Şimdi Ara

Yüksekten suya düşen adam ölmez, niye ölsün? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
12.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

Citizen bırak bu saf ayağına yatıp ilgi çekme çabalarını.Ya sen kendine bir çeki düzen ver yada gelip ben vereceğim..

Şakaydı banlama sakın

Alıntıları Göster
    Yav he he.
  • beton etkisi yapar gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: Iamoscarmike

quote:

Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.

Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.

En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.

Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.

Beton etkisi ?

O kadar yüksekten betona atlasan beton etkisi yapmaz.

ABOW O DA NE İBRETLİK TESPİT

• quote:

Orijinalden alıntı: legalize wwed

quote:

Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.

Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.

En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.

Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.

Allahım büyüksün yarabbim
    yöneticisi troll olan forum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Kafayı peynir ekmekle yemişsin sen be birader.

Alıntıları Göster
    atlama tahtasıyla boğaz köprüsünü bir mi tutuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Kafayı peynir ekmekle yemişsin sen be birader.

Alıntıları Göster
    Bu beton etkisi kaç metre 15 diyen var 27 diyen var 50 de diyen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helgin

Bu beton etkisi kaç metre 15 diyen var 27 diyen var 50 de diyen var

Alıntıları Göster
    57 metreden beton,
    89 metreden demir,
    101 metreden çelik,
    186 metreden de atlanılınca elmas etkisi yakalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 17 Şubat 2012; 21:17:13 >
  • Hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

senden önce bir cisim suya temas etmezse yüzey gerilimi yüzünden betona çakılmış gibi olursun sağlam kemiğin kalmaz (15m ve üzeri yerlerden atlarsan bu dediğim geçerli

O zaman bizden önce bir cisim atsak bir şey olmaz mı?

Bu arada redbullun sponsor olduğu bilmem kaç metreden takla ata ata atlayan adamlara nasıl bir şey olmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

~27 metre yükseklikten sonra suyun beton etkisi yaptığını bilmeyecek kadar gerzek olamazsın...

bu adamlara niye bir şey olmuyor peki???

• quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

~27 metre yükseklikten sonra suyun beton etkisi yaptığını bilmeyecek kadar gerzek olamazsın...

bu adamlara niye bir şey olmuyor peki???

Alıntıları Göster
    töbe bismillah n'oldu bu çocuğa bööle

• quote:

Orijinalden alıntı: bladerunner4153

165 m den suya düş ünce ne olur

bu arada boğaz köprüsünün yüksekliği

64 metre diyecektin heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

senden önce bir cisim suya temas etmezse yüzey gerilimi yüzünden betona çakılmış gibi olursun sağlam kemiğin kalmaz (15m ve üzeri yerlerden atlarsan bu dediğim geçerli

O zaman bizden önce bir cisim atsak bir şey olmaz mı?

Bu arada redbullun sponsor olduğu bilmem kaç metreden takla ata ata atlayan adamlara nasıl bir şey olmuyor?

senden daha hızlı giden bi cismi sal aşağı suyun etkisi ölümcül olmaz
    o adamlar su yüzeyini durgun bırakmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: orinmicek

töbe bismillah n'oldu bu çocuğa bööle

Alıntıları Göster
    Yazık günah la dalga geçmeyin, ileride allah muhafaza çocuğunuz böyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iamoscarmike

quote:

Beton etkisi ?

asagida suda beton necmi bekliyor ya onu diyyu

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Citizen bırak bu saf ayağına yatıp ilgi çekme çabalarını.Ya sen kendine bir çeki düzen ver yada gelip ben vereceğim.

Şakaydı banlama sakın

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Yüksekten suya düşen adam ölmez, niye ölsün?

• Aşağıda kayıkçı var citi sıkıntı yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

Evrenin kodlarını Allah yazmış. Sen yazsan olurdu böyle şeyler

HEADSHOT
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.