ders notlarını takip için collanote kullanırken pdf dosyalarını açıp, pptx içeren dosyaları çeviremiyor. bu işi goodnote layıkı ile yapıyor ama o da yıllık 450 lira imiş. bence pahalı. komple satın alma olsa 300-400 tamam da her yıl abonelik biraz garip geldi.
ios larda pptx dosyalarını açabilen makul ücretlerde bir program var mı?
Levent Epik den birşey almayın
Bu ilan lütfen başa sabitlensin. forumda benim gibi daha önce düzgün satış yapan kişilerin hesaplarını hackleyip alınık ilanı veren kişilere bende var diyor, iletişim içinse telegram uzantısı atıyor.
neden tel. no vermiyorsun diyenede telefon numaramı değiştirdim hat açılmadığı için burayı kullanıyorum diyor. 10 mesaj atmış 2 kişiyi dolandırmış.
işin kötü tarafı parayı sorgusuz sualsiz yollayan kişi benim ona dolap çevirdiğimi, levent denen dolandırıcının ben olduğumu iddia etti. yaw diyorum ben dolandırsam neden daha muhabbeti uzatayım.
birde o gün şehir dışındaydım, tesadufen tv almak istediğimden telden foruma girdim acaba yazdıklarıma dönüş oladumu diye. birde baktımki 20-30 dakkada bir sürü mesaj gelmiş. ben şifreyi değiştirene kadar 2 kişiyi kandırmış.
elimde ibanı da var. adı LEVENT EPİK. kendisi milletin 1000-2000 lirasına kalacak kadar aciz biri sanırım. ama bu yollanan paralar hür irade ile gittiğinden bir sonuç çıkmaz.
o değil o gece 02.00 ye kadar uyuyamadım hem sinirden hemde diğer arkadaşa derdimi izah edeceğim diye.
arkadaşlar mümkünse bu başlığı daha görünür bir yere kaldırın zira o dolandırılan arkadaş aynı isimle başkalarının da olduğunu söyledi. açık yakaladıkça uğraşıyor.
uzun süredir forumun şifresini hiç değiştirmemiştim. nereden bilirdimki kötü niyetli birinin benim adımı kullanacağını.
Düzeltme; özellikle her türlü konuda alınık ilanı verenleri oltaya getiriyor. size cep nosunu vermeyen, ürünü göstermeyen, ilan açmayandan asla ürün almayın.
Çapa tartışmasız en iyi okullardan biri hatta ilk tıp fakültesi imiş. geçen yıl eğitim binalarında hala inşaatlar devam ediyor diye başlıklar açılmış. son durumu bilen varsa konuya bekleriz.
birde İstanbul dışından gelen öğrenciler için kyk yurdu ne kadar öğrenciyi barındırabiliyor yada yurt alternatifleri yeterli mi. biz omü yü tercih edeceğiz ama hala aklımın bir köşesinde bu okul var. hayırlısı bakalım.
OMÜ TIPLILAR BU BAŞLIĞA
omü tıp da mobingin fazla olduğunu söyleyenler var. bu ne kadar doğru. yada soruyu tersden sorayım mobingin olmadığı tıp varmı.
sanırım mobingden kasır 5 ve 6. seneler maruz kalınan bir olay. yanılıyormuyum. özellikle intörnlükte fazlaca çömez muamelesi yapılıyor muş.
okuyan ve mezun olanların görüşlerini alabilirmiyiz varsa eğer forumda.
Araştırırken omü, dokuzeylül ve Ankara Tıp ba denk geldim. geçme not baremi olarak omü 70 ve bu probleme dayalı sistem den ötürü az da olsa okumayı seveni olduğu gibi sevmeyenide çok. karadenizin en kapsamlı en çok hasta gören en donanımlı da okulu malum omü. hal böyle olunca 3k sıralamadan tutun 10k ya kadar tercih edilmiş. dokuzeylül ve ankara da ondan kat be kat daha üst sıralarda. 9eylül ü bilmiyorum ama okumanın ankaratıp dada zor olduğu aşikar.
PDÖ sistemi hakkında ekşi dede çeşitli başlıklar mevcut. malum sonuçlar 12 gün sonra açıklanacak ve forum da bu yazdığım tıpları tercih edecek çokça arkadaş olacaktır. normal tıp fakültesi eğitim sisteminden baya farklı imiş bu okullarda.
belki birkaç fakülte daha vardır pdö sistemi ile okuyan.
AYT FEN 2024 e Göre Daha mı kolay dı
Soru basit genel görüşünüz ne dir? bizim oğlan 30 dakika ancak sürdü çözmem diyor.
sizlere göre mukayese ederseniz nasıl dı?
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi
yeni açıldı diye 4 yıl önce paylaşımlar yapılmış. geçen sene biraz kadrosuna bakmıştım ve daha çok çok yeni bir okul. bazı branşlarda prof dahi yok.
aramızda kazanan, okuyan var mı? Eğitimler omü de mi yoksa kendi yerleşkesin demi oluyor. kendine münhasır bir hastanesi varmı. sıralama olarak 17k yeni bir okul için çok yüksek. tabi öğrenci saysı da az. ilk 2 yıl 40 kişi şuan 80 öğrenciye çıkmış.
sam. üni tıp ta okuyan veya orayı bilenler konuya katkı sağlar ise tercih dönemi için fikir verebilir.
köklü sayılan katü, erzurum, manisa dan daha yukarda kapatmış. Ama bu yukarda kapatmanın karşılığını verebilecek mi. memleketi yakın olanlar muhtemelen tercih etmişlerdir tahminen.
Son 55 günde ayt mat nasıl gelişir?
son 50 günde nasıl gelişir.
Soru basit. EE de en iyi özel okul yada en iyi EE fakültesi Bilkent mi.
bu soruyu sorma sebebim; bilkent tam burslularda Koç dan geride kalırken(çok fark da yok aslında)
%50 si 3000 ücretlisi 16k ile kapatmış. ücretli koç 200k ile tobb 80k küsür ile kapatmış.
adam 15k sıralama yapıp ücret ödeyerek bilkent ee yazıyorsa mutlaka bildiği birşeyler vardır.
bu kadar yüksek sıralama ile tercih edilme sebebini bilen arkadaşlar cevaplarsa seviniriz.
birde ee özelinde eğitim kalitesi kıyas edilse odtü, boün itü ve koç a kıyasla ne farkı var. artı ve eksi olarak.
yapılan bi araştırmada mezunları içerisinde yurt dışı oranı en yüksek olan bilkent ee olarak görmüştüm. kolay değil yurt dışında bu kadar yüksek kabul görmek.
koç bilgisayar mühendisliği
sorum kısa; koç da bilgisayar mühendisliğinde %50 bursluluk varmı. bulamadım, ondan başlık açtım.
bir tanıdığın çocuğu 2500 küsürüncülükle koç bilgisayara gitti. malum burslusu 100 küsürleri alıyor. birde ücretli var oda 80000 felan olmuş.
e bu tanıdık öğretmen, koça ücretli hem gönderemez hemde 2k küsürle kimse o şekil gitmez. acaba anadolu bursiyeri mi oldu acaba.
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.208
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.084)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 546 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
9 Yanıt
0