Şimdi Ara

Zotac GTX 670 Referans 81 derece.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Zotac GTX 670 4gb referans model kullanıyorum. Dün Metro Last Light oynarken ekran kartının ısısı 81 derecede sabitlendi. Merak ettiğim şey değişik fan profillerini nasıl kullanabilirim? Sanırım driverımda gelen belli bir fan profili var oda fanı %100 açmıyor ısıya göre. 314 driver kullanıyorum. Birde yarın öbürgün bi gtx670 daha alıp SLI yapsam yük dağılacağından ısı değerlerimde bir azalma olur mu? 81 yüksek bir değer sonuçta. Isı değerlerini MSI Afterburner ile ölçtüm. Overclock yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 17 Mayıs 2013; 10:21:07 >

• sli yaparsan ısı daha da artacaktır...
    özellikle arkada kalan kart daha fazla ısınacak...
    msi afterburner ile fan hızını değiştirebilirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

sli yaparsan ısı daha da artacaktır...
    özellikle arkada kalan kart daha fazla ısınacak...
    msi afterburner ile fan hızını değiştirebilirsin....

Evet biliyorum ancak bunu otomatik olarak yapabileceğim bir uygulama varmı? Durmadan %100 de çalışmasın 75 dereceyi geçtimi çalışsın sonra düşsün ısı düştükçe otomatik olarak.
  • kart kirlenmis ve macunu bozulmus olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

kart kirlenmis ve macunu bozulmus olabilir.

81 derece normal bir rakam.
    670 4gb sli su gunlerde yapilabilecek en dogru konfigrasyon,tebrik ederim.

Not:7xx serisi beklenmek istenmiyorsa elbette...

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

kart kirlenmis ve macunu bozulmus olabilir.

81 derece normal bir rakam.
    670 4gb sli su gunlerde yapilabilecek en dogru konfigrasyon,tebrik ederim.

Not:7xx serisi beklenmek istenmiyorsa elbette...

81derece genede fazla kqrtin bakim zamani gelmis olabilir ve referns kartlarda sli saglikli olmaz

• Bakım yaparken nelelere dikkat edeyim veya macun nasıl değiştirirm beyler? Yarın pc yi dağıtıp bi tozunu falan alırım, toz filtrelerini temizlerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 660 Tİ Ekran Kartı hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran Kartını ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?

Termal macun etkisini hemen yitirmez öyle.

Karta hava üfletin kâfidir.
  • Şubat ayında mı ne almıştım yeni yani. Hava basarım akşam ama nasıl basıcam bilmiyorum kompresör yok fön makinesini soğuğa ayarlar temizlerim.

@_Dominic_Toretto_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 17 Mayıs 2013; 11:39:05 >
  • 3 aylık kart, macun falan eskime söz konusu olamaz. Belki aşırı tozlanma bile olmamıştır isterseniz hava tutun yine de.

680 PCB li mi yoksa ufak PCP li olan 670 mi sizdeki?
  • Tam emin değilim hocam PCB'sinden ama kart bu ; Zaten Metro Last Light dışında ısınma problemi pek yok yani 70 derecelerde genelde. Bir fan profili ayarlasam yeterli akşam eve gidince bakarım şuan iş yerindeyim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/zotac-zt-60303-10p-gtx670-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61213

@_Dominic_Toretto_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 17 Mayıs 2013; 11:48:36 >
  • Metro'da 81 diğer oyunlarda daha düşükse oyunla alakalı, zaten optimize özürlü bir oyun.

Stok soğutma için 70 zaten çok iyi bir değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Selam arkadaşlar. Zotac GTX 670 4gb referans model kullanıyorum. Dün Metro Last Light oynarken ekran kartının ısısı 81 derecede sabitlendi. Merak ettiğim şey değişik fan profillerini nasıl kullanabilirim? Sanırım driverımda gelen belli bir fan profili var oda fanı %100 açmıyor ısıya göre. 314 driver kullanıyorum. Birde yarın öbürgün bi gtx670 daha alıp SLI yapsam yük dağılacağından ısı değerlerimde bir azalma olur mu? 81 yüksek bir değer sonuçta. Isı değerlerini MSI Afterburner ile ölçtüm. Overclock yok.

81 derece ısı degerı metro last light ve sisizn kartınıza vede ısınan hava koşullarında gayet normal bir değerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Selam arkadaşlar. Zotac GTX 670 4gb referans model kullanıyorum. Dün Metro Last Light oynarken ekran kartının ısısı 81 derecede sabitlendi. Merak ettiğim şey değişik fan profillerini nasıl kullanabilirim? Sanırım driverımda gelen belli bir fan profili var oda fanı %100 açmıyor ısıya göre. 314 driver kullanıyorum. Birde yarın öbürgün bi gtx670 daha alıp SLI yapsam yük dağılacağından ısı değerlerimde bir azalma olur mu? 81 yüksek bir değer sonuçta. Isı değerlerini MSI Afterburner ile ölçtüm. Overclock yok.

81 derece ısı degerı metro last light ve sisizn kartınıza vede ısınan hava koşullarında gayet normal bir değerdir.

arkadaşta zotax referans model 680 var oda battlefield 3 te 80 81 derece görüyor. kasasında 8 tane 120 lik fan olduu halde..

• 65 derece gezen asusa kurban olayım referans soğutma için normal sıcaklık sıkıntı yok fan sesi kimbilir nasıldır şimdi
  • Fan ayarlayan bi sürü program olması lazım msı afterburnerda var diye hatırlıyorum akşam eve gidince bakıcam sana
  • quote:

msi afterburnerda custom fan ayari var.

mesela stok ayarda 40 derecede yuzde20 calisan fani 40 a cejesin. 60 70 derecelerde yuzde 75 80 yaparsan 70 dereceleri gecnez.

msi afterburner custom fan adjustment yazin googledan resimlu anlarim cukar

• Sağolun beyler bende akşam gidince araştırırım MSI Afterburner için profil.

@fatihburak95

@potur
  • ben bu fan profilini kullanıyorum.
    45 dk Metro Last Light oyunu sonrası ulaştığım ısı değerleri
    74 derece gpu sıcaklığı
    oda 23-24-25 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 17 Mayıs 2013; 20:43:46 >

• windforce kalitesini gördükten sonra daha referans kelimesini bile duymak istemiyorum. umarım 780 inde özel soğutuculu modelleri çabuk gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 17 Mayıs 2013; 20:55:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.