcının gönderdiği karakter setine uygun olmayan bir karakter seti kullanıyorsunuzdur. Türkçe için genel kullanılan karakter seti iso-8859-9 dur. UTF-8 kullanımı da yavaş yavaş artmaktadır. “Araçlar → E-posta ve Sohbet Hesapları” bölümünden ilgili bağlantıyı seçip Düzenle bölümünde, “Giden” sekmesinden “Varsayılan kodlama” yı ilgili kodlamaya getirirseniz sorun çözülecektir




     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Tümleşik Arama



    Opera, içerdiği tümleşik arama seçenekleriyle birçok farklı kaynaktan araştırma yapabilmenizi sağlar. Adres çubuğunun yanındaki alana yazarak veya bir kelimeyi çift tıkladığınızda açılan menüden seçerek araştırma yapabilirsiniz. Arama motorları, sözlükler, ansiklopediler, dil çeviri siteleri bunlara örnek verilebilir.



     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Güvenlik


    Sitelerde dolaşırken casus yazılımlardan, virüslerden ve sizin haberiniz bile olmadan sessizce saldıran diğer rahatsızlık verici yazılımlardan bilgisayarınızı uzak tutar.
    Adres çubuğunda, o sırada gezilmekte olan sitenin güvenlik bilgisini gösterir.




     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da HIZ


    Opera’nın sayfaları okuma hızı, tüm diğer rakiplerinden önde olduğundan internette gezinmek uçuşa geçmekle aynı anlama geliyor! Ayrıntılı bir hız karşılaştırması için yukarıdaki teste bakmanız yeterli!!



     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Parola Sihirbazı


    Opera, şifre korumalı sayfalara ilk girişte, eğer bu özellik etkin durumdaysa yazdığınız kullanıcı adı ve parolayı kaydetmesini isteyip istemediğinizi sorar. Onay verdiğiniz takdirde aynı sayfaya sonraki ziyaretinizde kullanıcı adı ve şifre alanlarının çevresinin sarı bir çerçeve ile kaplandığını görürsünüz. Bu durumda adres çubuğunun yanındaki küçük “parola sihirbazı” simgesine tıklarsanız veya “CTRL+Enter” tuş kombinasyonunu kullanırsanız kullanıcı adı ve parolayı tekrar yazma zahmetinden kurtulup otomatik olarak doldurulmasını sağlar ve ilgili sayfaya hemen ulaşabilirsiniz.





     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Sesli Dolaşım


    Görünüm çubuğundaki “Ses” simgesi tıklandığında, ilgili kütüphaneler (yaklaşık 10.5 MB) yüklüyse, gezindiğiniz sayfaları okuyabilme özelliğini ifade eder. Kütüphanelerin yüklü olmaması durumunda ise yüklemek isteyip istemediğinizi sorar. Opera, varsayılan ayarlarla İngilizce abece okuyabiliyor. 2005 sonu itibariyle Türkçe cümleleri okuyabilmesini sağlayacak kütüphaneler henüz geliştirilmedi.





     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da RSS


    RSS, xml ile yayınlanan haber başlıklarını veya gelişmeleri rahatça izlemenize yardımcı olan bir biçimdir. Günümüzde çoğu site haber içeriklerini bir RSS (veya rdf, atom) çıktısı olarak da sunmaktadır.
    Opera uzun süredir RSS bildirimlerini destekliyor. Bir sitenin RSS bildirimine kaydolmak için resimde de görüldüğü gibi adres çubuğunda bulunan RSS bildirim simgesine tıkladığınızda size kaydolmak isteyip istemediğinizi sorulacak; bu soruya EVET yanıtını vermeniz halinde de içeriğe erişebileceksiniz.





     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Özel Fare Hareketleri


    Opera ile çeşitli sitelerde gezinirken diğer tarayıcılarda olduğu gibi birçok düğmeye, butona tıklamak zorunda değilsiniz. Farenin sağ tuşuna basılı olarak yaptığınız çeşitli hareketler tüm bu butonların işlevini yerine getirebilir. Yeni sayfa açma, sayfa kapatma, ileri/geri gitme, sayfayı yenileme, sayfayı çoğaltma gibi birçok işlevi hiçbir tıklama yapmadan sadece fareyi hareket ettirerek yapabilirsiniz. Tüm hareketlerin ayrıntılı olarak anlatıldığı bir tablo ileriki dönemlerde siteye eklenecektir. Şimdilik bu ingilizce sayfadan tüm hareketleri görebilirsiniz.




     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Özelleştirme


    Shift(Üst karakter)+F11 tuş kombinasyonu veya “Araçlar\Görünüş” seçimi sonrası açılan diyalogda Opera’nın görünümüyle ilgili her türlü özelleştirmeyi yapabilirsiniz. Araç çubuklarının, simgelerin yerlerini değiştirebilir, ekleyip kaldırabilirsiniz. Tema desteği ile simgeleri değiştirebilir, yapılandırma değişiklikleriyle yeni menülere kavuşabilirsiniz.



     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da İçerik Filtreleme


    Kimilerine göre firefox çok güzel. Türlü eklentilerle çok alengirli şeyler yapabiliyorsunuz.
    Ancak bu eklentilerin görevini gören çoğu şey Opera’da zaten mevcut. Bunlardan birisi de içerik filtreleme.
    Firefox’un **** eklentisini pek incelemedim ancak okuduğum bazı eleştirilere bakılırsa
    içeriği bloklasa da önce yüklüyor. Belki kullanıcı bunu göremiyor ancak o içerik yükleniyor.
    Opera’da ise belirtilen adresteki içerik hiç alınmıyor. Eğer sizler de “Dünyanın en hızlı koşan hayvanı hangisi”, “Dünyanın en hızlı tarayıcısı hangisi” :p gibi reklamlardan sıkıldıysanız Opera’nın filtreleme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
    Bunun için yapmanız gereken çok ufak bir iki ayar var.
    Opera kullanıcı dizininizdeki (unix’lerde ~/.opera , windows’da ise Documents Settings/kullanıcı/Application Data/Opera ) opera6.ini dosyasında [Adv User Prefs] bölümünü bulup içersine URL Filter File=dosyanin_yeri/filter.ini satırını ekleyin.
    Az sonra oluşturacağımız filter.ini dosyasının olduğu yere göre yukardaki değişkeni değiştirin. Bu ayar Opera’ya filtreleme seçeneğinin alınacağı dosyanın yolunu gösterir.
    Bu ZIP dosyası içindeki dosyayı URL Filter File=dosyanin_yeri/filter.ini değişkeninde belirttiğiniz dosyanın_yeri ne açın.
    Listenin son güncellenme tarihi : 06/11/2005


    Belgenin asıl adresi :http://www.yuxel.net/?module=news&action=show_id&id=76



     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Yer İmleri yönetimi


    Yer imleri, ziyaret ettiğiniz ve daha sonra tekrar ziyaret etmeyi tasarladığınız bir adrese tek tıklamayla gidebilmenizi sağlayan önemli araçlardır.
    Bir Siteyi Yer imlerine ekleme için:

    Daha sonra tekrar ziyaret etmeyi planladığınız site açıkken
    Menüden Yer İmleri ⇒ Yer imlerine ekle seçimi
    Sayfa üzerinde boş bir yere sağ tıklayıp Yer imlerine ekle... seçeneğini seçme
    Sayfaya bakarken Ctrl+T tuş kombinasyonunu kullanma

    yöntemlerinden birisiyle yer imlerine ekleyebilirsiniz.
    Yer İmlerini Yedekleme

    Bu işlemi iki farklı şekilde yapabilirsiniz.
    Dosya ⇒ İçe veya dışa aktar ⇒ Opera yer imlerini dışa aktar seçimiyle.
    Yer İmleri Nerede Kayıtlı? adresinde belirtilen dosyayı farklı bir yere kopyalamak suretiyle.
    Yedeklenen Yer İmlerini Daha Sonra Tekrar Yükleme

    Bu işlemi yedekleme yönteminize göre iki farklı şekilde yapabilirsiniz.
    Daha önce dışa aktardığınız yer imi veritabanı dosyasını Dosya ⇒ İçe veya dışa aktar ⇒ Opera yer imlerini içe aktar seçimiyle.
    Farklı bir yere kopyaladığınız dosyayı Yer İmleri Nerede Kayıtlı? adresinde belirtilen klasöre kopyalayarak.
    Farklı Bir Tarayıcının Yer İmlerini Opera'ya Aktarma

    Dosya ⇒ İçe veya dışa aktar ⇒ Uygun Seçim1)
    1) Kullandığınız diğer tarayıcıya göre uygun seçeneği seçiniz.



     < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19
    PERA 'da Tanımlama Dosyaları (Cookie/Çerez) Yönetimi


    Opera, tanımlama dosyalarının yönetimi için basit ve kullanışlı bir arayüz sunmaktadır.

    Araçlar\Gelişmiş\Tanımlama Dosyaları seçeneğini izleyerek ulaşabileceğiniz küçük diyalogda daha önce gezdiğiniz sitelerin veya bu sitelerdeki reklam sponsorlarının gönderdiği tanımlama dosyalarının ayrıntılarını görebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz.



    Daha Fazla İçerik ve bilgi içinhttp://opera-tr.com


    Başka bir inceleme ve test
    http://resim.donanimhaber.com/m_1978668/mpage_1/key_opera%252Cyaz%25FD%252Cfont//tm.htm#1981084



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Ocak 2014; 2:24:32 >







  • tools/preferences/Advanced/History "memory cache"=automatic <== bu ayarı sabitle ornegin 40 mb
  •  < OPERA TARAYICI > Opera 18 & Opera 19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 18 Temmuz 2006; 13:58:22 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Technics


    quote:

    Orjinalden alıntı: TuSuB@sA

    tools/preferences/Advanced/History "memory cache"=automatic <== bu ayarı sabitle ornegin 40 mb

    teşekkürler yaptım ama düşmedi


    Bu islem CPU icin degildi... Daha cok remlerle problemi olanların Kullanması gereken bir yontem...

    Benim Sistemimde suan (13 adet web sayfası acık )CPU kullanımı %4~5 civarında degisiyor..

    Operayı etkileyen bir problem olmalı...

    Cpu kullanımın yuksek olması bir cok neden den dolayı olabilir...

    Mesela Flash player i de guncelleyebilirsin...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Technics

    Bu program sayfa açılış hızı ve kullanım kolaylıklarıyla mest etti beni, başka bişi kullanmıyorum şuanda fakat forumlarda sistem kaynaklarını yormaz denen opera benim cpu'mun ve sistem memorymin %50 sini bloke ediyo çalıştığı zamanlarda.. bunun sebebi ne olabilir ve operanın ince ayarlarında bunu kısmanın bi yöntemi varmı acaba..


    Çok fazla tab kullanmamayı dene,ayarlardan bu tarz bi seçenek yok,ya da Opera 9 kurduysan onu kaldırıp 8.5 kurmayı dene,9 beta sürümü olduğundan da olmuş olabilir.
  • bazen başka programlarla çakışma olabiliyor.

    tam olarak değil ama misal olarak: ben firefox1.5 ile games.yahoo.com adresindeki Pool oyununu oynarken ZoneAlarm açıksa CPU'nun tamamına el koyuyordu resmen. tam oyunu açıyordum bu zımbırtı CPU'yu bi sömürmeye başlıyodu oyun falan kalmıyordu ortalıkta. sonuç: bir süre zoneAlarm'ı kapatarak oynadım, sonra windows güncelleştirmelerini yükleyince (SP2 + bilumum ıvır zıvır ne varsa) sorun kalmadı. Ne alakası var dersen, bilmiyorum ama olabiliyor işte :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: borntobewild


    quote:

    Orjinalden alıntı: Technics

    Bu program sayfa açılış hızı ve kullanım kolaylıklarıyla mest etti beni, başka bişi kullanmıyorum şuanda fakat forumlarda sistem kaynaklarını yormaz denen opera benim cpu'mun ve sistem memorymin %50 sini bloke ediyo çalıştığı zamanlarda.. bunun sebebi ne olabilir ve operanın ince ayarlarında bunu kısmanın bi yöntemi varmı acaba..


    Çok fazla tab kullanmamayı dene,ayarlardan bu tarz bi seçenek yok,ya da Opera 9 kurduysan onu kaldırıp 8.5 kurmayı dene,9 beta sürümü olduğundan da olmuş olabilir.

    çok tab yok zaten ama opera sistemi komple kendine rezerv ediyo :(
  • Az sistem kaynağı kullandığını söylemek doğru olmaz tabi ama mozilla kadardır en fazla,gerçi senin durum pek normal değil,benim sistemim gayet antika olmasına rağmen sorunsuz kullanıyorum.p3 866,384 ram
  • @un.real belki javaya zone alarmda tam izin vermemişsindir diye yapıyor olabilir.

    @Technics bende 8.5 var 74Mb kullanıyor CPU%2 civarı yani hiç hissetmiyorum. Hazır java demişken java sorunluysa bundan olabilir!

    Son olarak bende firefox, avant vs.. denedim, hiç birinden memnun kalmadım, hatta opera 8 de iyi değildi. Ama 8.5 gerçekten kalbimde yer edindi. Artık bırakamıyorum, bu derdime bir çare bulun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilhami

    @un.real belki javaya zone alarmda tam izin vermemişsindir diye yapıyor olabilir.

    @Technics bende 8.5 var 74Mb kullanıyor CPU%2 civarı yani hiç hissetmiyorum. Hazır java demişken java sorunluysa bundan olabilir!

    Son olarak bende firefox, avant vs.. denedim, hiç birinden memnun kalmadım, hatta opera 8 de iyi değildi. Ama 8.5 gerçekten kalbimde yer edindi. Artık bırakamıyorum, bu derdime bir çare bulun



    derdine çare opera 9
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilhami

    @un.real belki javaya zone alarmda tam izin vermemişsindir diye yapıyor olabilir.

    @Technics bende 8.5 var 74Mb kullanıyor CPU%2 civarı yani hiç hissetmiyorum. Hazır java demişken java sorunluysa bundan olabilir!

    Son olarak bende firefox, avant vs.. denedim, hiç birinden memnun kalmadım, hatta opera 8 de iyi değildi. Ama 8.5 gerçekten kalbimde yer edindi. Artık bırakamıyorum, bu derdime bir çare bulun


    bende senin gibi biçoğunu kullandım avant maxthon firefox..opera daha iyi gibi. ama bukadar kasıyo olması büyük sorun benim için

    @borntobewild : 9 çokmu kötü demek istedin acaba




  • Hayır ondan demedim,opera 9 benim daha çok hoşuma gitti adblock özelliği 8.5 da çalışmamıştı bende,beta olmasına rağmen gayet başarılı.Derdine çare opera 9 daha çok bağlanır anlamında söyledim ;)
  • :) onda favorites ları importlayamamıştım ben başka artı özellikleri varmı 9un mesela sistem kullanımı 8,5tamı daha az 9damı?
  • Şahsen Opera 8.5'in daha fazla sistem kaynaklarını yediğini gözlemledim.Çok fazla tab açıldığında Operanın hatta sistemin çökmesine şahit olmuştum.Henüz 9 versiyonunda bu şekilde bir çökme ile karşılaşmadım.Bana sistem kaynağı kullanımı konusunda daha iyi gibi geldi.
  • bende çok sayfayı aynı anda açmaya çalışınca bir kasma oluyordu, nedeninin opera olduğunu düşünmüyordum! Dün bu konunun üzerine şöyle bir baktımda bende de %50 cpu kullanımına çıkıyormuş(aynı anda 4-5 sayfa açmaya kalkınca!). Ram olarak da şu an 50MB yiyor(bir tek bu konu açık)! Gerçekten yüklenince çok kasıyor. Sonra dokuzu denerim şimdi başka işlerle uğraşıyorum.
  • Arkadaşlar bugün ilk kez cfoss kurdum ve şu an internette sörfüm çok iyi. Bugüne kadar sayfaya bir kaç kez tıklamam gerekiyordu(bunun sadece DNS sorunu olduğunu sanıyordum, meğer windows'un da büyük bir suçluluk payı varmış!).
    CfosSpeed (2.02 yükledim) denildiğine göre bir sayfayı windows'a oranla 3 kat daha hızlı açtırabiliyormuş. Şu an sorunlu bir emule ile internette yağ gibi geziyorum desem yeridir(inanın psikolojik bir olay değil, sayfalara tıklamam yetiyor!)
    Konuyla çokta ilgili değil ama yinede paylaşmak istedim. Nede olsa sizde opera kullanıyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 21 Aralık 2005 1:49:37 >
  • Technics CfosSpeed bir kaç mb'lık bir internet düzenleyici program diyebiliriz.

    Bence siz burayı okuyun ve birinci ağızdan bilgilenin:

    http://www.geek.com.tr/cfosspeed/index.geek?id=&page=2#Kar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilhami

    Technics CfosSpeed bir kaç mb'lık bir internet düzenleyici program diyebiliriz.

    Bence siz burayı okuyun ve birinci ağızdan bilgilenin:

    http://www.geek.com.tr/cfosspeed/index.geek?id=&page=2#Kar

    sağol kullanıcam tavsiye ettiğin için. buarada operayıda bide 9 olarak kullanalım bakalım nolucak.. ben sevdim bu operayı
  • Opera 9'u sana önermiyorum technics.
    Ben de uzun zamndır Opera kullanıyorum ve deneme sürümü olmasına rağmen 9'u kurdum ama sonra pişman oldum.
    Bir çok sorunla karşılaştım sen devam et 8.51 ile bana kalırsa.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.