|
Bildirim
|
Aracımın kaputunda 50 den fazla çizik var ve sebebi mahalledeki çocuklar,eğimli yerde kaputu kaydırak niyetine kullanmışlar sağolsunlar.Kapılarda çizikler oldu,hatta birinde ayı kardeş kapısını nasıl açmışsa boyayı sökmüş.Bir defa dar yolda yol verdiğim adam aynama çarptı kendiside fark etti hızımız düşüktü ama özür bile dilemeden bastı gitti.Alıştım artık milletin bu umursamaz tavırlarına
En son garajda katlanmış vaziyetteki aynamı bi çocuk açmaya çalışıyordu,balkondan yapma dedim anneside ordaydı,cocugunu uyaracağına ne kıymetli malları var dedi ![]() ![]() |
Çünkü sen oturduğun yerin üzerinden zekat vermediğini anladın dimi?
Beyninizi kullanmayı tavsiye ederim. Mümkünse de düşüncesiz fikirlerinizle bu platformu kirletmeyi bırakın. |
Şakirt alert
![]() |
özellikle AVM'lerde 2 kolon arasında 3. araç olmayın sakın, ya da başka bir aracın 3. olmasına izin vermeyin. Kimse de gelip "başkasının hakkına giriyorsun, park yerini işgal ediyorsun!" gibi serzenişte bulunmasın öyle. Memleketimizde maalesef angut insan dolu, başkasını düşünmek diye bir şey yok. Bir sabredersin iki sabredersin ama bizim de sabrımızın bir sınırı var. Önceki aracımda çok yaşadım, kapıma ve kapı koluma birkaç defa inip binerken çarpmışlar. Şimdi dediğim gibi asla yanıma araç yanaştırmamaya dikkat ediyorum. İnsanımız maalesef düzelmeyecek gibi, git gide insanlığımızı daha da kaybediyoruz. Saygı sadece dillerde.
![]() |
aracı tam senin aracın önüne yatay bırakır çıkarım, millet öküz diye senin de aynı hareketi yapma hakkın yok, senin gibiler yüzünden acile gittiğimiz yerde arabayı koyacak yer bulamıyoruz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 5 Ağustos 2018; 23:7:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Ağustos 2018; 23:5:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urene -- 5 Ağustos 2018; 23:23:8 > |