Bildirim
yurtlarda hırsızlık durumu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Topluluk halinde belli bir süre yaşayanlar arasında , bu gibi durumlar olabilir.
Şimdi burada '' götür kardeşim , yurtta çalınmaz '' diyenler de yalan söyler... Değerli eşyalarınızı korumayı bileceksiniz.Artık anababa ocağından , yurt ocağına gidiyorsunuz.
Dolapta kilitli tuttuğunuz sürece sorun olmaz. -
Yurtlarda dolap kilitleri de pek çözüm değil malesef onu söyleyim, 1 anahtarla biraz uğraşanlar çoğu kilidi açıyor...quote:
Orijinalden alıntı: Bodyguard_26
Topluluk halinde belli bir süre yaşayanlar arasında , bu gibi durumlar olabilir.
Şimdi burada '' götür kardeşim , yurtta çalınmaz '' diyenler de yalan söyler... Değerli eşyalarınızı korumayı bileceksiniz.Artık anababa ocağından , yurt ocağına gidiyorsunuz.
Dolapta kilitli tuttuğunuz sürece sorun olmaz. -
Saf olmayın, malınıza mülkünüze sahip çıkın, benim kuzenimin iç çamaşırıyla telefonu çalındı yurtta.quote:
Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose
Yurtlarda dolap kilitleri de pek çözüm değil malesef onu söyleyim, 1 anahtarla biraz uğraşanlar çoğu kilidi açıyor...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: DMUKKS
Saf olmayın, malınıza mülkünüze sahip çıkın, benim kuzenimin iç çamaşırıyla telefonu çalındı yurtta.
-
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
yurtlarda çok hırsızlık oluyomuş marmara göztepe kampüsünde yurtta kalmayı düşünüyorum laptop falan getirebilirmiyim
Hiç öyle kilitle falan işi yok çalacak adamların. 2002 yılında benim arkadaşımın walkmani çalınmıştı, dolap kilitliydi ancak dolabın sol üst tarafından adam kapağı öyle bir yamultmuş ki, üst taraftan istediği herşeye ulaşmış. Sonra tekrar yamulttuğu yerden düzeltmeye çalışmış. (: Etik hırsız, üniversiteli hırsızın hali başka oluyor.
Ortalama bir devlet yurdunda 1000 kadar öğrenci kalıyor, kimden neyi saklayabilirsin ki.. -
Her yurtta hırsızlık olur başınıza gelip gelmemesi sizin şansınıza kalmıştır ama yurtta sizi laptopla görürlerse odanızı da biliyorlarsa değil kilit isterseniz dolaba lazer hattı döşeyin yine çalarlar kilit kırmak 2 sn lik bi iş.quote:
Orijinalden alıntı: Barlasquote:
yurtlarda çok hırsızlık oluyomuş marmara göztepe kampüsünde yurtta kalmayı düşünüyorum laptop falan getirebilirmiyim
Hiç öyle kilitle falan işi yok çalacak adamların. 2002 yılında benim arkadaşımın walkmani çalınmıştı, dolap kilitliydi ancak dolabın sol üst tarafından adam kapağı öyle bir yamultmuş ki, üst taraftan istediği herşeye ulaşmış. Sonra tekrar yamulttuğu yerden düzeltmeye çalışmış. (: Etik hırsız, üniversiteli hırsızın hali başka oluyor.
Ortalama bir devlet yurdunda 1000 kadar öğrenci kalıyor, kimden neyi saklayabilirsin ki..
-
ne yapacaz o zaman değerli birşeyler getiremeyecekmiyizquote:
Orijinalden alıntı: Barlasquote:
Ortalama bir devlet yurdunda 1000 kadar öğrenci kalıyor, kimden neyi saklayabilirsin ki..
-
Özel yurtlarda olur mu böyle sorunlar?quote:
Orijinalden alıntı: rcc53
ne yapacaz o zaman değerli birşeyler getiremeyecekmiyiz
Alıntıları Göster -
:D bu sene laptop goturucem öle birşey ile karsılasırsam satır sokarım o yurda lise olaylarına döner yemin ediyorum işallah öle bişi yapmazlarquote:
Orijinalden alıntı: ogzgunner23
Özel yurtlarda olur mu böyle sorunlar?
Alıntıları Göster -
Benim kaldığım yurt İstanbul'un en büyük Türkiye'nin en büyük yurtlarından biriydi.Özellerle ilgili bilgim yok ama insan bu bi anlık şeytana uysa gitti.Hemen götürme arkadaşım bi yerleş oda arkadaşlarını tanı çevreyi bi kolaçan et daha sonra getir.quote:
Orijinalden alıntı: ogzgunner23
Özel yurtlarda olur mu böyle sorunlar?
Alıntıları Göster -
Yurtlar hırsız kaynıyo bizim bi arkadaşın 100 tlsini çaldılar ama bulduk sonradan parayıda aldık yani benden sana tavsiye sakın saklayamayacağın bi şey götürmequote:
Orijinalden alıntı: Abraxass34
Benim kaldığım yurt İstanbul'un en büyük Türkiye'nin en büyük yurtlarından biriydi.Özellerle ilgili bilgim yok ama insan bu bi anlık şeytana uysa gitti.Hemen götürme arkadaşım bi yerleş oda arkadaşlarını tanı çevreyi bi kolaçan et daha sonra getir.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: knightsever
quote:
Saf olmayın, malınıza mülkünüze sahip çıkın, benim kuzenimin iç çamaşırıyla telefonu çalındı yurtta.
Şaşırma hocam ,adam o kadar şerefsizki çekip almış kuzenimin donunu çorabını sonra bul bulabilirsen. -
10-15 sene evvel bu kadar teknolojik değildik.quote:
Orijinalden alıntı: DMUKKSquote:
Orijinalden alıntı: knightsever
quote:
Şaşırma hocam ,adam o kadar şerefsizki çekip almış kuzenimin donunu çorabını sonra bul bulabilirsen.
Alıntıları Göstero zamanlar daha az oluyordu bu tip olaylar.
Şimdi öğrenci yurda geliyor ; P. DVD player , psp , laptop v.s.. her türlü elektronik cihaz ile yani yükte haifif değerde pahalışeylerle geliyor
sonra da bunları düşünüyor..
Zaman geçiyor bea
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 27 Temmuz 2010; 20:41:25 >
-
...........quote:
Orijinalden alıntı: Bodyguard_26
10-15 sene evvel bu kadar teknolojik değildik.o zamanlar daha az oluyordu bu tip olaylar.
Şimdi öğrenci yurda geliyor ; P. DVD player , psp , laptop v.s.. her türlü elektronik cihaz ile yani yükte haifif değerde pahalışeylerle geliyor
sonra da bunları düşünüyor..
Zaman geçiyor bea
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 26 Ağustos 2011; 22:00:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
:D bu sene laptop goturucem öle birşey ile karsılasırsam satır sokarım o yurda lise olaylarına döner yemin ediyorum işallah öle bişi yapmazlar
Beğendim lafı satır sokarım demek -
sen dizüstü bilgisayarını götür ama okula giderken dolaba bırakmaz yanında taşırsın hem wireless'dn internete girersin kafana göre.cep telefonalrınızı cep telefonu kutularına koymayın çalıyorlar. etüt odalrında prizler var ders çalışırken oraya takabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: btugrelquote:
:D bu sene laptop goturucem öle birşey ile karsılasırsam satır sokarım o yurda lise olaylarına döner yemin ediyorum işallah öle bişi yapmazlar
Beğendim lafı satır sokarım demek
Alıntıları Göster
-
Bu kilit olayı nasıl? Dolap üzerinde kilit var da bize anahtar mı veriyorlar yoksa biz asma kilit gibi bir şey alıp dolaba mı takıyoruz? Ayrıca telefonu yanınızdan ayırmayın demişsiniz de yıkanmaya da mı telefonla gideceğiz? Dolaba koysak orayı da açıyorlarmış.quote:
Orijinalden alıntı: Olgi
sen dizüstü bilgisayarını götür ama okula giderken dolaba bırakmaz yanında taşırsın hem wireless'dn internete girersin kafana göre.cep telefonalrınızı cep telefonu kutularına koymayın çalıyorlar. etüt odalrında prizler var ders çalışırken oraya takabilirsin.
Alıntıları Göster
-
sağlam kaliteli çelik bi asma kilit alınquote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
değerli eşyalarınızıda dolabın içinde iyi saklayın birşeylerin içine vs sarın. kolay bulamasınlar -
quote:
Neden bilmiyorum hala gülüyorum
En Beğenilen Yanıtlar

Öyle bi anlatmışsınız ki sanki kyk yurdunda değilde banliyö 13te kalıyosunuz :)
|
Benzer içerikler
- aöf 1-3 2-4 kuralı kalktı mı
- işletme mezunları kpss"de nereleri tercih edebilir
- vizyon üniversitesi"nde okuyanlar
- dgs"ye girmeden açıköğretim lisans tamamlama
- kredi çekip yurt dışına giderse ne olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X