Bildirim
Zotac gtx260 amp2 yorumlar+test (oyun ss'leri)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı olsun güzel karttır kendisi.
Kaça aldınız bu arada. -
Almışsınız zaten bu saatten sonra iyi mi kötü mü tartışması olmaz. Hayırlı olsun. -
Hayırlı olsun güle güle kullanın .. -
almadan niye sormadın derler o zaman -
Almışsın artık, kullandıktan sonra sen bize iyimi kötümü söylersin. -
Çok kötü -
ayrıyetten konun vardı sayfalarca doldu o zamanda aynı kişiler yazdı şimdi de aynı kişiler yazıyor darılmayın ama HIS iceq hd4870 1gb diyorum gene yada hd4850x2
yazılım vpu recover falan filen deyip çelmişler aklınızı neyse siz bilirsiniz -
Bu kartın ilk versiyonunu kullandım. (192 core olan) Oldukça performanslı bir karttı. ATI ve NVIDIA iki markanın kartlarını da uzun süredir kullanıyorum.
Hatta 2 markanın profesyonel ekran kartlarını da kullanmıştım. Gerek yazılımsal gerekse donanımsal olarak NVIDIA diyorum. Aldığınız
karttan (pek kart havası da yok hani tuğla gibi maşallah) memnun kalacağınız kanaatindeyim. ZOTAC Firestorm yazılımı ile %20 oranında
kasmadan overclock yapabilirsiniz. Ben eski kartta overclocklu olarak 65-70 dereceyi gördüm maksimum.
İyi forumlar. -
kartın hayırlı olsun güzel bir modeldir gtx260 core 216 güle güle kullan ayrıca saçma sapan yorumlara bakma forumda ahrazlı sayısı çok -
quote:
Orjinalden alıntı: Big.Daddy
kartın hayırlı olsun güzel bir modeldir gtx260 core 216 güle güle kullan ayrıca saçma sapan yorumlara bakma forumda ahrazlı sayısı çok
saçma yorumlardan ziyade sadece fikir almak istedim; geri iade edebilirken neden iyi olmayan bir şeye para vereyim? ama arkadaşlar anlamıyorlar ayrı bir konu teşekkür ederim yorum için. Sonuçta herkesin şahsi görüşü elbette saygım var -
ya birader 10 numara bir kart almısın bu kartın çalıştıramayacağı oyun yok 1.4 milyar transistörlü ya borumu
Alüminyum çerçeve ile desteklendiği 55nm GT200 tabanlı yeni modelde 6-pin'lik çift güç girişi bulunuyor. Cooler Master tarafından üretilen 4 adet Bakır tabanlı ısı aktarım borusu ve 80mm'lik fana sahip soğutucu ile desteklenen kart, Samsung'un K4J52324QH-HJ1A kodlu GDDR3 yongaları ile donatılmış durumda.Daha ne istiyorsun atmı koşturacan kasanın içinde
quote:
Orjinalden alıntı: komiks
quote:
Orjinalden alıntı: Big.Daddy
kartın hayırlı olsun güzel bir modeldir gtx260 core 216 güle güle kullan ayrıca saçma sapan yorumlara bakma forumda ahrazlı sayısı çok
saçma yorumlardan ziyade sadece fikir almak istedim; geri iade edebilirken neden iyi olmayan bir şeye para vereyim? ama arkadaşlar anlamıyorlar ayrı bir konu teşekkür ederim yorum için. Sonuçta herkesin şahsi görüşü elbette saygım var
-
madem değiştirebilirim diyosun. iki tane 4850 alıp crossfire yap. çok daha performanslı olacaktır. -
quote:
Orjinalden alıntı: x_tol
madem değiştirebilirim diyosun. iki tane 4850 alıp crossfire yap. çok daha performanslı olacaktır.
iki işlemcili 4850 var o daha güzel gider gtx 280i geçiyordu dh testlerinde 4870 1gb modelinlede beraberedi -
Çelmeyin arkadaşın aklını. Tek kart her zaman daha iyidir. Yok şu oyun desteklediydi, bu desteklemediydi.. Uğraşmaya değmez.
Çift gpu'lu kartlar bile karın ağrısı. -
güzel kart hayırlı olsun pek seçenek yok zaten ya ati ya nvidia ............................ -
güzeldir -
O ne yahu Harbiden tuğla imiş
Güle güle kullan. Oyun için aldığına göre oyun performansları hakkındaki deneyimlerini de bekliyoruz en kısa zamanda.
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: ozyoldas
Çok kötü
sessiz vganın performansına göre soğutması ideal karizmatik ve güçlü bir kart baş ağrıtmaz arkadaşın 4870x2 si gibi
Benzer içerikler
- g sync nasıl açılır
- ekran kartı tamiri
- düşey senkronizasyon nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- gpu hotspot kaç olmalı
- rtx 5050 laptop
- 5060 laptop
- gpu ekran kartı mıdır
- radeon 780m
- fsr nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X