oha citizenin yaz tatilinde bugün balık keyfi yaşatacağım sizlere 5kilo ile dönücem deyip ava çıktığı günkü video
nerden buldun
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Beton etkisini gördükten sonra pişman olmaya vaktin kalmaz.
+1 Merak edenler için bkz. İkinci Cahillikler Kitabı
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
quote:
Orijinalden alıntı: Iamoscarmike
quote:
Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.
Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.
En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.
Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.
Beton etkisi ?
O kadar yüksekten betona atlasan beton etkisi yapmaz.
Basınc değişiminden havada ölürsün.
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Aşağıda kayıkçı var citi sıkıntı yapma.
/>
oha citizenin yaz tatilinde bugün balık keyfi yaşatacağım sizlere 5kilo ile dönücem deyip ava çıktığı günkü video
nerden buldun
Kendi gönderdi bro. Citiden daha güzel performanslar bekliyoruz olmadı bu.
quote:
Orijinalden alıntı: CasLoW
quote:
Orijinalden alıntı: Otorité
Evrenin kodlarını Allah yazmış. Sen yazsan olurdu böyle şeyler
HEADSHOT
OWNING !
Citizen de sıyırdı
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
Haklsın. Hatta bu tezini göstermek için deneme bile yapabilirsin. Bence yarın atla boğaz köprüsünden de insanların bu tabusunu yık. Hadi koçum bekliyoruz!
edit: kayık işini az önce ayarladım. Slice of life adlı tekneyi kiraladım aşağıda bekliyo olucam yüzüp binersin beylerbeyine bırakırım seni ;)
Denemek isterim tabi ki ama yükseklik korkum var.
he he
quote:
Orijinalden alıntı: Gitizen
Bu beton etkisi kaç metre 15 diyen var 27 diyen var 50 de diyen var
İşte her kafadan bir ses çıkıyor, kendi içinde anlaşamamış ki bunlar, bi de bize gelmiş bilim taslıyorlar burda.
Beton etkisi bell bir yükseklikten atlanıldığı zamanlarda H-O-H elementlerinin arasındaki bağı kıramayacak şekilde suyla temasa geçilmesi sonucu oluşur.Bağı kırmak için suya ilk temas kafa yada ayaklarla sağlanırsa beton etkisi yaşanmaz.O arkadaşlar intihar ederken denizin beton etkisi bizi çarpsında ölelim diye değil yüzme bilmedikleri için akciğerlerini suyla doldurmak istediklerindendir.
quote:
Orijinalden alıntı: Otorité
Evrenin kodlarını Allah yazmış. Sen yazsan olurdu böyle şeyler
ben bu adama saygı duyarım
eH eH waY
Sen atlasan deniz çöker Citi
quote:
Orijinalden alıntı: xRay97
Beton etkisi bell bir yükseklikten atlanıldığı zamanlarda H-O-H elementlerinin arasındaki bağı kıramayacak şekilde suyla temasa geçilmesi sonucu oluşur.Bağı kırmak için suya ilk temas kafa yada ayaklarla sağlanırsa beton etkisi yaşanmaz.O arkadaşlar intihar ederken denizin beton etkisi bizi çarpsında ölelim diye değil yüzme bilmedikleri için akciğerlerini suyla doldurmak istediklerindendir.
beton etkisi kırılmaz ayakla falan, çarptığı anda ölür o yükseklikten.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gitizen
Bu beton etkisi kaç metre 15 diyen var 27 diyen var 50 de diyen var
İşte her kafadan bir ses çıkıyor, kendi içinde anlaşamamış ki bunlar, bi de bize gelmiş bilim taslıyorlar burda.
zamanında fizik hocası demişti 27 diye... Yoksa bildiğimden değil elbette.
yönetim bu adamdan ne istedi acaba gene? her üyenin mesaj sayısının karesinin pi sayısıyla çarpımının integrali avatarın altında yazsın... ne işe yarayacaksa...
citi bu aralar ne içiyo cidden merak ediyorum dün babası bulaşık muhabbeti vardı bugun bu
Atlamadan hem önce büyük bir kaya benzeri birşey atarız suya o bizden 0.5 saniye saniye önce suya değer ve yüzey gerilimini kırar sonra biz suya giriş yaparız nasıl fikir ama.