[Bilmiyorum]
RUHSATSIZ SİLAH NASIL ALABİLİRİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
-
Deep web -
taksimde tramvayın yanındaki çöp tenekesine bu gün saat 12 de 5 bin kağıt koy silah elindequote:
Orijinalden alıntı: gokayK--
Bu mesaj silindi. -
bayatlamış mizah -
kurusıkı al -
Ammu Nation -
En az 2 bin ayırman lazım, temiz istersen 3-4 bin ama bulaşma bela olur -
Ahahhaja ne üç dört bini olum dolapderede 500 e veriyolar -
quote:
Orijinalden alıntı: RepubLique
Ahahhaja ne üç dört bini olum dolapderede 500 e veriyolar
Git bi balistiğe ver bakalım neleri çıkıyor? Yivseti düzgün olmayan 14 mermiden 5ini patlatmayan silaha 500tl vermek parayla bela almaktır. Sen 500lük silah çıkarırsın adam 3klık o zaman anlarsın dediklerimi ama iş işten geçmiş olur. -
Sakat iş tavsiye etmem. Bence fazla bu işlere merak salma -
quote:
bu şakamı gerçek mi almak isterim 500 e gerçek tabanca ise
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nationalsocial -- 11 Ağustos 2015; 14:27:14 > -
Elimde hiç kullanılmamış m4a1 bulunmakta ABD den yasa dışı yolla getirdim merak edenler için vereceğim tek cevap deniz yoluyla getirildi. 6000 TL ye satarım yanında 5.56 suppressor ve 2 adet yedek şarjör vereceğim. Fiyata 1500tl daha eklenirse eotech xps2 yi de verebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Nationalsocialquote:
bu şakamı gerçek mi almak isterim 500 e gerçek tabanca ise -
cs:go mu la bura -
quote:
Orijinalden alıntı: Saxton Hale
Elimde hiç kullanılmamış m4a1 bulunmakta ABD den yasa dışı yolla getirdim merak edenler için vereceğim tek cevap deniz yoluyla getirildi. 6000 TL ye satarım yanında 5.56 suppressor ve 2 adet yedek şarjör vereceğim. Fiyata 1500tl daha eklenirse eotech xps2 yi de verebilirim.
Fabrikadan yeni çıkmış dimi bide hangi skin? -
nutter tools yazquote:
Orijinalden alıntı: KoltukArkasındakisümükquote:
Elimde hiç kullanılmamış m4a1 bulunmakta ABD den yasa dışı yolla getirdim merak edenler için vereceğim tek cevap deniz yoluyla getirildi. 6000 TL ye satarım yanında 5.56 suppressor ve 2 adet yedek şarjör vereceğim. Fiyata 1500tl daha eklenirse eotech xps2 yi de verebilirim.
Fabrikadan yeni çıkmış dimi bide hangi skin?
Alıntıları Göster
-
Oyun itemi değil. -
quote:
Mermi bulunsa alınır ama mermiyi bulmak zor -
bi bali parasına adam öldürülen bi ülkede kanunsuz işlere girmek salaklık. -
Güncel
Arkadaşlar benim ihtiyacım var ruhsatsız silaha 1 sefer kullanıcam pis işlerde kullanılmış olmasıda önemli değil nerden bulabilirim bide tahminen ne kadar eder
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ammu Nation
|
|
Yapay Zekanın Yanıtı
Benzer içerikler
- devlet hastanesinde ameliyat sırası ne zaman gelir
- izmirde nereden ev alınır
- oyun indirme siteleri
- çakmaksız sigara nasıl yakılır
- menemen ısıtılır mı
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X