dhde kuul sıtori sayısı azalınca araya programcı/yönetici falan sokup dengeye alıolar durumu
quote:
Orijinalden alıntı: monster kill
Cahilliğini dışarı vurma bari. Araştır öğren.
O kadar yüksekten sen suya düşünce su seni durdurmak için sana çok büyük bir kuvvet uygular. Bu kuvvet ile de çok da iyi güzel ölürsün. Bilimsel bir şekilde açıklayacak olursam İtme= Momentum değişimi olur. Momentum= kütle x hız. Yüksekliğine bağlı olarak yere düşme hızın da artar. Yere düştüğünde momentumun acayip büyük bir şey olur, bu da büyük bir itme kuvvetine eşit olur.
Problem ?
ne alaka momentumla itmeyle
Denizde yüzerken suya eliyle vurduğunda eli acıyan mutlaka olmuştur.O da bundan gelir zaten.Yüksek yerden suya düşersen su beton etkisi yapar. Biraz daha yüksekten atlarsan organların bile patlayabilir yani.
quote:
Orijinalden alıntı: bladerunner4153
57 metreden beton, 89 metreden demir, 101 metreden çelik, 186 metreden de atlanılınca elmas etkisi yakalanabilir.
Uludağ sözlüktede vardı aynı entry.
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
quote:
Orijinalden alıntı: monster kill
Cahilliğini dışarı vurma bari. Araştır öğren.
O kadar yüksekten sen suya düşünce su seni durdurmak için sana çok büyük bir kuvvet uygular. Bu kuvvet ile de çok da iyi güzel ölürsün. Bilimsel bir şekilde açıklayacak olursam İtme= Momentum değişimi olur. Momentum= kütle x hız. Yüksekliğine bağlı olarak yere düşme hızın da artar. Yere düştüğünde momentumun acayip büyük bir şey olur, bu da büyük bir itme kuvvetine eşit olur.
Problem ?
ne alaka momentumla itmeyle
kütlexhız=momentum suya çarptığında su sana karşı kuvvet uygular. momentummunu sıfırlayıp seni durdurmaya çalışır. kuvvetxzaman=itme. momentum ne kadar çoksa itme de o denli çok olur.Suya çarpma hızınla duruşun arasındaki süre doğru orantılı olmaz. Dolayısıyla F x t de F daha çok artar.
ölürsün
Sen atla ve kendin icin kucuk, insanlik icin buyuk birsey yap
Su moleküllerinin kendi aralarındaki çekim kuvvetinden doğan bir gerilim kuvveti var suyun yüzeyinde örneğin bazı böcekler bu gerilim sayesinde suyun üzerinde hareket edebilir. Sen suya atlarken bu kuvveti yenmeye çalışıyorsun etki tepki prensibinden ötürüde bir kuvvet görüyorsun bu kuvvet seni öldürmeye yeter
İtirazım var Citi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme