Şimdi Ara

Yüksekten suya düşen adam ölmez, niye ölsün? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
4
Favori
12.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evrenin kodlarını Allah yazmış. Sen yazsan olurdu böyle şeyler
  • Yavuz Çetin ölmemiş zaten yüzerek Kıbrısa gitmiş orada kalıyormuş şimdi. Yaptığın hatalı yanlış günah CİTİZEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

Evrenin kodlarını Allah yazmış. Sen yazsan olurdu böyle şeyler

vuu
  • Hadi yine seviliyorsun citizen. Çok popisin
  • Haklsın. Hatta bu tezini göstermek için deneme bile yapabilirsin. Bence yarın atla boğaz köprüsünden de insanların bu tabusunu yık. Hadi koçum bekliyoruz!

edit: kayık işini az önce ayarladım. Slice of life adlı tekneyi kiraladım aşağıda bekliyo olucam yüzüp binersin beylerbeyine bırakırım seni ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 17 Şubat 2012; 21:01:08 >
  • 165 m den suya düş ünce ne olur

bu arada boğaz köprüsünün yüksekliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 17 Şubat 2012; 21:08:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Bir de mühendislik okuyorsun ha.Yazık be.Okuma boşuna.

Moleküler Biyoloji ve Genetik ne zaman mühendislik oldu?
  • citinin açtığı her konu tutar
  • Citizen bırak bu saf ayağına yatıp ilgi çekme çabalarını.Ya sen kendine bir çeki düzen ver yada gelip ben vereceğim..

Şakaydı banlama sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 17 Şubat 2012; 21:01:09 >
  • Merakı olan dener...o kadar...
    Çokbilmişliğin alemi yok!
  • Forum böylelerine mi emanet ?
  • 50 m den sonra su beton etkisi yapar ha bu arada bazı aynştaynlar olsun ben çivileme atlarım suyu delerim diyor onlar 2 elini birleştirsin ve duvara vursun bak bakim nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Bir de mühendislik okuyorsun ha.Yazık be.Okuma boşuna.

Moleküler Biyoloji ve Genetik ne zaman mühendislik oldu?

Ben yazdığımdan beri.

Burak sen misin?
    Fake hesap mı var yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Bunlarda ciddiye alıp cevap yazıyor

harbiden doğru diyosun bu köseye cevap verilmez adam ciddi davranamıyor bi kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.

Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.

En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.

Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.

Allahım büyüksün yarabbim

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Forum böylelerine mi emanet ?

maalesef
  • Citi hakli beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.

Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.

En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.

Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.

beton etkısı bılırmın sen acaba

• Kafayı peynir ekmekle yemişsin sen be birader.
  • Beton etkisi falan yok çivileme atlarsa bir nebze kurtulma ihtimali var esas problem vücudun soğuktan şoka girmesi ani ısı kaybı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.