Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
14.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takımı mahalleye çevirdi iyice, 100 tane Çöp Ligi kazansa ne yazar? Amatör herif.
  • Gruba girmek isteyenleri görüyorum. Hayırdır beyler 2 aydır neredeydiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer arsızı ergen demişlerdi ilk konuyu açtığımızda. Aynen beyler 3 kupalı hoca aynen biz transfer arsızı ergeniz aynen.
  • Maçı izlemedim böyle olacagi belliydi. Böylesi daha iyi oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ilk haftadan olur mu beyler yapmayin.Adam 3 kupa aldiginda hic sesiniz solugunuz cikmiyordu.1 mac icin adami infaz etmeyin.33 hafta var daha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sağolun Başkanım

    Daha ilk haftadan olur mu beyler yapmayin.Adam 3 kupa aldiginda hic sesiniz solugunuz cikmiyordu.1 mac icin adami infaz etmeyin.33 hafta var daha

    nick mesaj uyumu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sağolun Başkanım

    Daha ilk haftadan olur mu beyler yapmayin.Adam 3 kupa aldiginda hic sesiniz solugunuz cikmiyordu.1 mac icin adami infaz etmeyin.33 hafta var daha

    İlk mesaja bak. Bu konudan önce silinen bi konumuz saha vardı. İlk maç değil yani olay. Lig ve kupadan hemen sonra açtık bu konuyu. Bilip bilmeden atıp tutma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi donersek gene kar acil istifa etmeleri lazim daha ligin basi azda olsa tiparlaniriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ne kadar istesek de büyük çaplı bi protestonun olması imkansız ilk haftalarda. Ultraslan denen oluşumun menfaatleri hala takımın başarısının önünde çünkü.
  • Ancak bu ikilinin birlikte gitmesi gerekiyor. Sadece Hamza giderse bu yönetim düzgün birini de getiremez. Adamlar daha sponsor bulamıyor, transfer yapamıyor, hoca nasıl bulacak?
  • Günün skandalı Real Madrid maçı kadrosu

    Gideseksin Hamza gideceksin Dursun
  • Bütün sezon çöp oldu şimdiden gitseler anca sezon ortasında giderler sezon sonuna kadar sahada boktan bir Galatasaray izleyeceğiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur üyesi olarak eklerseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim takım olağan üstü dönemlerde kenetlenipte inanılmaz başarılar elde etmeyi sever, ama ondan sonraki refah çağında ise tüm isleri eline yüzüne bulastirir. olan tam olarak budur. üç yönetim, iki tdnin gidip geldiği kaos çağında noldu oldu şampiyon olduk, simdi de cezasını cekmemiz lazim yapacak bisey yok geleneklerimiz böyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psirik

    Ancak bu ikilinin birlikte gitmesi gerekiyor. Sadece Hamza giderse bu yönetim düzgün birini de getiremez. Adamlar daha sponsor bulamıyor, transfer yapamıyor, hoca nasıl bulacak?

    Gideceklerini sanmam. Otel inşaatı ve Riva gibi projeleri yapmadan gitmezler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • (ALINTIDIR) Çapsız Hoca ve Başkan müsveddesi..Derhal istifa etmelisiniz.. Eğer birazcık onurunuz ve Galatasaray sevginiz varsa!!! Neden derseniz?
    1) 4 yıldızlı 3 kupalı Şampiyonlar Liginde direkt gruplarda oynayacak takımın forma sponsoru yok.. Bu nasıl bir acizliktir..
    2) GSTV şifresiz olacak vaadiniz hala gerçekleşmedi..
    3) Bütün transferlerimiz hazır!!! Temmuz'da imzalar atılacak? Hani nerde?
    4) GS STORE'larda 4 yıldıza ithafen kaç tane ürün var?
    5) Elinizdeki belki 100binlerce stoğu olan 3 yıldızlı formaları satabilmek için 4.yıldıza abuk bir yer icat etme çakallığı neden?
    6) Eğer FFP riski varsa neden bunu kongrede söylemediniz? Hadi diyelim ki söylemediniz? Kadroda gereksiz adamları üste para verip göndermek nedir ya?
    7) Eğer riski ortadan kaldırmaksa amaç, kadro fazlası oyuncuları elden çıkarıp yola devam edeceğiniz futbolculara düşürebildiğiniz kadar maaş indirimine gitseydiniz!!!
    8) FFP riski var deyip Sabri'ye 1,8 M Euro maaş zammı yapmak nedir?
    9) Burak YILMAZ küsmesin diye forvet almamak nedir?
    10) Kuruluş amacı yabancı takımları yenmek olan; AVRUPA FATİHİ olan bu takımın bu sezon Şampiyonlar Liginde kaç gol yiyeceğimizi öngörebiliyor musunuz?
    11) Felipe MELO denen futbolcu GALATASARAY kulübünden büyük müdür? Kaprislerine boyun eğdiniz?
    12) Jem Paul KARACAN denen futbol fukarası maç başı sözleşme bulamazken yıllık 600 K Euro sözleşme imzalarken vicdanınız sızlamadı mı?
    13) Takımın sağ bek ihtiyacına Sabri Maxi Perrerira'dan 2 kat daha iyi demek hangi aklın ürünüdür?
    14) Bilal KISA yıllık 250 K USD ye oynarken 800 K Euro verirken hiç mi vicdanınız titremedi?
    15) En son bizim çocuklar dendiğinde 14 yıl şampiyon olamadığımızı, kulübün çiftlik olduğunu bilmiyor musunuz?
    16) Eğer taraftarın sosyal medyadaki tepkisi olmasaydı kronik sakat Aydın YILMAZ ile sözleşme yapıp kendisine en az 1 küsür M Euro ödemeyecek miydiniz?
    17) Çapsız Hoca! Hazır yabancı yerine yerli oyuncu tercih ederim demek nasıl bir aklın ürünüdür?
    18) Yaklaşık 2 ay süreyle Zlatan adı medyada dolanırken neden yalanlamayı geç yaptınız?
    19) Basketbol takımımızın koçu Ergin ATAMAN'a tasarruf deyip maaşını yerine çekmeyi biliyorsunuz? Tesislerde emeği ile çalışan işçileri çıkarmayı tasarruf sayıyorsunuz.. Gücünüz garibana mı yetiyor?
    20) Ligi 6. sırada bitiren takımın futbolcuları milyonlarca Euro bedelle kapışılıyorken biz neden üste para verip gönderiyoruz? Yoksa paralar başka yere mi gidiyor?
    Daha yazılabilecek yüzlerce madde çıkar.. Lütfen azıcık GALATASARAY sevginiz ve onurunuz varsa istifa ediniz ki liyakatı olanlar o makamlara gelsinler..

    Gs face sayfasında kaç gündür görüyorum paylaşıyım daha öncede vardı buna benzer başka bişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teknik , taktik bilgisi sıfır bir adam olduğu zaten ortada. Takımın ne oynadığını anlayabilen var mı? Orta saha Melo oynarken daha dirençliydi. İleriye daha fazla top çıkıyordu. Devamlı yan pas yapan Selçuk ve götünü kaldıramayan ağır Bilal ile forvete top çıkmıyor. Sneijder ve Podolski yi çıkar takım çöp.
    Sabri denen futbolun zavallısı sağ tarafı otoban yapmış zaten. Onu hiç saymıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın bu konu coşar
  • Akşam beyaz tv de başkanın fotoğrafını koyup sülük mülük muhabbeti yaptılar. Dalga mı geçtiler bir şey mi ima ettiler anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi uplayalım da akşam maçtan sonra konuyu aramak zor olmasın kimse için.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.