Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.538
Cevap
802
Favori
1.181.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sızma yağları özellikle sebze yemekleri, salatalar ve kahvaltıda kullanabilirsiniz. Naturel birinci yağlar asit oranları yüksek olur, genelde büyük işletmeler ve yemekhaneler tercih eder, daha ucuzdur.
  • Felole erken hasat uzerinde soguk sıkım yazmiyor sebebi nedir acaba? Birde feloleyi deneyenlerden yorum almak isteriz kamoanya vardi kimse almadimi forumdan:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Menteşe Som'da tüm alışverişler ücretsiz kargo ile olacakmış. Önceden 3 teneke şartı vardı sanırım. 3 litre 160 TL yanlız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baggio2 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teneke basılırken bu hususu atlamışız açıkçası. Sonrasında da soğuk sıkım ibaresinin istismar edilmesinden ötürü çok da fazla üzerinde durmadık.

Erken hasada ilişkin pek çok yoruma kampanya forumundan ulaşabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/felole-markali-zeytin-ve-zeytinyaginda-indirimli-firsatlar--142703028
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Arkadaşım, normal şartlarda 4 ila 6 kilo arasında çiğ zeytinden 1 litre zeytinyağı çıkması beklenir.

Düşün 5 kilo çiğ zeytin kilosunu 2-3 TL den bile alsan (bu fiyatlara yok tabi ki) 10 - 15 TL sadece çiğ zeytin yapıyor. Bunun taşıma, sıkma, depolama vs. masraflarını da düşün.

10 - 15 TL ye zeytinyağı olmaz. Sah1b1nden.com gibi sitelerde satılan o yağların kimse arkasında durmaz. Piyasası var ne yazık ki. Denetim ve ceza yeterince olmadığı için , pamuk yağı, prina yağı, kusurlu yağ ne ararsan karıştırıp köylü zeytinyağı diye böyle sitelerde satıyorlar.

Bizim evimize sokmadığımız, çok nadir kullandığımız kimyasal işlemlerden geçmiş Ayçiçek yağı bile litresi 10 TL olmuş. Tereyağ 50 TL olmuş. Zeytinyağ 20 TL bu şartlarda gayet uygun bir fiyat.

Not : Zeytinyağı pişirmeye gerek kalmadan, çiğ olarak yenebilen sağlıklı meyve yağı olduğunu unutmayalım.
    Yani ortalama bir ekmeğin kilo fiyatı bile en az 10 tl, icleri bombos olanlardan degil hani. Halk ekmegin o yoğun kıvamlı ekmekleri kilo bazında 10 tl yi gecmis. Dolayisiyla 20 tl aslında çok sayılmaz. Kaldı ki yağlar cok yoğun gıdalardır 1 kg ekmek acsan yersin, 1 litre meyve suyu da icersin ama 1 litre yağ icemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 13 Nisan 2020; 19:22:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    AKHİSAR Dan kimse var mı burada

• awakado kullanıcısına yanıt
    Hocam size katılıyorum
    Şuan sahibinden Facebook Instagram da adamlar komik rakamlarla Zeytinyağı satıyor burda bir çok imalatçı var neden şikayet etmiyor lar

• https://www.arnasmarket.com/
    4 x ​Veraolive Yüksek Kalite Natürel Sızma Zeytinyağı 5 Litre (Toplam 20 Litre) - Arnas Market
    https://www.arnasmarket.com/4-x-veraolive-yuksek-kalite-naturel-sizma-zeytinyagi-cam-sise-5-litre-toplam-20-litre

Bu marka kullanan oldu mu
    Şuan kampanyalı
    Tavsiye eder misiniz

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    O marka hep kampanyalı zaten. İlk çıktığı günden beri kampanyasız satış yaptığını görmedim!

• thepromh kullanıcısına yanıt
    bunu önerdiler bu ürünü aldık
    GittiGidiyor
    Alhatoğlu Bestolio Naturel Sızma Zeytinyağı Teneke 4 x 5 LT Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/supermarket/alhatoglu-bestolio-naturel-sizma-zeytinyagi-teneke-4-x-5-lt_pdp_532717161

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen1668

https://www.arnasmarket.com/4-x-veraolive-yuksek-kalite-naturel-sizma-zeytinyagi-cam-sise-5-litre-toplam-20-litre

Bu marka kullanan oldu mu
    Şuan kampanyalı
    Tavsiye eder misiniz
    Bu markanın 5 litresi Gittigidiyor'da 92 TL idi iki gün önce sanırım normalde 89,90'a satıyorlardı çakallar tekli satışı bırakmış.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde var 4 teneke
    350 TL ye geliyor
    Ama kalite nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen1668

Kendi sitesinde var 4 teneke
    350 TL ye geliyor
    Ama kalite nasıl
    Çekle kuponla 65'e getirtmiştim o fiyata güzel. Şahsen 80 küsür TL'ye almazdım.
  • ghost_41 G kullanıcısına yanıt
    O firma iyidir, fiyatı da güzel olmuş ama çok litreyi güzelce küçük şişelerde saklamak lazım.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için teşekkürler hocam. gelince şişelere koyacağız.

404TL ödedik toplamda.
  • Akhisarlı bir zeytin üreticisi olarak bir kez daha söylüyorum kendi zeytinyağımı toptan fiyat19- 20 tl ye satarken bu fiyat alti alan arkdaslar Akhisar sızma zeytinyağı Alamaz anca kendini kandırırlar.Sagliginiz için forumdaslar ureticide bu fiyatken şirketlerin kar marjı ile bu fiyat yukarı çıkar saygılarımla....

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Tahiroğlu bu marka yağı bilen duyan varmıdır dostlar fiyat uygun gibi 5 litre 89 tl
    https://www.hepsiburada.com/tahiroglu-naturel-sizma-zeytinyagi-5-l-p-HBV00000QAWF4?magaza=Tahiro%C4%9Flu%20Zeytinya%C4%9F%C4%B1
    Kendilerinden doğrudan 5 litresi 100 liraya almıştım. Hatta bu fiyata aldığım için şüpheye düşürenlerde olmuştu. Ben bir sıkıntı göremedim. Dolapta donuyor tabi bu geçerli bir kriterse hala. Ağzınızda yumuşak bir tat bırakıyor. İğnelenme yapmıyor (iyi mi kötü mü emin değilim). Eğer bir karışım yoksa tavsiye ederim. Numune raporları sahte değilse asit oranı da çok düşük ve iyi. Ama bu fiyata insan işkilleniyor yine de :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat ve asit oranını verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.