Şimdi Ara

Yok Abi Olmuyo !! PSN KART SORUNU GİTTİKÇE BÜYÜYO... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
11.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adres Satırı 1
    Adres Satırı 2
    Adres Satırı 3

    -----

    Kredi kartını veya Enpara'yı eklerken bunların hepsini doldurun. Ben şimdiye kadar para yatırma açısından hiçbir zaman sorun yaşamadım.

    Arkadaşlar, sorun adresin uzun olmasıyla alakalı olabilir. O yüzden adresinizi parça parça yazın. Kendimden örnek vereyim. Adresi yazarken Türkçe karakter kullanarak yazmışım. Posta kodunu da doldurun. Adres satırına en fazla 32 karakter kullanmışım. Adresin devamı için diğer satıra geçmişim.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    3 satirada adres sigmayacak uzunlukta ise. Kullanici ne yapacak bu durumda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Dostum adresle alakası yok.. Bunu hepimiz biliyoruz da son çare, bi umut olarak deniyoruz her şeyi..
    Adres vs... vs... şu an her şey olması gerektiği gibi..
    Sistem o kadar dandik ki millet artık delirmek üzere... Resmen soğudum PS4 'ten, alalı 2,5 falan oldu doğru düzgün oynayamadık bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lubuoguz

    3 satirada adres sigmayacak uzunlukta ise. Kullanici ne yapacak bu durumda?

    Bu bir tahmin. Ben bu şekilde kullanıyorum ve her ay Enpara ile düzenli para yatırıyorum. Şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı.

    3 satıra da sığmıyorsa adresi kısaltabilirsin. Hatta belki adresi yanlış yazsan da sorun çıkmaz. Önemli olan boşlukları doldurmak olabilir. Kendimden yola çıkarak tahmin yürütüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Eylül 2015; 19:55:02 >
  • cnryldz kullanıcısına yanıt
    Genelde tek kart kullandım. Silme ekleme yaptım farklı kartları. Biri kredi kartimdi digeride enpara oldu.
  • Valla bende ilk yaptığım da hata vermişti sonra ki gün baktığımda kendisi kabul etmişti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvoca -- 24 Eylül 2015; 5:16:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O uygulamanin adresini atarmisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

    O uygulamanin adresini atarmisin

    Bana soruyorsan google play de playstation yaz ilk çıkan resmi uygulama hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar endonezya psn den 1 senelik plus alıcaktım fakat kartı kabul etmiyor. Ediyor provizyon ücretini alıyor fakat oyunu almaya sıra geldiğinde kart bilgileri geçersiz diyor. Defalarca denedim ilk paypal nakit kartla daha sonra normal kredi kartıyla denedim fakat olmuyor. Ne yaptıysam alamadım. Nasıl alacağım yardımcı olurmusunuz? Bosu bosuna tr psn den 150 tl bayılmayalım. Far cry 4 üde almayı denedim 34 tl cok uygun ama oda alınmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 24 Eylül 2015; 23:17:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Hocam TR PSN 'den istesekte alamıyoruz ki :)
    150 TL olsun olmasın hiç sorun değil şu an..
    200 TL 'ye 1 yıllık plus vericez, onu da ilk denemenizde vericez deseler düşünmeden 250 TL veririm yeter ki kredi kartı sorunu olmasın artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _emreplt

    Hocam TR PSN 'den istesekte alamıyoruz ki :)
    150 TL olsun olmasın hiç sorun değil şu an..
    200 TL 'ye 1 yıllık plus vericez, onu da ilk denemenizde vericez deseler düşünmeden 250 TL veririm yeter ki kredi kartı sorunu olmasın artık

    Tr psn dendemi alınmıyor ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şuan yeni açtığım hesaba enpara kart bilgilerimi sorunsuz girdim. hesaba para atmaya çalışınca hata veriyor.
  • Arkadaşlar,

    Twitter 'da bu sorun için kendimce bişey başlattım... Bu konuyla ilgili nette ne görürsem Twitter 'da paylaşıyorum ve SONY ile alakalı gerekli adresleri etiketliyorum...

    Sizden ricam bana katılmanız, bana destek olmanız... PS4 aldım resmen yatıyo... Bu sorunu beraber çözmemiz, birlikte ses çıkarmamız lazım...
    Bunları yazarken resmen sinirden ellerim titriyo

    Bu benim twitter adresim;https://twitter.com/_EmrePlt
    Twitter Kullanıcı Adım ; @_EmrePlt

    ŞU SORUNU ÇÖZSÜNLER ARTIK YA !




  • Eğer bahsettiğiniz TR PSN hakkındaysa iş bankası kartlarıyla işlem yapabilirsiniz ama sanal kart kullanımında alım yapılmıyor haberiniz olsun. Bu arada bankanızla görüşüp mail order işlemlerinin açık olup olmadığını da kontrol ederseniz.

    Sevgiler,
    Onur
  • Cüzdana para ekleme kısmında sıkıntı yaşayan arkadaslar eğer henüz denemediyseniz bu islemi bir de ps4 cihazınızda yapmayı deneyin. Biz bu sekilde enpara ile cüzdana para aktarmayı başardık. Browser üzerinden sayısız denemeye rağmen kredi kartı bilgileri geçersiz seklinde hata aldık. Hata veren kartın 14 gun engellenmesi gibi bir durum da soz konusu degil. Bu tamamen psn yetkililerinin uydurduğu bir yalan.

    Cihazda ayarlar sekmesinde hesap bilgileri>cuzdan sekmesinden kolaylıkla yapılabiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 yaşında fifa ve fut hastası birisiyim. 2 yıl önce ps3 de oynuyordum 2 yıldır pc de oynadım gittim ps4 aldım pcden zevk alamayınca herşey güzel psn plus 1 yıllık üyeliğimi de aldım eylül başı fifa 16 önsipariş verdim. Miss diodum ki önce bir mail aldım ödeme alamadık önsipariş iptal oldu die. Girdim ps4 e mantıksız gelsede kartı sildim tekrar girdim olmadı üstüne 4 kart denedim olmadı lanet olsun dedim vatana gidip oyunu aldım geldim ama dank etti bi anda fifa point alamam dedim kendi kendime ki alamadım da Sonra pc günleri aklıma geldi oyunun internet app ından point alıodum onu deniim dedim o da pc üzerinden oyun oynarken alınabiliyor ps4 de oynarken alınamıyormuş

    Amerikan hesabı açiim de paypal varmış dedim yıllardır kullandığım paypalımı kabul etmedi psn card aliim dedim kaç paraysa artık hırsa kestim bi yerde okudum adam psn cardı da kabul ettirememiş bulaşma dur dedim

    2 gündür sinir harbiyle geçti

    Ne yaptıysam olmadı ps4 ü ve fifa yı satma düzeyine geldim benim gibi bir sürü insan varmış internetten bakınca fark ettim. migroslarda bi ininal kart tan bahsediliyor onu alıp para yüklesem düzelir mi bilemedim düzelmezse boşuna para yüklemiş olacağım. Yani bu kadar zor olmamalı anlamak mümkün değil.

    Yurdum insanı böyle bir video paylaşmış ama emin değilim benim çalışan kartım çalışmaz oldu hesapta sıkıntı mı oldu acaba bunu alsamda devam eder mi bilemedim. 3 ayrı bankadan 4 kart denedim sonuçta





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeiligeR-7 -- 28 Eylül 2015; 12:03:39 >




  • Endonezya psn den alanlar var oyunu o konudaki arkadaslardan yardim isterseniz belki yardimci olacak birileri cikar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeiligeR-7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba , ps4 ve FIFA 16 ön siparişi ile ilgili ben de sizler gibi cok sıkıntı cektim.
    Fifa16 'nin çıkmasına 24 saatten fazla bir Zaman varken yurt dışı alışverişleri icin kullanmak icin aldığım ve daha öncesinde 2 farklı siteden alışveriş yaparken kullanmış olduğum "sanal kart" ile alışverişimi tamamladım ve oyunu indirmeye başladım. Gece mail geldi.. Ödenenin yapılmadığı ve siparişimin iptal edileceği yazıyordu. Hemen ps ini actim ve sisteme daha önce psn store dan sorunsuz alışveriş yaptıgım başka bir kredi kartını daha ekledim ve ayarlardan " otomatik cüzdana para ekleme " kısmini "evet" olarak değiştirdim. Çünkü gelen Mail'de cüzdanda para olmadıgından dolayı ödenenin yapılmadığı yazıyordu. Bu işlemlerden sonra herşey tamam gözüyle bakarken; ertesi sabah oyunun iptal edildiği mail olarak bildirildi. Oyun da aynı gun gece 00/00 da oynamaya açılıyordu... Tekrar oyunu satın aldim, kredi kartı ile. Ardından Sony müşteri hizmetlerini aradım ve ağzıma geleni saydım. Telefonun basındaki kisi de son derece işi geçiştirmeye ve kendi sistemlerini aklamaya çalısınca benim trafolar yandı... Neyseki 2. denememde cüzdana para aktarılmış oldu ki sorun çıkmadı. Lakin 16 gb tekrar indirmek zorunda kaldım.

    Ben sorunu su şekilde çözdüm :

    Oyunu satın almadan önce psn ödemekse kısmında "otomatik cüzdana para ekle" kısmini evet yapıp : kredi kartınız ile ondan sonra oyunu almayı deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ahmakça sorunlardan ben de aylarca çektim, artık Türkçe olacak oyunları kutulu veya forumdan kardeşlikle alıyorum ve TR PSN saçmalığına bulaşmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Aynı sorunu 3-4 gün önce FIFA'da yaşadım ve kutuluya döndüm.

    Aslında Türkiye mağazası için ABD'deki gibi PSN Gift Card alınabilse ve kod eklenebilse bütün sorunlar çözülecek. Çünkü hiçbir zaman kredi kartı sistemlerini düzelteceklerine inanmıyorum, bari bunu yapsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 28 Eylül 2015; 13:43:55 >
  • HeiligeR-7 kullanıcısına yanıt
    Amazon.com dan us psn para kartı satıyor kod olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.