Digiturk Uydu Cihazı ve Modülü Arasındaki Farklar, Eksiler & Artılar
Herkese merhaba,
Digiturk başlıklarının hemen hepsinde uydu cihazı yerine modül ile üyelik tavsiye ediliyor. Kullanan bazı arkadaşlar bunu sıklıkla öneriyor.
Ancak her iki cihaz arasındaki farkların, eksilerin ve artıların detaylıca yazıldığı bir başlık olmaması sebebiyle konu dağılıyor.
Modül kullanan arkadaşlar bu başlık altında modüllerle ilgili tüm detayları yazabilirlerse faydalı olur bence.
- Modüllerin kullanım detayları nedir? (Dahili uydu alıcısı olan Smart TV'lerde sağlıklı kullanılır mı? Kanal geçişleri, menü, kanal listesi vb. nasıl?)
- Görüntü kalitesi nasıl (4K seçeneği var mı, varsa nasıl?)
- Yayında özellikle kış aylarında kopma, donma, sinyal sıkıntısı vb. oluyor mu?
- Türksat'a geçiş sonrası sorun var mı?
- Ek bir ücret vb. gerekiyor mu?
Ben 10 yıldır Digiturk üyesiyim ve 4K kutu kullanıyorum. Kutumun modeli: Sagemcom DT61440UHD
Kendi deneyimlerimi yazayım:
- Hala Eutelsat üzerinden yayın alıyorum. Türksat'a geçiş için teknik servis kutu değişimine geldi ancak kutu çalışmadı, yeniden gelmelerini bekliyorum. 4K ve diğer yayınları sorunsuz izleyebilecek miyim muamma.
- Şu ana kadar 1-2 kez dışında sinyal problemi, kopma vb. yaşamadım.
- Digiturk 4K yayının kesinlikle kaliteli olduğunu düşünmüyorum. HD yayından sadece çok az daha kaliteli ve özellikle ses konusunda çok kötü, çok düşük kalitede ses geliyor maçlarda.
- Menü hızı, kayıt, kanal geçişleri ortalama. Bir sorun yaşadığım söylenemez.
- 4K + Plus özellikli kutu için ayda 25 TL ek ücret ödeyeceğim bu sene.
Modülle ilgili detaylı yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :)
Apple TV [ANA KONU]
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.539
İkinci El Bölümü Mesajları: 122
Konularının görüntülenme sayısı: 606.185 (Bu ay: 13.294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.005 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun