Şimdi Ara

Zotac gtx260 amp2 yorumlar+test (oyun ss'leri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar siparişi verdim yarın takıcam yalnız hiç nvidia kullanmadığım için bilgim yok iyimidir kötümüdür? yorum yaparmısınız????

test sonuçları ve oyun içi ss'ler eklenecektir...
    Teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 10 Şubat 2009; 2:56:32 >

• Hayırlı olsun güzel karttır kendisi.
    Kaça aldınız bu arada.
  • Almışsınız zaten bu saatten sonra iyi mi kötü mü tartışması olmaz. Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın ..
  • almadan niye sormadın derler o zaman
  • Almışsın artık, kullandıktan sonra sen bize iyimi kötümü söylersin.
  • Çok kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıyetten konun vardı sayfalarca doldu o zamanda aynı kişiler yazdı şimdi de aynı kişiler yazıyor darılmayın ama HIS iceq hd4870 1gb diyorum gene yada hd4850x2

yazılım vpu recover falan filen deyip çelmişler aklınızı neyse siz bilirsiniz
  • Bu kartın ilk versiyonunu kullandım. (192 core olan) Oldukça performanslı bir karttı. ATI ve NVIDIA iki markanın kartlarını da uzun süredir kullanıyorum.

Hatta 2 markanın profesyonel ekran kartlarını da kullanmıştım. Gerek yazılımsal gerekse donanımsal olarak NVIDIA diyorum. Aldığınız

karttan (pek kart havası da yok hani tuğla gibi maşallah ) memnun kalacağınız kanaatindeyim. ZOTAC Firestorm yazılımı ile %20 oranında

kasmadan overclock yapabilirsiniz. Ben eski kartta overclocklu olarak 65-70 dereceyi gördüm maksimum.

İyi forumlar.
  • kartın hayırlı olsun güzel bir modeldir gtx260 core 216 güle güle kullan ayrıca saçma sapan yorumlara bakma forumda ahrazlı sayısı çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

kartın hayırlı olsun güzel bir modeldir gtx260 core 216 güle güle kullan ayrıca saçma sapan yorumlara bakma forumda ahrazlı sayısı çok

saçma yorumlardan ziyade sadece fikir almak istedim; geri iade edebilirken neden iyi olmayan bir şeye para vereyim? ama arkadaşlar anlamıyorlar ayrı bir konu teşekkür ederim yorum için. Sonuçta herkesin şahsi görüşü elbette saygım var
  • ya birader 10 numara bir kart almısın bu kartın çalıştıramayacağı oyun yok 1.4 milyar transistörlü ya borumu
    Alüminyum çerçeve ile desteklendiği 55nm GT200 tabanlı yeni modelde 6-pin'lik çift güç girişi bulunuyor. Cooler Master tarafından üretilen 4 adet Bakır tabanlı ısı aktarım borusu ve 80mm'lik fana sahip soğutucu ile desteklenen kart, Samsung'un K4J52324QH-HJ1A kodlu GDDR3 yongaları ile donatılmış durumda.Daha ne istiyorsun atmı koşturacan kasanın içinde

quote:

Orjinalden alıntı: komiks

quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

kartın hayırlı olsun güzel bir modeldir gtx260 core 216 güle güle kullan ayrıca saçma sapan yorumlara bakma forumda ahrazlı sayısı çok

saçma yorumlardan ziyade sadece fikir almak istedim; geri iade edebilirken neden iyi olmayan bir şeye para vereyim? ama arkadaşlar anlamıyorlar ayrı bir konu teşekkür ederim yorum için. Sonuçta herkesin şahsi görüşü elbette saygım var

• madem değiştirebilirim diyosun. iki tane 4850 alıp crossfire yap. çok daha performanslı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

madem değiştirebilirim diyosun. iki tane 4850 alıp crossfire yap. çok daha performanslı olacaktır.

iki işlemcili 4850 var o daha güzel gider gtx 280i geçiyordu dh testlerinde 4870 1gb modelinlede beraberedi
  • Çelmeyin arkadaşın aklını. Tek kart her zaman daha iyidir. Yok şu oyun desteklediydi, bu desteklemediydi.. Uğraşmaya değmez.

Çift gpu'lu kartlar bile karın ağrısı.
  • güzel kart hayırlı olsun pek seçenek yok zaten ya ati ya nvidia ............................

• güzeldir
  • O ne yahu Harbiden tuğla imiş Güle güle kullan. Oyun için aldığına göre oyun performansları hakkındaki deneyimlerini de bekliyoruz en kısa zamanda.
  • hocam hayırlı olsun aileye hoş geldin

• quote:

Orjinalden alıntı: ozyoldas

Çok kötü

sessiz vganın performansına göre soğutması ideal karizmatik ve güçlü bir kart baş ağrıtmaz arkadaşın 4870x2 si gibi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.