Şimdi Ara

Öğretmenlerin Siyaset Yapması Yasal Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Durumum demiyeyim sınıfın durumu şu:(Lise 3)
    Bizim bir din hocamız var.Asıl branşı din değil ama o derse giriyor neyse derse giriyor dinden 2-3 kelime söylüyor tak siyasete.Bilmem Akp dir Chp dir yok Çatlı grubunu filan Kurtlar Vadisi'ni anlatıyor.Ardından bir derste yüzüne karşı söyledik siyaset değil ders işleyin diye sanamı sorucam dedi.Ardından sınav olduk en kazık soruları sormuş en yüksek not 50 ve herkes sınavdan düşük aldı.Buda yetmiyormuş gibi herkesin sözlüsüne 10 verdi.Bizde ardından müdür yardımcısına şikayet ettik, anlattık durumu.Müdür yardımcısını dediği laf şu:''Ben napayım oğlum çalışsaydınız.'' dedi.Biz iyice sinirlendik ve napıcağımızı bilmiyoruz.Öğretmenlerin siyaset yapması yasalmı derste?Sonra bunuda öğrenmiş hoca geldi sınıfa sizi Kimya hocanızada söylicem o derstende bırakıcam dedi.Yani bu adam illaki bırakıcakmı bizi yazın sorumluluk sınavlarına.Şeytan diyor çıkışta sok kafasına çuvalı dal 4-5 arkadaş.

• doğru demiş müdür

çalış derslerine

hem çalışmıyonuz hem yaz tatilini düşünüyosunuz
  • Hoca derste ders anlatmıyor sürekli siyaset yapıyor.Yinemi suçlu biz olduk.
  • ders anlattığı zaman dinle

tartışın ozaman de hocana

niye bu haldeyiz de

ülkedeki vergiler

dünyanın en pahalı benzini

interneti

elektiriği de

sussun

araştır onu onun silahıyla devir
  • arkadasim böyle birşeyi hakkı yok ders ögretmenin yönetmeliklerde 5-10 dk dinlenme süresi vardir bunda istedigi yapar ama aşiyor ise cep telefonunuz ile okul müdüriyetine basvurun kaydiniz ile hocaniz ile kötü olursunuz ama diger din hocalarinin ortak hazirladigi sorularla girersiniz sinava acikcasi tel kaydi vs. olmadan müdüriyet birşey yapamaz ispat önemlidir.
  • Diyor ben Abdullah Gül ile komşuydum filan.Nekadar doğru bilmiyorum.ODTÜ'den mezun oldum diyor. Hep böyle muhabbetler.

@Alaturka Mavzer
    Birdahakine öyle yapıcaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotize™ -- 9 Mayıs 2010; 3:16:09 >
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyin karneyi aldığınız gün de gidin ayıya ayı diyin. Önümüzdeki hafta gidin bi baklavadır çiçektir bişey alın sınıfça özür dileyin derste de onla aynı görüşü paylaşıyo gibi yapın ama süreci yavaş yapın ki ayı dayı olmadığını anlamasın. Karne günü bi çiçek daha hazırlatın içine de güzel ve kısa bi not serpiştirin sonra da hocanın kızaran bozaran yüzünü izleyin.
    Siyaset ne midir?
    İşte yukarıda anlattığımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bizede gemiciği anlat :)
  • İslâmın Şartı Kaçtır?
    Tek Tek Say
  • şikayet edeceksen müdüre veya müdür yardımcısına etme onlar öğretmenlerini korurlar direk meb e şikayet et
  • toplu şekilde milli eğitime şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

ders anlattığı zaman dinle

tartışın ozaman de hocana

niye bu haldeyiz de

ülkedeki vergiler

dünyanın en pahalı benzini

interneti

elektiriği de

sussun

araştır onu onun silahıyla devir

Sende araştır siyaseti , onu kendi silahı ile vur
  • milli eğitime şikayet ederseniz olan size olur benden sölemesi
  • mebe şikayet edin bütün sınıf olarak.ben dayak için mebe mail atmıştım 3 ay sonra müfettiş gelmişti o günden sonra dayak olmadı okulda
  • Sakın kamerayla telefonla video falan çekme, o da bi suç ne amaçla olursa olsun siz de ceza alırsınız. Ses kaydı belki olabilir araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

milli eğitime şikayet ederseniz olan size olur benden sölemesi

saçma sapan konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Sakın kamerayla telefonla video falan çekme, o da bi suç ne amaçla olursa olsun siz de ceza alırsınız. Ses kaydı belki olabilir araştır

Aynen tasdikname cezası

Bizde de bir hoca vardı ama okula yeni gelmiş ilk dersi bizeydi aynen siyaset filan biz ilk ders sonu birkaç erkek hocanın yanına gidip gayet samimi bir şekilde hocam dikkat edin sınıflarda ses kayıt cihazları var geçen sene bi arkadaşın başı yanmıştı dedik. O günden sonra konuşmaz oldu
  • Müdür yardımcısına şikayet etmeseydin keşke..

"İt iti ısırmaz." Bilmiyor musun ?
  • bizim lisedeki hocalar da sürekli siyaset yapardı.. yani bi dönem boyunca derslerde akp yi kötüleyen hocalar gördüm.. neredeyse okulda ne işiniz var mitinge gitsenize diyecek tipte hocalar vardı.. akp ya da diğer partileri desteklemiyorum ama okulda bu şekilde beyin yıkanmasına karşıyım.. sen dersini işle bırak siyaseti haber bültenlerinden ya da tarih kitaplarından takip etsin öğrenciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Sakın kamerayla telefonla video falan çekme, o da bi suç ne amaçla olursa olsun siz de ceza alırsınız. Ses kaydı belki olabilir araştır

hocam benim bahsettigim de o video falan almasinlar ama ses kaydi mutlaka olmali (o da kişi haklarina saldiri) ama sınıfta kalmaktan ise ( aslinda merak etmeyin hiç bir şey yapmaz bütün hocalar öyledir sonra düzelirler ) kayida alsinlar sonuc olarak amaca giden her yol mübahtir

benim size tavsiyem kayida alin hoca notlar girildiginde bile tutumu sivriyse verirsiniz okul müdüriyetine .

#almann:söylediklerin bir nebze haklı olsa da müdüriyetten büyük veliler var. belki bir velinin valilikte tanidigi vardir korkusuyla bence gereken yapilir sonucta babasinin oglu degil bir yere kadar savunur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.