Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
14.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstteki foto gözükmedi
  •  Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA!

Ya düzeltin şu forumu.
     Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA!

• Destek! Yönetim istifa!
  • Yönetime de ve futbol takımının teknik ekibine de birer tane Ergin Ataman lazım.
  • Defol git dursun ve hamza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resim mesaj uyumu.Tamamen trollsün hemen istifa bilmemne.Doğru yönetimde istifayı hakedenler var ama Hamza hoca ne yaptı.3 kupa aldırdı prandellili döneme rağmen herkes geçen yılı feda edicekti nerdeyse ama o bize 4.yıldızı taktırdı.burda mühim olan bizim takmamız değil Fenerin takamamasıdır bence.3kupalı bir sezonun ardından bile hemen istifa sesleri başlamış.Valla futboldan anlıyosanız bir şey bilmiyorum.Bakın dortmund seyircisine örnek alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.tolga

resim mesaj uyumu.Tamamen trollsün hemen istifa bilmemne.Doğru yönetimde istifayı hakedenler var ama Hamza hoca ne yaptı.3 kupa aldırdı prandellili döneme rağmen herkes geçen yılı feda edicekti nerdeyse ama o bize 4.yıldızı taktırdı.burda mühim olan bizim takmamız değil Fenerin takamamasıdır bence.3kupalı bir sezonun ardından bile hemen istifa sesleri başlamış.Valla futboldan anlıyosanız bir şey bilmiyorum.Bakın dortmund seyircisine örnek alın.

1 ay sonra sen de istifa diye bağıracaksın, hiç hede hödö yapma burada. Biz bunları Haziran ayından beri diyoruz, sizin gibi skora kupaya bakarak konuşmuyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

resim mesaj uyumu.Tamamen trollsün hemen istifa bilmemne.Doğru yönetimde istifayı hakedenler var ama Hamza hoca ne yaptı.3 kupa aldırdı prandellili döneme rağmen herkes geçen yılı feda edicekti nerdeyse ama o bize 4.yıldızı taktırdı.burda mühim olan bizim takmamız değil Fenerin takamamasıdır bence.3kupalı bir sezonun ardından bile hemen istifa sesleri başlamış.Valla futboldan anlıyosanız bir şey bilmiyorum.Bakın dortmund seyircisine örnek alın.

Biz maçları farkla kazanırken de, son haftalarda gol atıp yatarken de bazı kişilerin gitmesi gerektiğnii savunduk. Keşke haksız çıksak ama birileri her maç ama her maç yaptığı şeylerle bizi haklı çıkarıyor. Keşke haksız çıksak.
  • istifa dediğimi görürsen sınırsız ban yiyim.oynanan oyun konusunda taktikler konusunda arada sıkıntılar var doğru ama hiç bi zaman direk istifa demedim düşünmedim hangi hoca geidği gibi istediği takımı oluşturabilmiş f.terim bile 4 yılda kazanabildi uefa kupasını.yönetim şuan gerçekten kötü istifa ederlerse niye ettiler demem ama hamza hocanın uzun bi süre arkasındayım.hee hödö yapan sensin bence.
  • quote:

Aynen birader 3 kupalı hoca aynen, Umut yürüyene kadar bu takımda oynamalı aynen, bu çocuklar bizim evladımız aynen, Jem kemik gibi oyuncu aynen aynen.

• quote:

kardeş takıma oyuncu olarak gelicek herhangi bir dünya yıldızının bile hamzadan çok taktik teknik bilgisi vardır,ertuğrul sağlam bile türkiye ligini kazandı,biz galatasaray olarak bunlara mı sevineceğiz ? sana bu mu yetiyor ?
    juventusla 2-2 kaldığımız maçta bile mancininin taktik düzenini takıma nasıl oturttuğunu görmüştük daha ilk geldiği günden,hamza ile ne biçimde oynadığımız belli değil,herhangi bir taktiğimiz yok tamamen oyuncuların iyi gününe denk gelirsek birşeyler yapıyoruz ya da takım iyice birbirine kenetlenicek kadar gaza gelmişse.ama büyük takımların böyle birşeye bağlı olmaması lazım,en azından bir düzeni olması lazım bu da hamza hamzaoğluyla olmaz ne oynadığımız belli olmayan hocalarla olmaz daha doğrusu,prandelli de öyleydi.
    eğer transfer yapamayacağımız manciniye iletilmeseydi,en azından istediği 2 oyuncuyu alabilseydik şu an sistemli bir takımımız olurdu en azından.
    adamın sadece 10 numaralara özel üniversite tezi var.
    hamza'nın yapacağı yorum bakalım sneijder hollanda milli takımında oynadığı kadar galatasarayda oynuyor mu? olur.

Görünmeme ihtimaline karşı doğrudan link:https://store.donanimhaber.com/9f/9d/b7/9f9db7c92f1367e9fd4678fbc2af5a42.jpg

• Sneijder ile hâlâ sözleşme imzalanmaması ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA!

Seneyede giyerim diye büyük alıyor heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İSTİFA ET YAĞLI YÜZ
  • Hani 3 kupalı hamza fanboylar nerde bi gelseler iki kelam etsek.
  • Arkadaşlar HH ve yönetimin istifa tarihleri için tahmin yarışması yapalım mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.