Şimdi Ara

Yoruldum artık bu insanlardan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 Qashqai 2018 model araç aldım ama kimle konuşsam o araç çekmez o araç alınır mı fazla ver şunu al sürekli bu durumdayım

Traş oluyorum kuaför 1 saat kafamı ütüledi

Sormazlar ama durumun var mıydı

İçi dolu halde yokuş yukarı gayet rahat çıkıyor
    Hız sevmiyorum 2 çocuk babasıyım ayrıca İstanbul’da kullanıyorum

Bana gayet yeterli olan araç için insanların bu kadar anlamsız ve heves kırıcı sözlerinden usandım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Valla insanlar oyle ben de aracima Ibiza diyorum. İlla ki motorunu soruyorlar 1.4 diyorum. Bu sefer de o kasa cekmiyor falan diyorlar. Benimki Cupra diyorum bazen hic demiyorum bakiyorum karsimdaki iyice uzatacak. Guluyorum.

Cupra mi o ne yav diyenler 180 beygiri ogrenince de auuuvv cok yakar yauuv o zaman diyor. Adamlarin algoritmasi bu sekilde calisiyor sonsuz dongu.
  • Biraz da kedi uzanamadığı cigere mundar der hesabı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Galiba bu yüzden yoksa eşim ben çocuklarım çok sevdiler adadan geldim araçla misal korkuyordum çok yakar diye düşündüğümden çok az yaktı

Ama millet sanki el arabası almışım gibi konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Galiba bu yüzden yoksa eşim ben çocuklarım çok sevdiler adadan geldim araçla misal korkuyordum çok yakar diye düşündüğümden çok az yaktı

Ama millet sanki el arabası almışım gibi konuşuyor
    sizde aracınızın 2.0 litre oldugunu söyleyin nede olsa karşinızda ki mallar arabadan anlamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin ne dediği önemli mi? Bana da söyleyen oluyor, o ev alınır mı o araba çok yakar vs vs diye. Önce suratlarına boş boş bakıyorum. Sonra kafamı çeviriyorum. Suratımdaki o umursamazlık sorana dert oluyor. Herkes haddini bilecek, yargılamak veya yorum yapmak kimin haddine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    Hocam belli ki çözüm olur ama yalan söylemek hiç işime gelmiyor

• Hakan K. H kullanıcısına yanıt
    Valla ömrüm boyunca böyle yapamadım

Birisi yaptığım iş hakkında olumsuz bir laf söylediğin de nasıl oldu da bunu yaptım diyorum şimdi de nasıl böyle hata yaptım diyorum

Ama fazla para koyup alacak durumum olsa da yine de almazdım galiba çünkü yaşantım dolayısı ile bu araç bana yetiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyttt

sizde aracınızın 2.0 litre oldugunu söyleyin nede olsa karşinızda ki mallar arabadan anlamıyor

Alıntıları Göster
    O zaman da vergiden ve yakıttan dem vururlar. Herkesin bi yorumu var araba işinde.
  • Turbo değil mi o araç çekmemesi ne alâka. Teknolojiden anlamayan insanların lafları onlar he deyin geçin

• Valla insanlar oyle ben de aracima Ibiza diyorum. İlla ki motorunu soruyorlar 1.4 diyorum. Bu sefer de o kasa cekmiyor falan diyorlar. Benimki Cupra diyorum bazen hic demiyorum bakiyorum karsimdaki iyice uzatacak. Guluyorum.

Cupra mi o ne yav diyenler 180 beygiri ogrenince de auuuvv cok yakar yauuv o zaman diyor. Adamlarin algoritmasi bu sekilde calisiyor sonsuz dongu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Aralık 2019; 19:32:42 >
  • kuaförlerle mümkün olduğunca sohbet etmiyorum nasıl istediğimi söylerim kalkarkende eline sağlık derim olur biter zaten çok yakın arkadaşla kuaför olayı bana saçma geliyor zateb mahallemdeki kuaförler yerine genelde merkez deki tanımadığım yerleri tercih ediyorum hiç sıkıntı yada memnuniyetsizlik yaşamadım en iyi kuaför az konuşup işini hızlı ve düzgün yapandır benim gözümde
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Evet hocam turbo çekmeme sorunu görmedim full bagaj dolu ve 2 çocuk 2 yetişkin olarak

• Bu tarz insanların bir kısmı cehaletten, diğer bir kısmı da fesatliktan böyle konuşur. Bu ortadogu topraklarının kaderidir maalesef.

Yapılacak en mantıklı şey bu tarz insanimsilarla muhattap olmamaktır.

Yeni aracınızın keyfini sürmeye bakın. Takmayın kimseyi. Aracınız aşırı beslemeli bir motora sahip. Herhangi bir 2.0 atmosferik motorla aynı kullanım zevkine sahip.

• Kıskananlar her şeye kulp bulurlar.
    1.4 alırsın 1.3 olsa vergi avantajın olurdu o motor alınır mı.
    1.5 alırsın 1.6 niye almadın derler.
    Ufacık arabayı 1.0 motor alırsın çekmez derler yav zaten ufacık araba nereye çekmiyor.
    Her şeye bahane bulurlar kıskançlıklarından.

• Kıskançlıktan

• en sevdikleri söz: o kadar para verilir mi
    ben de diyorum verilmez
    sonra sessizlik oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Evet hocam turbo çekmeme sorunu görmedim full bagaj dolu ve 2 çocuk 2 yetişkin olarak
    Takmayın kafanıza 3 yıldır kullanıyorum çekmeme problemi araçta en son dert edilecek problem

• Gramatik kullanıcısına yanıt
    Ben yoruldum artık ben uzatmadan daha iyisi senin olsun diyorum çekip gidiyorum komşum ile her akşam karşılaşırım

Yav 1 kere dedin anlarım ama 2,3,4,5 her gün bu şekil devamlı söylenir mi

Milletimize dünyayı buraya serdim desem neden oraya , şuraya serseydin der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 29 Aralık 2019; 20:54:33 >
  • berberi degistir direk
  • İnsanlar her zaman konuşurm. Hiçbir zaman memnun olmazlar. Ve sizde herkesi mutlu edemezseniz boşverin konussunlar. Caninizi sıkmaya gerek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.