Şimdi Ara

Zotac gtx260 amp2 yorumlar+test (oyun ss'leri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an alınacak en mantıklı kart budurne GTX 285-295 e o kadar para verilir nede HD4870 alıp riske girilir...
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullan testleri beklioruz artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: komiks

quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Bütün GTX260'ların boyu aynı zaten değişsen ne olacak...

"KASAYI" "KASAYI" "KASAYI" umarım şimdi anlamışsındır....

@evren teşekkür ederim...

Anladım zaten ancak sen kartı değiştirdim gibi yazdığın için dalga geçtim biraz o kadar... Şimdi editleyip düzeltmişsin.

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

nede HD4870 alıp riske girilir...

Risk ?
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 8 Şubat 2009; 16:31:09 >

• quote:

Şu an alınacak en mantıklı kart budurne GTX 285-295 e o kadar para verilir nede HD4870 alıp riske girilir...

Ne riski sormasi ayip ???

1 senedir kullaniyorum daha teklemedi sukur !!!

ben bu zihniyeti yeminlen anlamiyorum !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

quote:

bu forumda ati yi çok karalıyorlar o yüzden normaldir böyle cevaplar artık bende vazgeçtim ne alırlarsa alsınlar ekran kartı bölümünden oldukça uzak kalıcam

---
    nvidia çok iyi physx var driverleri çok iyi fx5200 bile çok iyi atiden

ati tukaka kötü risk oluyor alınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 8 Şubat 2009; 16:59:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

quote:

bu forumda ati yi çok karalıyorlar o yüzden normaldir böyle cevaplar artık bende vazgeçtim ne alırlarsa alsınlar ekran kartı bölümünden oldukça uzak kalıcam

---
    nvidia çok iyi physx var driverleri çok iyi fx5200 bile çok iyi atiden

ati tukaka kötü risk oluyor alınca

Bende hd4870 1gb sapphire alıcaktım ama günlerce araştırdıktan sonra ati nin driver konusunda sınıfta kaldığına sahit oldum kanımca, en azından 9.1 driver topic i çıktığında sürekli takip ettim driver ı indirmekte bile sorun yaşıyolardı (download hızı deil sitede driver 9.1 gözürken indirip kuranlar hala 8.12 bu diyorlardı), bazıları indirdikten sonra fps düşüşünden bahsettiler, haliyle beni de bi korku sardı

yurt dışındaki testleri araştırmaya başladım, ordaki kart ile iligli review leri baştan sona okudum ve çıkarttığım sonuç gtx in daha sorunsuz ve oc ye daha yatkın oluşuyla (pyshx ve cuda desteğide küçük olsada artı bir durum) hd4870 in türkiyedeki modellerinden daha üstün olduğuydu, o yüzden 2 gün önce Zotac gtx 260^2 siparişi verdim bekliyorum bakalım. 18 dolar fazla verdim ama içim daha rahat şu anda, yanında da grid in orjinali gelicek

Hayırlı olsun hocam kartın bence gayet doru bir tercih olmuş an itibari ile.

Saygılar

• bir kaç oyun ss

tüm resimler 1680x1050 vsnyc:açık

SPİDER-MAN

Zotac gtx260 amp2 yorumlar+test (oyun ss'leri)

GTA4

ss'lere devam

Lost planet2

tüm ayarlar full 1680x1050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 10 Şubat 2009; 2:52:16 >

• her ikinizinkide güzel seçim olmuş güle güle kullanın
    quote:

Orjinalden alıntı: Cheath

Bende hd4870 1gb sapphire alıcaktım ama günlerce araştırdıktan sonra ati nin driver konusunda sınıfta kaldığına sahit oldum kanımca, en azından 9.1 driver topic i çıktığında sürekli takip ettim driver ı indirmekte bile sorun yaşıyolardı (download hızı deil sitede driver 9.1 gözürken indirip kuranlar hala 8.12 bu diyorlardı), bazıları indirdikten sonra fps düşüşünden bahsettiler, haliyle beni de bi korku sardı

yurt dışındaki testleri araştırmaya başladım, ordaki kart ile iligli review leri baştan sona okudum ve çıkarttığım sonuç gtx in daha sorunsuz ve oc ye daha yatkın oluşuyla (pyshx ve cuda desteğide küçük olsada artı bir durum) hd4870 in türkiyedeki modellerinden daha üstün olduğuydu, o yüzden 2 gün önce Zotac gtx 260^2 siparişi verdim bekliyorum bakalım. 18 dolar fazla verdim ama içim daha rahat şu anda, yanında da grid in orjinali gelicek

Hayırlı olsun hocam kartın bence gayet doru bir tercih olmuş an itibari ile.

Saygılar

• 3dm06: arkadaşlar skor neden bu kadar düşük??? sanki bilgisayarda birşeyler engel oluyor ama tam olarak sorun nedir anlamış değilim bu skor'u 3870 ıceq3 turbo'da almıştım. çok garip......

• o cpu oc ister bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: komiks

3dm06: arkadaşlar skor neden bu kadar düşük??? sanki bilgisayarda birşeyler engel oluyor ama tam olarak sorun nedir anlamış değilim bu skor'u 3870 ıceq3 turbo'da almıştım. çok garip......

hocam işlemciye oc yapsana.bende olacak o işlemci delirtirim valla

• fps'lerin de düşük sanki işlemciyi oc yap bence de...
  • o.c yapıp tekrar testleri eklerim...
  • yeni 3dm06 puanım işlemci o.c 2.7ghz ile;

işlemci 3.18ghz ile;

oyun ss'leri eklenecektir...

• dostum işlemci vid değeri yüksek mi?daha fazla gitmiyor mu yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

dostum işlemci vid değeri yüksek mi?daha fazla gitmiyor mu yoksa

daha fazla gidiyor ama voltaj vermeden yaptığım o.c ile alınan değerler
  • ugur hayırlı olsun kardesim gule gule kullan...

umarım 3870 de yasadıgın sorunları bu kart sana yasatmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CONSTANTİNE_8905

ugur hayırlı olsun kardesim gule gule kullan...

umarım 3870 de yasadıgın sorunları bu kart sana yasatmaz...

teşekkür ederim fatih'im inşallah sorunsuz kullanacağım. şimdilik değerler ve performans'a diyecek yok 4x4'lük bir kart gayet memnunum
  • bu arada ne 3dmark a takıl nede oc isine senı sorunsuz goturur kart zaten oc li geliyor..

cpu icinde test filan takılacaksan cekersin 3.5 ghz gibi ama 3.1-3.2ghz gayet yeterli gunluk kullanımlarda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CONSTANTİNE_8905

bu arada ne 3dmark a takıl nede oc isine senı sorunsuz goturur kart zaten oc li geliyor..

cpu icinde test filan takılacaksan cekersin 3.5 ghz gibi ama 3.1-3.2ghz gayet yeterli gunluk kullanımlarda...

benimki alışkanlık biliyorsun. ilk zaman bir kaç test daha sonra default devam sadece fikir edinmek açısından...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.