Şimdi Ara

yugoslavya göçmeni sırp mı olur boşnak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
26.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yugoslavya Göçmenlerinin Etnik Kökeni

Yugoslavya'nın dağılması sonrasında, birçok kişi farklı ülkelere göç etmek zorunda kaldı. Bu kişilerden Türkiye'ye gelenlere "Yugoslavya göçmeni" denmektedir.

Yugoslavya, farklı etnik grupların bir araya gelmesiyle oluşmuş bir ülkeydi. Bu nedenle, Yugoslavya'dan göç eden kişiler de farklı etnik kökenlere sahip olabilirler. En yaygın etnik gruplar şunlardır:

• Sırp
    • Hırvat
    • Boşnak
    • Sloven
    • Makedon
    • Karadağlı

Yugoslavya göçmenlerinin etnik kökeni, göç ettikleri bölgeye göre değişebilir. Örneğin, Türkiye'ye göç eden Yugoslavya göçmenlerinin büyük çoğunluğu Sırp kökenlidir. Ancak, diğer etnik gruplardan da göçmenler vardır.

Yugoslavya göçmenlerinin etnik kökeni, Türk toplumuna önemli katkılarda bulunmuştur. Bu kişiler, kendi kültürlerini Türkiye'ye taşımış ve Türk kültürüyle harmanlamışlardır. Sonuç olarak, Türkiye'de zengin ve çeşitli bir kültür ortamı oluşmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hristiyansa sırp müslümansa boşnak ama ırk olarak ikiside aynı
  • yugoslayva göçmeni türktür boşnaklar türk soyundan değildir aradaki fark bu bende göçmenim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Mayıs 2011; 0:20:27 >
  • Neresinden göçtüğüne bağlı.
  • Sırp da olabilir, Boşnak da, Hırvat da olabilir.
  • slovenyalı bilem olabilir
  • bir şey anladıysam arap olayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Sırp da olabilir, Boşnak da, Hırvat da olabilir.

alaka yok yug. göçmenleri eski osmanlıda konya çatalhoyuk civarından soy genişlesin diye avrupaya göçmeye zorlanmıştır .cumhiriyet donemindede turkiye sınırları küçülünce geri donüş kapiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Mayıs 2011; 0:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür_yaşam

bir şey anladıysam arap olayım

Sen arapsan ben hırvat olabilirim?
  • O yuzden bu Balkanlardan Tıksınıyorum Artık mılletler hepsi birbirine girmiş Ne Oldukları Belli Değil
  • sınıfta bir kız yugoslavya göçmeni sarı saçlı mavi gözlü aynı iskandinavlar gibi bu yüzden sordum
    belgraddan göçmüş teni de beyazımsı sarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zehr-i Sükut
    sınıfta bir kız yugoslavya göçmeni sarı saçlı mavi gözlü aynı iskandinavlar gibi bu yüzden sordum

Arkadaşınla tanıştırsana hacı beni :)
  • quote:

sınıfta bir kız yugoslavya göçmeni sarı saçlı mavi gözlü aynı iskandinavlar gibi bu yüzden sordum

Müslümansa Boşnak, Hristiyansa Sırp oluyor. Aynı ırk aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snekz23

O yuzden bu Balkanlardan Tıksınıyorum Artık mılletler hepsi birbirine girmiş Ne Oldukları Belli Değil

balkanlardan tiksinmene gerek yok safkan bi toplum değiliz zaten deformeyiz hepimiz gen haritamız çoktan türklükten çıkmıştır bilimsel gerçektir
    en safkan halk
    rus ve almanlardır
    hatta %15 miz yahudi geni taşır. yabancı kadınlarla evlenme merakımızdan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Mayıs 2011; 0:28:00 >
  • Arap bile olabilir
    quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Moja

quote:

Arkadaşınla tanıştırsana hacı beni :)

o işlerde tarağı yok valla hiç
    pazartesi zdravo diyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Snekz23

O yuzden bu Balkanlardan Tıksınıyorum Artık mılletler hepsi birbirine girmiş Ne Oldukları Belli Değil

balkanlardan tiksinmene gerek yok safkan bi toplum değiliz zaten deformeyiz hepimiz gen haritamız çoktan türklükten çıkmıştır bilimsel gerçektir
    en safkan halk
    rus ve almanlardır
    hatta %15 miz yahudi geni taşır. yabancı kadınlarla evlenme merakımızdan..

Rusların ve Almanların en safkan olduklarına dair kaynak?
  • müslümansa boşnak.arnavut veya türk olabilir. Osmanlı zamanında balkanları türkleştirme politikasıyla anadoludan göç ettirilmiştir.
    Zaman içerisinde birbirleriyle karışmışlardır. 1950 lerden itibariyle tekrardan türkiye ye gelinmiştir yavaş yavaş.

katolikse hırvat, ortadoksa da sırptır.

Yugoslavya ülkesi Slovenya,Hırvatistan,Sırbistan,Karadağ,Bosna&Hersek,Makedonya ve Kosova Ülkelerine bölündüğü için karışık bir etnik yapıya sahipmiş zamanında.

1990 lardan sonra birer birer böllünmeye başladılar.

Türkiye ye göçtüklerine göre boşnak,arnavut veya türk olma ihtimali yüksek tabi.
  • Sen bu sorduğun soru yüzünden savaş çıktı lan

Sırplar katliam yaptı, Yugoslavya paramparça oldu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.