Bildirim
Zotac GTS250 X2/Bukadar G92 Artık Yeter!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ayıp ama artık -
g92 bir çok arkadaşımızı gömdü bizi de gömecek hayırlısıyla. -
Yahu sizlere ne oluyor anlamıyorum ki Adamlar yapar fiyatıda uygun olursa almak isteyen alır,yani TİCARET denen şeyden hiç mi haberiniz yok
Adamlar tabiki ellerindeki stokları eritmek için bu tip girişimlerde bulunacaklar
Yapmayın arkadaşlar böyle ayıp falan filan diye yorumlar,yani komik oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: RapscallioN
Yahu sizlere ne oluyor anlamıyorum kiAdamlar yapar fiyatıda uygun olursa almak isteyen alır,yani TİCARET denen şeyden hiç mi haberiniz yok
Adamlar tabiki ellerindeki stokları eritmek için bu tip girişimlerde bulunacaklar
dostum komik olan sensin bu kartı alıp 1-2 ay sonra yeni teknoloji nvidia kartları alamicak olan bilgisiz insanlar napsın sence kartlara neden sürekli yeni isim veriyolar
-
1.5GB bellek koysun , 1gb da yeter ama.
Neden alınmasın. G92 alınmaz diye bir kaide yok. -
g92 gpusu hala cok basarili bir gpu
bence bu kadar abartilacak bir durum yok -
bildiğiniz 8800 serisi buya isim değiştirmek yetmedi şimdide kıyafet değiştiriyor yok 2 gpu yok b1 revizyon , yetti artık hala anlıyamadımı bu kartlar yetmiyor artık teknoljisi eskidi güncel fiyatlara yeni kartmış gibi satmaya calışması ticaret olabilir beğenmemek ve bilmeyenlere söğlemekte benim vatandaşlık görevim olsa gerek -
GTX275 ten daha iyi olacak hali yok. 8+6 pin güç girişi de ayrı bir dezavantaj. -
quote:
Yahu sizlere ne oluyor anlamıyorum kiAdamlar yapar fiyatıda uygun olursa almak isteyen alır,yani TİCARET denen şeyden hiç mi haberiniz yok
Nvidia bile çıkıp açıklama yaptı,yeniden isimlendirme işini biz değil kart üreticileri istiyor diye.Yani herkes bu işin iyi birşey olmadığını biliyor.Nvidia'nın dahi,topu başkalarına atmasından belli.
Yani tamam bir firmanın temen hedefi kar maksimizasyonudur ama artık 2 nesil öncesine ait neredeyse 3 yıllık bir GPU'dan bahsediyoruz.Rakip firma AMD'ye bakarsak adam akıllı giriş seviyesi kartlar çıkardığını görüyoruz,yeni mimari ile,yeniden isimlendirmeden,demekki oluyormuş.Bu re-branding işinin benzerini Intel de yaptı,Atom platformlarda 945 çipset kullanarak insanlara bir süre üç yıllık çipleri kakaladılar.
-
Günümüzde çoğu oyun dual GPU'yu gayet güzel kullandığına göre bu ağlamaklı mesajlar niyedir? GTX 285'den daha iyi performans verecek bir çok oyunda, hangi GTX 275'ten bahsediyorsunuz siz (saat hızları düşürülmezse tabi). Tabii ki tek GPU'lu kart gibi olmaz o da ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 5 Mart 2010; 11:00:23 > -
Bu saatten sonra gereksiz bir kart. -
İsim değişikliği göremedim ben bu konuda Ayrıca ne yapmalarını bekliyorsunuz,atsınlarmı çöpe kalan gpu ları???Ayrıca konuda Zotac ibaresi geçiyor ama siz Nvidia-Amd olayına çeviriyorsunuz
@fero01
Yani ben isimde Fermi falan gibi yanıltıcı birşey göremiyorum,adam bildiğin çift gpu yapmış, isminin yanınada gitmiş X2 koymuşAyrıca 1-2 ay sonra çıkacak kartlar ile bunların aynı fiyat seviyesinden satılacağını düşünüyorsun sanırım ki, bunu alıp o kartları alamayacaklar diyorsun.
Hitap ettiği kitleler farklı,bu kart uygun fiyattan giriş yaparsa bence hiçbir problem yok
Bu arada hala ne kadar kişi 8800gt-gts gibi kartları kullanıyor ve hala memnun???Bence bu sorunun cevabı çıkan ürününde tatmin edici olabileceğini gösteriyor.
-
g92 efsane kart diyorlar. tabi haksız değiller 30 sene piyasada kalınca efsane oluyor -
quote:
İsim değişikliği göremedim ben bu konudaAyrıca ne yapmalarını bekliyorsunuz,atsınlarmı çöpe kalan gpu ları???Ayrıca konuda Zotac ibaresi geçiyor ama siz Nvidia-Amd olayına çeviriyorsunuz
@fero01
Yani ben isimde Fermi falan gibi yanıltıcı birşey göremiyorum,adam bildiğin çift gpu yapmış, isminin yanınada gitmiş X2 koymuşAyrıca 1-2 ay sonra çıkacak kartlar ile bunların aynı fiyat seviyesinden satılacağını düşünüyorsun sanırım ki, bunu alıp o kartları alamayacaklar diyorsun.
Hitap ettiği kitleler farklı,bu kart uygun fiyattan giriş yaparsa bence hiçbir problem yok
Bu arada hala ne kadar kişi 8800gt-gts gibi kartları kullanıyor ve hala memnun???Bence bu sorunun cevabı çıkan ürününde tatmin edici olabileceğini gösteriyor.
zotacmı ibaresimi geçiyor. kullandığı gpu ne zotacmı yoksa uzaydanmı geldi.nvidianın bayat gpularımı yoksa
işinize nasıl geliyorsa öyle yorum yapmayı bırakın artık. biraz delikanlı olun kıvırmak yakışmaz biz türklere. ama nedense burada unutulmuş
-
@CoreXXX
İlk önce üslubunu düzeltmelisin,konuştuğun kişi karşında olmadığı ve hakkında hiçbirşey bilmediğin için "konuşmak" kolay geliyor sanırımDelikanlılık,kıvırma konularına girmeyeceğim ve seninde devam etmemeni tavsiye ederim
Neyse,şöyle mantıklı bir şekilde düşünecek olursan olayın nvidia ile ilgili olmayabileceğini anlarsınZotac Nvidia dan aldığı gpu ları bir şekilde çöpe atmadan değerlendirmeye çalışıyor,yani durum Nvidia nın "hah bak yeni ekran kartı bu al sat!" olayı değil
-
bu g92 ler babadan ogula gececek sekılde tasarlandıgından dolayı sorun yok yani daha cok gorucez.. -
Meraklısına.. -
fıstık gibi gpu işte. nabacan fermiyi la -
quote:
@CoreXXX
Neyse,şöyle mantıklı bir şekilde düşünecek olursan olayın nvidia ile ilgili olmayabileceğini anlarsınZotac Nvidia dan aldığı gpu ları bir şekilde çöpe atmadan değerlendirmeye çalışıyor,yani durum Nvidia nın "hah bak yeni ekran kartı bu al sat!" olayı değil
zamanında satsaydı o zaman fahiş fiyatlar cektiler bolca ürettiler ürettiler tabi atinin 4800 leri cıkınca elde kaldı , napıcaklar isim ve cisim değiştire değiştire şimdi hem yeni bişi yaptık diye çok ucuzlatmadan hemde çöpe atmadan sana bana ona kaktırmaya calışıyorlar , adam gibi fiyata satsaydı biterdi şaka bi yana 3 senelik ne var pc imde hatılamıyorum en eski dvd rw dir o bile gecen sene değiştirmiştim
Benzer içerikler
- almanya ekran kartı fiyatları
- gpu hotspot kaç olmalı
- intel iris xe graphics
- ssao nedir
- ekran kartı tamiri
- 5070 super
- rtx 5080 fiyat
- rtx 4090 ti
- rtx 5050 laptop
- ekran kartı güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X