Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.417
Cevap
796
Favori
1.163.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyatı bu civarda oluyor genelde.Orta düzeyde bir kaliteye sahip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ^Teacher^ kullanıcısına yanıt

villa turqan ile karşılaştırırsak hangisi iyidir?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    villa turqan ben daha yeni aldım,deneme fırsatım daha olmadı,Kristal veya sazak sızma ayarında bir yağ.Aromatik bir tat veya yoğun bir zeytinyağı tadı yok.Dediğim özellikler bu kalitedeki yağlardan pek olmuyor zaten.

• migrosta kristal dolgun 1 lt 225 tl 50 tl ve uzerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulistan7 G kullanıcısına yanıt

Ben kritalin 5 litrelik tenekesini almistim sızma.

Migros gene.

Abi ne koku ne aroma bana hitap etmedi. Yillardir rivieara hic kullanmadim. Onda bile koku olurdu. Bunda sıfır kollu.

Di9kkat bu kişiseldir ona gore

Ürün teknik açıdan sızma zeytinyağıdır ne bileyim vitaminleri falan iyidir ona bir lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 17 Temmuz 2025; 13:52:59 >
  • Kristal Dolgun Güçlü Sızma zeytinyağı market yağlarının en iyilerindendir. Migros fiyatı çok iyi şuan

• jubeii kullanıcısına yanıt

Anadolu Mirası yazanı diyorsanuz evet malesef salatalık lezzetinde değil. Ben de almıştım 4 teneke. Zaten sıcak yemekler için (pişirme ve kızartma amaçlı) almıştım. Komili Erken Hasat yada Banmalık seviyesi beklememiştim. 5 litre 999 tl puan ve indirimlerle 800 tl altına gelince doğal olsun yeterli,lezzet düşünmedim. Soğuk sıkım zeytinyağından daha iyi tat duyu beklerdim ama nedense vasat. Zeytinleri çok bekletip sıkmış olabilirler yada sıktıktan sonra uzun süre hava almış olabilir. Gerçekten zeytin kokusu bile çok az var. Muhtemelen Hatay zeytinleri olmalı,sıcağa maruz kalmış olabilir sıkmadan.

• ^Teacher^ kullanıcısına yanıt

Aldığınız olgun hasat ise salatalarda soğuklarda belli etmez kendini,faha çok yemek pişirmek için denk.

Sazak'ın erken hasat lezzetinde de olmaz olgun hasat olduğu için.

Yine de soğuk sıkım olması avantaj ki Villa Turqan'ın soğuk sıkım ayarı 26 derece altı diye biliyorum. 26 derece ve altı sıkan bence takdiri hakediyor. Çoğu firma 28 derecede sıktığını yazmış,bazı firmalar 28 dereceyi soğuk sıkım çizgisinin üstünde görüyor.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Ben 4, ayda almistim tenekeyi

Dun iade ettim. Kokusuz zeytinyagı kullanamam ben.

Bilgi almak icin firmayı aradim kac kez, ne arayan var ne soran. Marka laubali bi marka.

@OkumadanAlma 28 derece cok. Max 26. Bide anlamadigim komilide teneke souk sıkım değil ama koku var tat var. Oteki souk sıkım ama koku yok tat yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 18 Temmuz 2025; 20:52:22 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Soğuk sıkım yazmıyorsa acele lazım değilse daha iyi ürün fırsatlarını bekleyin.

• jubeii kullanıcısına yanıt

hocam riviera da koku felan olmaz. kristalin yağı piyasa malı tamam ama asla kötü yağ değil. sonuçta bu tip yağları yemeklik olarak alıyoruz. gayet yeterli.

eğer koku rahiya lezzet acılık bla bla bla arıyorsanız novavera ayvalık erken hasatı şiddetle tavsiye ederim. mağazasında deneyip 500ml aldım(450-500 lira civarı) müthiş banmalık içmelik bir yağ. 5 lik tenekesi 3500 civarı. iyi mal iyi para. 1000 liraya yemeklik o kaaa olur.

• Arkadaşlar merhaba, Tariş güney ege alan var mı yakın zamanda tat koku olarak kahvaltılık banmalık tercih edilir mi, memecik zeytininden yapılıyor galiba

• djinn_inc D kullanıcısına yanıt
    Birkaç sene önce çok iyi denk gelmişti öyle iyiydi ki aynı butik üreticiler gibiydi

• Cam şişede arkadaşlar, ihtiyacı olan düşünmesin.

Dün Migros’tan bir şey lazım oldu. 4 şişe de zeytinyağı ekledim, Tıklagel+TBG ile litresi 178TL’ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 23 Temmuz 2025; 10:25:26 >

• Villa Turqan alan var mı? SKT 10/26 benim aldığım.10/24 de şişelenmiş mi oluyor.2023 ün yağı olabilir mi?

• 4 al 3 öde kampanyası var.

• 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.