Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
14.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi siteden yalanlama yapmayı bile beceremiyorlar. West Ham yerine Newcastle yazmışlar.
  • Yangından mal kaçırır gibi Jem ve Bilal'i aldı. Bunların yerine sağ bek alınsaydı şuan yeni sezona çok daha umutlu bakıyor olabilirdik. Şimdi gidip son günlerde çöpün tekini getirecekler oraya 2 maç sonra yine Sabri oynamaya başlayacak.
  • artık skor taraftarlığını bırakıp maç kazansakta protesto yapmalıyız

bu futbl cahili ile bir arpa boyu yol gidemeyeceğiz belli
  • Bu hh ne yapmaya çalışıyor. İlk 11de umut var. Nerede yasin? Umut oynayacaksa brumanin ne suçu vardı. Adam belkide kendini göstereceği sezon kiralık gitti birde 8 milyon gibi komik bir rakama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine sürpsiz yok
  • 9. haftaya kalmadan gider bunlar.
  • Türk futbolu nedir diye soranlara, 20 yaşındaki kanat oyuncusu Bruma'yı gönderip, 30 yaşındaki forvetimsi kazma Umut'u kanat oynatmaya çalışmaktır derim.
    R.Madrid maçında geçit vermeyen Carole yerine, Telles gibi bir vasıfsızı oynatmaktır derim.
    Şampiyonlar Ligi'nden başarı bekleyip, takıma Sabri'yi koymaktır derim.

Neyse yazmıyorum daha fazla, yazdıkça, düşündükçe daha fazla sinirleniyorum.
  • GS nikli arkadaş gelip gene saçmalasa yav :D muşlara'yi gömüp , hamza'yi savunsa. ÇAğırın da gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman hoca lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Hamzare Hamzadelli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

O koruduğu, el üstünde tuttuğu, kayırdığı yerliler onun kellesini aldığında farkedicek yanlış yaptığını.

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Türk futbolu nedir diye soranlara, 20 yaşındaki kanat oyuncusu Bruma'yı gönderip, 30 yaşındaki forvetimsi kazma Umut'u kanat oynatmaya çalışmaktır derim.
    R.Madrid maçında geçit vermeyen Carole yerine, Telles gibi bir vasıfsızı oynatmaktır derim.
    Şampiyonlar Ligi'nden başarı bekleyip, takıma Sabri'yi koymaktır derim.

Neyse yazmıyorum daha fazla, yazdıkça, düşündükçe daha fazla sinirleniyorum.

sen konuşma. adam biz iki aydır bağırıyoruz. bundan bir cacık olmaz. oynattığı oyun kaos futbolu, çıkarttığı kadrolar leş diye. şimdi mi aklınız başınıza geldi.
  • Bu konu devamlı üstte olmalı.

• Transfer dönemi bitecek daha yedek kalemimiz yok,forma sponsorumuz yok.

Daha ilk seçildiği gün bu adamdan olmaz dediğimizde " tipe göre yorum mu yapılır yaaauuvv" diyip duruyorlardi

• Dün maçın en iyisi Jose uzun süre ilk 11de olmayarak cezasını çeker.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.